Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

IGPSPORT IGS50E GPS'li Bluetooth'lu Bisiklet Bilgisayarı

@Literary Elbette alabilirsiniz. Ben eşim için sigara coil i sipariş ettim gümrük yasağı gereği geri döndü ürünler anında paramı iade etti satıcı. 20 sinde kargoya vermiş önümüzdeki haftayı bekleyin derim sonra çözülür zaten.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Scudo
@Literary hocam alıcı koruma süresi 60 gündür. Bu süre bitmeden uyuşmazlık açarsanız kaybedersiniz. Satıcı haklı durumda şu anda ocak 11 e kadar ürünü beklemeniz lazım. Kargo süresi tahmini süredir, onu dikkate almaz AliExpress.

@danceros Bisikleti spor olarak yapıyoruz ve amatör bile sayılmayız.
Şimdilik İGS50E fazlasıyla yeter diye düşünüyorum.
Sürüş verilerini manuel atıyorum demişsin.
Uygulama ile otomatik olarak atılamıyor mu?

@Literary Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi 11 Ocak'a kadar beklemeye devam edeceksiniz. Sonra anlaşmazlık açıp ya yeniden gönderimini ya da para iadesini isteyebiliyorsun.

Bu saate kadar gelmedi daha da gelmez demeyin, benim bir kargom anlaşmazlık açtığımdan bir-iki gün sonra ulaşmıştı. İptal ettim sonra anlaşmazlığı.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Literary
@Cenk Akbulut açık anlaşmazlıgı iptal edersem yenıden açamam heralde açık anlaşmazlık bu şekilde kalmasının bir zararı varmıdır bana

Bu arada IGS50E bende de var.

Birkaç ay oluyor forumdan bir arkadaş satıyordu aldım tutucu ve Garmin sensörleriyle birlikte. Fazlasıyla memnunum boyutu, ekranı, özelliklerinden.

Ormanlık araziye girmedim ama GPS bağlantısı hızlı ve doğru çalışıyor. Sensörlerle (hız, kadans, nabız) uyumu iyi, çok nadir de olsa bağlantı kopabiliyor. Belki sensörün pili zayıflıyordur veya çevre şartlarından etkileniyordur bilemeyeceğim. Aletin hiç suçu olmayabilir yani :)

Strava'ya aktarım konusunda da @salih67 hocam ben bluetooth ile telefona bağlayıp birkaç dk içinde senkronizasyonu tamamladıktan sonra direkt Strava'da görebiliyorum kayıtları. Direkt cihazdan da içerideki dosyaları siteye aktararak yapılabilir, onu kullanmadım hiç.

@salih67

aslında bir sorun olarak yazmadım manuel yükleme çok zahmetli birşey değil. manuelden kastım telefondan programı açıp cihaza bağlanıp içinden kaydı çekiyorsunuz, demek istedigim buydu. sizinde ve benimde belirttiğim gibi başlangıç için iyi alet güzel günlerde kullanın.

İGS10 kullanıyorken İGS50E ye geçtim iyi ki de gecmisim.
Öncelikle göze çarpan en güzel ayrıntı ekranın büyük olması. Ana ekranda İGS10 haricinde hava sıcaklığı, sürüş süresi, LAP (en beğendiğim özelliği oldu) 40 saat şarj süresinin olması, GPS hızı gerçekten F/P ürünü.
Bir kez kullandım ve bu kullanımda LAP denedim iki Lap yaptım bunu stravaya birleştirip atarken igpsport aplikasyonunda ayrı ayrı görebiliyorsunuz.
Başlangıç için İGS10 Kesinlikle iş görüyor egerki harita vs. 618 de olan özelliklere gerek duymuyorsuniz igs50e yıl kesinlikle tavsiye ederim

Bende İgs 50 ye İgs 10 dan geçtim igs 10 dan gayet memnundum 50 den daha memnun kaldım fazlasıyla işimi görüyor 50 olsun 10 olsun tam f/p ürünü bence de... 50 de en beğendiğim kısım şarj olayı gerçekten iyi gidiyor bu arada hız sensörü kullanmıyorum yere göre değişimle hesaplanan gps hızı daha stabil geliyor bana...

@C.Koc
Açıkçası ben hız sensörünu gereksiz buluyorum. GPS hız yeterli bence.

@danceros
Direk otomatik atsin diye dünya para vermeye gerek yok bence İGS serileri gayet iyi @trainspotting35 kardeşimin bir sözü vardır fakir garmin kesinlikle öyle hatta garmin kullanmadım ama ondan iyi en azından fiyat acisindan

@Mur@t_Ok

konuyu açan benim zaten yani bende kullandım igpsport50e ve gayet memnun kaldım ama belli bir seviyeye ulaşınca yetersiz kalıyor.
:) ben orda sadece tek bir noktasına değindim ama siz garminle igpsportun arasındaki tek farkın sadece stravaya otomatik yüklemesi olarak lanse etmişsiniz ve garmin kullanmadım diyorsunuz ama gereksiz olduğundan o kadar emin konuşuyorsunuz ki anlam veremedim kullanmadığınız bir şeyden bu kadar emin olmak enteresanmış :) bence biraz youtubeda garminin özelliklerine bakın. ayrıca hocam bu yazdığınızı da unutmayın, düzenli yol bisikleti kullanıyorsanız ilerde gün gelirde yine konuşursak bununla ilgili fikirlerinizi tekrardan alırım :)

@danceros
Özellik olarak belki evet dediğiniz gibi çok iyi olabilir ama İGS serisi ne kadar yetersiz olabilir ki F/p olarak kıyaslama yaptım. İnsanların arzuları bitmez hep iyisini ister ama kullanılan alanları bellidir. Mesela igs618 harita özelliği acaba kaç kişi kullanıyor bunun gibi yoksa kim en iyisine sahip olmak istemez ama öncelik ihtiyacın karşılayıp karşılamamasıdir. Yoksa teknolojinin hızına asla yetisemeyiz

Kaldı ki İGS serisi her veriyi verebiliyor. Bilgisizligimi maruz görün ama ne gibi yetersiz kalıyor hangi yönleri bilgilerinizi aktarirsaniz sevinirim bizde tecrübenizden faydalanmış oluruz

Igs10 kullandım ve şuanda da Garmin Edge 820 kullanıyorum. Evet profesyonel bir hedef yok ise Igs10 ve üzeri bilgisayarlar iş görür ama bu kelime çok önemli bakın "İş görür". Dönüpte herhangi bir ürünü Garminle kıyaslayamayız kolay kolay. Bunlarla ilgili çok güzel kıyaslamalar var. Oturup okumak araştırmak izlemek lazım.

@Mhmm@

Evet evet. Biliyorum. İzledim daha önce. Bunları izleyip kişi kendine göre ihtiyacına yönelik bir karar vermeli.

Neyin peşimdeyiz ben onu anlamıyorum.
3500 tl verdim bisiklete 2500 tl ye garmin 520 mi alalım şimdi. hocam 20000tl versem ben de sizin gibi garmin yakışır derdim :))

• Beğen
Tepkiler: Yldrm07 ve salih67
Geri