Hep kendime ait benim de böyle bir yerim olmasını isterim Çok düzenli ve çok fazla dolu olması dışında herşey iyi görünüyor. Fazla bir çalışma alanı bırakmamışsın kendine ve bugüne kadar aldığınız hiçbir şeyi atmadınız sanırım
@turan kelleci hocam valla buradaki birçok kişinin hayaline sahipsiniz ne diyeyim masallah harika zamanlar gecirmeniz dilegiyle... Bu arada Carraro dikkatimi çekti benim bisiklet de carraro modeli neydi acaba? Bu arada garajda olur da bölümler dolarsa gözden çıkardıklarınıza öğrenciler adına talibim
@turan kelleci hocam baya diri duruyor bisiklet asla 2009 olduğunu tahmin edemezdim bende de big 829 var Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin bundan sonra da
@alperr125
Aslında yan yana iki garaj diger taraf araba için parçalarin bazılarî ona takılacak ihtiyacı olan parçalar daha cok var taşlama makinesiyle babamin işleri oluyor ben pek kullanmiyorum dikkat etmemiştim teşekkürler
MasAllah hepsi cok güzel kimi insanın böyle ortamları olur ama değerlendiremez sen bunu basarmıssın bende cok ısterdım garajim olsun ve istedğim gibi kullanayım ama kapımın onunde arabamı bile parkedicek yerim yok