Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Igpsport Bsc100s - 200 kullanıcıları kulübü

Bsc100 modeline güncelleme gelmiş. Deneyen varsa görüşlerini yazabilir mi?

Scudo

Dosyalar

• Screenshot_2024-10-24-18-20-55-590_com.qiwu.worldwide.ride.jpg
    Screenshot_2024-10-24-18-20-55-590_com.qiwu.worldwide.ride.jpg
    16 KB · Okunma: 13
  • Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
Aynı hatayı ben de aldım, güncelleme ekranında bilgi çinceydi sanırım çince için güncelleme çıktı global versiyonda yakında yayınlanır.

Arkadaşlar çok yeniyim bir sorum olacak ıgpsport bsc100s cihazımı huawei watch 3 fit akıllı saatim ile eşleştirebilirmiyim.Sormak istediğim aslında şu,akıllı saatimi nabız sensörü gibi kullanbilirmiyim.

Arkadaşlar çok yeniyim bir sorum olacak ıgpsport bsc100s cihazımı huawei watch 3 fit akıllı saatim ile eşleştirebilirmiyim.Sormak istediğim aslında şu,akıllı saatimi nabız sensörü gibi kullanbilirmiyim.
Cihaz sensörleri tararken listede görünüyorsa kullanabilirsiniz. Bendeki saatlerin/bantların hiçbiri görünmüyor ama Huwaie Watch Fit 3'te ANT+ desteği de varmış, kullanılabilmesi lazım.

Cihaz sensörleri tararken listede görünüyorsa kullanabilirsiniz. Bendeki saatlerin/bantların hiçbiri görünmüyor ama Huwaie Watch Fit 3'te ANT+ desteği de varmış, kullanılabilmesi lazım.
yardımınız için çok teşekkürler.Ciihaz sensörleri,cihaz taramada taratıyorum ama iki bölümdede görünmüyor.saatten bir iznemi ihtiyacı var acaba görmesi için .

yardımınız için çok teşekkürler.Ciihaz sensörleri,cihaz taramada taratıyorum ama iki bölümdede görünmüyor.saatten bir iznemi ihtiyacı var acaba görmesi için .
Bende o model olmadığı için bilemiyorum. Bir bilgiye ulaşmaya çalıştım ama ANT+ protokolü ihtiyacın tersine başka sensörleri saatin kullanması için eklenmiş gibi görünüyor. Gerçi saatte ANT+ olmadığını belirten bazı kaynaklar da var.
Pek akıllı olmayan yapay zeka böyle diyor ama belirttiği kaynağın anlattığı konu bambaşka:
1730719205921.png
(link)

Bende o model olmadığı için bilemiyorum. Bir bilgiye ulaşmaya çalıştım ama ANT+ protokolü ihtiyacın tersine başka sensörleri saatin kullanması için eklenmiş gibi görünüyor. Gerçi saatte ANT+ olmadığını belirten bazı kaynaklar da var.
Pek akıllı olmayan yapay zeka böyle diyor ama belirttiği kaynağın anlattığı konu bambaşka:
322820 dosyayı görüntüle
Hocam çok teşekkürler bu yoldan biraz daha araştırma yapıyım.

• Beğen
Tepkiler: Spartiat
Hocam, Huawei saatleri Bluetooth LE nabız sensörü gibi kullanmak mümkün ve çok basit. Ben BSC100s ile Watch GT4'ümü kullanıyorum. Hatta Huawei Band 9'da da var, sanırım 8'de de mevcut. HR (Heart Rate) Broadcast (Nabız Yayını) özelliğini açtıktan sonra cihazınızla eşleştirebilirsiniz, aktiviteniz bitince de HR Broadcast'i kapatırsınız pil yemesin.

• Beğen
Tepkiler: sober_q
Hocam, Huawei saatleri Bluetooth LE nabız sensörü gibi kullanmak mümkün ve çok basit. Ben BSC100s ile Watch GT4'ümü kullanıyorum. Hatta Huawei Band 9'da da var, sanırım 8'de de mevcut. HR (Heart Rate) Broadcast (Nabız Yayını) özelliğini açtıktan sonra cihazınızla eşleştirebilirsiniz, aktiviteniz bitince de HR Broadcast'i kapatırsınız pil yemesin.
Hocam bunu denedim ama yinede olmadı.Saatin yayınını açtım bsc100 uygulamasından arattırdım ama bulmadı.Siz add device kısmındamı aratıyorsunuz yoksa sensör kısmındamı.Stravada ve decat coach bu yöntemle sensör olarak görüyor ama bsc100 de yapamadım.

Edit:Sorun çözüldü.Sanırım hatam bsc100 cihazının ekran üzerinde hrm sensör göstergesinin olmamamaasıydı hrm yi ekrana yerleştirince gördü konu çözüldü.İlginizden dolayı herkese çok çok teşekkürler.

Son düzenleme:
Sensör olarak aratın.

• Beğen
Tepkiler: sober_q
Merhaba, elite suito t trainer ile Bsc100s kullandığımda, hız ve mesafeyi çok fazla gösteriyor. Elite mobil uygulaması hızı 30 gösterirken bsc100 s 70 civarı gösteriyor. Lastik ebatını igpsportun uygulamasından girdim, ayarlarda bir sıkıntı görünmüyor ama atladığım bir şey mi var? Teşekkür ederim.

Geri