Scudo Sports

Igpsport Bsc100s - 200 kullanıcıları kulübü

Benzer sorundan dolayı ben de servise verdim önceki gün. Ama benim ne dururken ne hareket halinde bağlantı kurmuyor, hatta birkaç turda denedim ama kayıtlar sadece arada bağlantı kurduğu 500-600 metre kadar. Bakalım bugün çıkışta soracağım ne oldu.

Ürünü geçen gün Sundu bisikletten teslim aldım. Yazılım atıldığın söylediler birkaç gündür kullanıyorum hem uydu bağlantısını birkaç saniyede kuruyor hem de herhangi bir kesilme yaşanmadı.

Scudo
Ürünü geçen gün Sundu bisikletten teslim aldım. Yazılım atıldığın söylediler birkaç gündür kullanıyorum hem uydu bağlantısını birkaç saniyede kuruyor hem de herhangi bir kesilme yaşanmadı.
Bu çinliler güzel cihazlar yapıyorlar ama yazılım işini beceremiyorlar. Ben de bsc 100 kullanıyorum. Güncelleme gelince kurmaya korkuyorum başına bir iş gelecek diye.

Sundu bisiklet elindeki yazılımı bizimle paylaşır mı acaba herhangi bir sorunda kendimiz yüklesek?

Yolum düştüğünde sorayım sonuçta onlarda uğraşmamış olacak müşteriyle.

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
Bu çinliler güzel cihazlar yapıyorlar ama yazılım işini beceremiyorlar. Ben de bsc 100 kullanıyorum. Güncelleme gelince kurmaya korkuyorum başına bir iş gelecek diye.

Sundu bisiklet elindeki yazılımı bizimle paylaşır mı acaba herhangi bir sorunda kendimiz yüklesek?
yazılımlarını kendi sitesinden indirebiliyorsunuz illa bir yere gitmek zorunda değilsiniz.

yazılımlarını kendi sitesinden indirebiliyorsunuz illa bir yere gitmek zorunda değilsiniz.
Her model için geçerli değil sitesinden indirmek. Bsc 100 modelinde yazılım indirme pasif şu anda. Eğer başka bir yerden nasıl indirileceğini biliyorsanız paylaşabilir misiniz?

ben (link) sitesinden indirmiştim orada olanları görüyorum ilave olarak bir site yok maalesef.

Merhaba arkadaşlar,

Ben de Igssport 100 modelini almayı düşünüyorum.
İhtiyacım sadece günlük sürüş verileri, dış sıcaklık ve rotayı kaydetmek.

Dolu şarjla gün ışığında pil ne kadar yeter acaba? Çok her hafta vb şarj etmek gerekir mi?

Çok teşekkürler.:)

• Beğen
Tepkiler: bypluckybike
Merhaba arkadaşlar,

Ben de Igssport 100 modelini almayı düşünüyorum.
İhtiyacım sadece günlük sürüş verileri, dış sıcaklık ve rotayı kaydetmek.

Dolu şarjla gün ışığında pil ne kadar yeter acaba? Çok her hafta vb şarj etmek gerekir mi?

Çok teşekkürler.:)
Fabrika bilgilerine göre 40 saat gidiyor. Ben kendim kullanıyorum uzun zamandır. Şöyle söyliyeyim neredeyse pil hiç bitmiyormuş hissiyatı veriyor. 40 saat belki gitmez ama bu değere çok yakın bir süre dayanır.

Gradient özelliği ile ilgili bir sorum olacaktı. Özellikle İstanbullu arkadaşlar yardımcı olabilir 😄

Ben Anadolu Yakası sahil şeridini takip ederek bisiklet yolu ile Moda'ya kadar sürdüm. Zaten bu yol üzerinde 2 tırmanış var, biri Fenerbahçe ordu evi, diğeri de Moda İskelesi'nin oradan başlayan ve Starbucks'a kadar olan yokuş. Şimdi uygulamada benim Max Grade + 14.17 % olarak gözüküyor. Ama bu 2 yokuşun da bu kadar eğime sahip olduğundan emin değilim. Acaba benim igsport630s doğru mu ölçmüş?

