Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Igpsport Bsc100s - 200 kullanıcıları kulübü

Arkadaşlar igpsport kullanıyorum az önce durum düzeldi strava yetkiyi verip sürüşü otomatik olarak yükledi

• Beğen
Tepkiler: ErzincanLee
Scudo
Lastik ölçünüzü doğru girdiyseniz sorun yoktur. Ben cihaz telefona bağlı iken sensör eşleştirmesini telefondan yapıyorum daha pratik oluyor. Siz de deneyebilirsiniz.
Merhaba,

Lastik ölçüsü girmedim, telefon üzerinden cihazı eşleştirdim o kadar.

Merhaba,

Lastik ölçüsü girmedim, telefon üzerinden cihazı eşleştirdim o kadar.
iGS 50'yi kullanırken doğru lastik ölçüsü seçilmiş ya da girilmiş idiyse hız sensörü için bir şey yapmanıza gerek yok. Ama lastik ölçüsü önceden yanlış olsa bile ölçüm GPS nedeniyle doğru olacakken şimdi sensörle yanlış hesaplamaya neden olur. Yazılımın ayarlarından lastik çevresini kontrol etmenizde fayda var.

• Beğen
Tepkiler: makaram
yol bilgisayarı olarak magene c206 pro düşünüyorum. hoşuma giden kısmı ekranın özelleştirilebilmesi. 20 saatlik şarj süresi biraz az geldi. igsport bsc 100s ile aralarında nasıl bir fark vardır. kullanan var mı

iGS 50'yi kullanırken doğru lastik ölçüsü seçilmiş ya da girilmiş idiyse hız sensörü için bir şey yapmanıza gerek yok. Ama lastik ölçüsü önceden yanlış olsa bile ölçüm GPS nedeniyle doğru olacakken şimdi sensörle yanlış hesaplamaya neden olur. Yazılımın ayarlarından lastik çevresini kontrol etmenizde fayda var.

Merhabalar,

Garmin'in hız sensöründen otomatik olarak seçtim, 2116 mm olarak çıkıyor.
Ancak garmin'in siteden baktığımda 700x28c 2136mm olarak gösteriyor...

Merhabalar,

Garmin'in hız sensöründen otomatik olarak seçtim, 2116 mm olarak çıkıyor.
Ancak garmin'in siteden baktığımda 700x28c 2136mm olarak gösteriyor...

Bazı lastik üreticileri sitelerinde bu ölçüleri veriyor, varsa ona bakarak girin (örneğin (link) ). Yoksa, lastiğin üstündeki ETRTO değerinden genel tablolara bakın (örneğin (link) veya (link)). Farklı değerlere ulaşırsanız en çok rastladığınızı doğru kabul edin ya da ortalamasını alın. Ya da ölçün: Lastiği sibop tam aşağı bakacak şekilde ayarlayın, hizasından yere bir çizgi çekin, tam bir tur dönüp yine sibop tam aşağıya gelecek kadar iletletip yine hizasından bir çizgi çekin, iki çizginin arasını ölçün.

Bazı lastik üreticileri sitelerinde bu ölçüleri veriyor, varsa ona bakarak girin (örneğin (link) ). Yoksa, lastiğin üstündeki ETRTO değerinden genel tablolara bakın (örneğin (link) veya (link)). Farklı değerlere ulaşırsanız en çok rastladığınızı doğru kabul edin ya da ortalamasını alın. Ya da ölçün: Lastiği sibop tam aşağı bakacak şekilde ayarlayın, hizasından yere bir çizgi çekin, tam bir tur dönüp yine sibop tam aşağıya gelecek kadar iletletip yine hizasından bir çizgi çekin, iki çizginin arasını ölçün.
Tamamdır, teşekkür hocam

• Beğen
Tepkiler: Spartiat
Igs320 denemek istedim , fiyatı Sundu Bisiklette 1950 TL. Kurulumu kolay her şeyi hallettim fakat ekrandaki verileri istediğimiz gibi değiştiremiyoruz sanırım. Bcs100s var ve bunda ekranı istediğimiz gibi ayarlayabiliyorum fakat aynısını igs320 için yapamıyorum uygulamada ekran konfigürasyonu çıkmıyor.

Hafta başı itibariyle bende bcs100 aldım sundu bisikletten. Aslında aklımda 320 vardı ama oldukça basit ve çok fark yok değmez dedi. Ekranı değiştirme konusunda emin değildim alacağım için açtık denedik sorunsuz olarak teslim aldım.

• Beğen
Tepkiler: ErzincanLee
Merhabalar, araştırırken gördüğüm kadarıyla en kullanışlı, f/p ürünü igpsport bsc100s olduğuna kanaat getirdim.
ben yeni başladığım için önceliğim spor verilerinden ziyade anlık hızımı görmek, bisiklet üstünde yaptığım toplam yolu görmek, gezdiğim rotaları kaydetmek. İlerleyen dönemlerde nabız vs. için eklentiler yaparım.

Bu tarz kullanım için benim ortalama 2.500 TL fiyatla satılan ana cihazı almam yeterli midir? Anlık hız için ayrıca satın almam gereken parça mı var?

• Beğen
Tepkiler: GraveWalker
Merhabalar, araştırırken gördüğüm kadarıyla en kullanışlı, f/p ürünü igpsport bsc100s olduğuna kanaat getirdim.
ben yeni başladığım için önceliğim spor verilerinden ziyade anlık hızımı görmek, bisiklet üstünde yaptığım toplam yolu görmek, gezdiğim rotaları kaydetmek. İlerleyen dönemlerde nabız vs. için eklentiler yaparım.