8.07 derece eğime denk geliyor. Şuradan hesaplatabilirsiniz: (link)

• Beğen
Tepkiler: utekau
Merhaba, en son yapılan yazılım güncellemesi bir süre sorunsuzdu ama hafta sonu yine aynı sorunu yaşadım. Değişim için gittiğimde de bir çılgınlık yapıp 630S modelini aldım :)
Bugün firmware update ve harita güncellemesini de yaptım ancak kaydettiğim adrese gitmeye çalışınca"The route is too long to plan, it is recommended to navigate in segments" uyarısı veriyorki evle aram 4-5Km hatta şirketin 100 metre önünde bile uyarıyı verdi. Neyi atladım acaba?

Merhaba, en son yapılan yazılım güncellemesi bir süre sorunsuzdu ama hafta sonu yine aynı sorunu yaşadım. Değişim için gittiğimde de bir çılgınlık yapıp 630S modelini aldım :)
Bugün firmware update ve harita güncellemesini de yaptım ancak kaydettiğim adrese gitmeye çalışınca"The route is too long to plan, it is recommended to navigate in segments" uyarısı veriyorki evle aram 4-5Km hatta şirketin 100 metre önünde bile uyarıyı verdi. Neyi atladım acaba?
Yeni cihazınız hayırlı olsun. Sizin cihazda donanımsal bir sorun vardı muhtemelen. Artık yeni cihaz için bir konu açarsınız :) Çok kullanan var 630 modelini.

• Beğen
Tepkiler: bypluckybike
Yeni cihazınız hayırlı olsun. Sizin cihazda donanımsal bir sorun vardı muhtemelen. Artık yeni cihaz için bir konu açarsınız :) Çok kullanan var 630 modelini.
Teşekkürler evet cihazda donanımsal bir sorun vardı büyük ihtimalle, yeni cihazda da kurcaladıkça rota yükleme vs. çözdüm. Bisiklet dışında hafta sonu yürüyüş ve kamplarda da rota kaydı için kullanacak gibiyim cihazı. Üçüncü bisiklet olarak kendimi kaydettim yürüşüyler için :)

BSC100 kullanıyorum. 1 yıldır kullanıyorum. Yeni başıma gelmeye başladı. Hızım 45-50 km'leri gecince ekranda anlik hiz sıfırlanıyor. Hız düşünce çalışmaya başlıyor tekrar bazen de hata veriyor sonlandırmak gerekiyor turu. Speed sensor de takılı bisiklette. Bilgisayar mı hatalı acaba sensör mü?Henüz sensörü söküp deneme fırsatım olmadı başına gelen var mı diye önden sormak istedim. 45'e limitli gibi cihaz 😂

Sensör pilini hiç değiştirmiş miydiniz?

Evet değiştirdim. Normal çalışmasında hata vermiyor yüksek hıza çıkınca sadece sıkıntı çıkarıyor
Sensör arka tekerde mi takılı? Ön tekere alarak cihaza yaklaştırmayı dener misiniz?

BSC100 kullanıyorum. 1 yıldır kullanıyorum. Yeni başıma gelmeye başladı. Hızım 45-50 km'leri gecince ekranda anlik hiz sıfırlanıyor. Hız düşünce çalışmaya başlıyor tekrar bazen de hata veriyor sonlandırmak gerekiyor turu. Speed sensor de takılı bisiklette. Bilgisayar mı hatalı acaba sensör mü?Henüz sensörü söküp deneme fırsatım olmadı başına gelen var mı diye önden sormak istedim. 45'e limitli gibi cihaz 😂
Hız sensörü gerekli bir şey mı ben hiç sensörsüz kullanıyorum şuan 100s i alırsam kalp sensörü alırım herhalde hızı zaten cihaz ölçmüyir mu mantığı nedir bunun

Geri