Bu tarz kullanım için benim ortalama 2.500 TL fiyatla satılan ana cihazı almam yeterli midir? Anlık hız için ayrıca satın almam gereken parça mı var?
Herhangi bir ek parça almadan hızı GPS ile hesaplıyor. İstenirse hız sensörü alınıp fiziksel olarak ölçmesi de sağlanabilir. ANT+ ve Bluetooth destekli tüm sensörler uyar, beraberinde sensör almadan sonra istediğiniz markanın hız ve kadans sensörlerini kullanabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: sc_cagri ve MakRo
bsc 100 ve 200 ürünlerinde ekranlama hızı farkediyor mu? yani sensör ile birlikte kadans ve hız değeri net olarak anlık mı görünüyor? bu değerlerin 2 sn den önce görünmesini beklemiyorum açıkcası.

bir diğer merak ettiğim şey de eğim değeri. anlık eğimi ne kadar süre sonra veriyor?

bunları test eden oldu mu?

bsc 100 ve 200 ürünlerinde ekranlama hızı farkediyor mu? yani sensör ile birlikte kadans ve hız değeri net olarak anlık mı görünüyor? bu değerlerin 2 sn den önce görünmesini beklemiyorum açıkcası.

bir diğer merak ettiğim şey de eğim değeri. anlık eğimi ne kadar süre sonra veriyor?

bunları test eden oldu mu?
Anlık eğimi hemen göstermiyor. Yaklaşık 1 saniye gecikme oluyor. Birden bire dik bir yere gelince eğimi yavaş yavaş 3 saniye falan sonra gösteriyor.

Anlık eğimi hemen göstermiyor. Yaklaşık 1 saniye gecikme oluyor. Birden bire dik bir yere gelince eğimi yavaş yavaş 3 saniye falan sonra gösteriyor.
yine hızlıymış. Peki aynı ekranda kaçta tane veri anlık olarak güncelleyor. hız, kadans, nabız, eğim, yükseklik gibi kaç tanesi aynı anda aynı ekranda görünmesi için koyuyorsun

yine hızlıymış. Peki aynı ekranda kaçta tane veri anlık olarak güncelleyor. hız, kadans, nabız, eğim, yükseklik gibi kaç tanesi aynı anda aynı ekranda görünmesi için koyuyorsun
BSC100s'de Bu sabit 5 alana gelecek ölçümler değiştirilebiliyor, daha fazla-daha az olayı yok:
1727635641104.png
Dot matrix ekran olmadığından ekran özelleştirmesi sınırlı.

• Beğen
Tepkiler: profmillerson
Bende 200 var. Şu an cihaz yanında değil ama.
6-7 ekran modu var. Bu ekranlarda nereye hangi veri gelmesini istiyorsanız ona göre telefondan başta ayarlıyorsunuz. Sonra da sürüş sırasında hangi düzende hangi verileri görmek isterseniz o ekrana geçiş yapabiliyorsunuz. Örnek olarak bir ekranda kadans, nabiz, hız, ve bunların hepsinin ortalamaları, saat, toplam mesafe gösterirken başka ekranda kadans grafiği ve egim gösterebiliyoruz.
Yani kişiselleştirme şansımız var. istediklerimizi istediğimizi yerde gösterebiliyoruz.

• Beğen
evet bunların değiştirilebildiğini biliyorum ama hız kadans ve nabız gibi sensörden ölçülen anlık değerler gerçekten 1-2sn gibi hızlı şekilde mi güncelleniyor?
anlık eğim verisi de aynı şekilde hemen gösteriyor mu? özellikle anlık eğimi gpslerden elde ettiği için 5-10sn kadar sonra mı geliyor bilgiler

evet bunların değiştirilebildiğini biliyorum ama hız kadans ve nabız gibi sensörden ölçülen anlık değerler gerçekten 1-2sn gibi hızlı şekilde mi güncelleniyor?
anlık eğim verisi de aynı şekilde hemen gösteriyor mu? özellikle anlık eğimi gpslerden elde ettiği için 5-10sn kadar sonra mı geliyor bilgiler
Hızlanmaya başlayınca hemen yansıdığını görüyorum. Hemen derken muhtemelen 1-2 sn falandır. eğime pek bakmadım. Ama nabiz bandım var yine o da yansıyor ama tabi ne kadar senkron onu bilmiyorum çünkü saatimle baksam da bu sefer de saat gerçekten anında mi gösteriyor onu da bilmiyorum.
Pedal çevirmeyi bıraktığımda 1-2 sn sonra sıfıra iniyor.

• Beğen
Nabız bilgileri anlık hiç geçikme olmadan geliyor. Kadans kullanmıyorum ama olsaydı veri sensörden geldiği için gecikme olmaz diye düşünüyorum. Hız için hem sensörlü hem sensörsüz olarak kullandım. Sensör varsa anlık olarak geçikme olmadan çok güzel gösteriyor sensör yoksa yarım saniyelik bir gecikme oluyor ama çok da fark edilmiyor. Bu cihaz için hız sensörüne gerek yok bence dahili gps sensörleri çok güzel iş çıkarıyor.

bende 5 sene önce aldığım igp50 modeli var sanırım. eğim, nabız, kadans algılaması 1-2 saniyede gösteriyor. 10 saniye sonra kadans nabız vs hiç denk gelmedim. bazı yokuşlu veya ıssız yollarda eğimi max 3-5 saniye sonra görüyor. şarjı da 5 yıllık ürün olmasına rağmen ortalama 20 saat gidiyor. f/p olarak çok iyi bir ürün olduğunu söyleyebilirim.

• Beğen
Geri