Scudo Sports

IGPSPORT IGS50E GPS'li Bluetooth'lu Bisiklet Bilgisayarı

IGS50E kullanan arkadaşlar, sürüş sırasında nabız ve kadans değerlerini okumak zor oluyor mu?
Özelleştirilebilir ekranı olmaması sıkıntı oluyor mu merak ediyorum, sanki çok ufak gibi görünüyor yazan değerler. 618 modelinde üste nabız, ortaya kadans ve alta hızı ayarlayıp tek bir bakışta görülebiliyor ama igs50e de bu değerler fazla ufak gibi görünüyor, okuyabilmek için dikkatlice bakmak-gözü yoldan ayırmak mı gerekir, yoksa göründüğünden kolay mı?
Arkadaşa önereceğim ama emin olamadım, nabız-kadans takip ederek verimli antrenman yapmak için alacak benim gibi, değerleri okuması zor olacaksa bryton rider 310 önereceğim, onda özelleştirilebilir ekran var diye biliyorum.

Scudo
Ben de ikisi arasındayım. (310 ve 50) cevapları merak ediyorum..

@Clint Eastwood
Merhaba IGS50E kullanıyorum.Ben değerleri okumak konusunda herhangi bir sorun yaşamıyorum. Görme konusunda ciddi sıkıntısı olan birisiyim. (Sağlık açısından). Eminim arkadaşınız da sorun yaşamaz.

Merhaba.. Aranıyor kısmına da başlık açacağım ama satmak isteyen varsa görüşebiliriz..

İş görür bi ürün mü o?

Bende de aynısı var. Çalışıyor idi. İçeriye bir şekilde ter almış. Çalışmaz oldu.
İçini wd40 ile komple arındırdım. Elektronikçiler ıslanan veya başka bir sıvı bulaşan devreleri wd40 ile sudan sıvıdan arındırır.
Düzeldi, ama yine de o günden beri düzgün çalışmadı. Nabzı daha düşük gösteriyor veya ilk 5 dakika ölçüp sonra ölçmez oluyor.
Değişim için götüreceğim ama ya unutuyorum, ya üşeniyorum. Şimdi bu gazla unutmam artık :)

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Nasıl bi ürüne yönelmek gerekir ki? Var mı şuan konusunda yazdığımız gibi bi fp ürünü?

• Beğen
Ben decathlon antli nabız ölçer var 1 senedir sorunsuz igsport 10 ile kullanıyorum pilini yeni değiştirdim.

Nasıl bi ürüne yönelmek gerekir ki? Var mı şuan konusunda yazdığımız gibi bi fp ürünü?
(link) ben bu ürünü kullanıyorum bir ara gitti. Saç kurutma makinasını ılık moda getirip uzaktan tutarak kuruttum şimdi canavar gibi yaklaşık 2 sene olmuştur. İgs618 ile kullanıyorum. Bir dönem igs10 ile kullanmıştım.

• Beğen
Tepkiler: Özcan ve BayCicik
@Don Seminara ant ve bluetooth ozelligine sahip tum nabiz bantlari calisir

• Beğen
Evet arkadaşlar İGPSPORT firması yaptı yapacağını. Arkadaş Aliexpressten İGS50E cihazı aldı fakat ne yaparsak yapalım GPS sinyali gelmiyordu cihaza. Satışı yapan firmaya direkt anlaşmazlık açtık satış yapan firma arkadaşa biraz afra tafra yaptı. 1-2 çözüm önerisinden sonra cihazı gönderin bakalım dediler. PTT 150 TL lik kargo ücreti çıkartınca süreçten vazgeçtik. Sonra diğer bir arkadaş İGPSPORT resmi sitesine yazmak fikrini ortaya attı. İGPSPORT firmasından anında dönüş aldık ve bize satın aldığımız mağazanın bilgilerini sordular. Kısa bir sürenin ardından mağaza ile iletişime geçtiklerini yeni ürünün tarafımıza gönderileceğini söylediler. Satın aldığımız mağazaya durumu teyit etmek için yazdığımızda 2 gün içerisinde ürünü kargoya vereceklerini belirttiler. Mutlu son bugün sabah arkadaşa ürünü kargoya verip takip numarasını göndermişler. Ben bu kadar müşterisinin arkasında duran firma görmedim açıkçası. Aklınızda bulunsun sıkıntı yaşayan arkadaşlar için rehber olsun diye yazdım.

Merhabalar bugün itibari cihazı satın aldım, fakat bir türli GPS aktif olmuyor, sorun ne olabilir acaba teşekkürler.

@Kubiilay disarida mi aktif etmeye calisiyorsunuz. Çinden mi aldiniz.

Benim şöyle bir sorunum var igs 50 kullanmadan yaptığım bir kaç sürüşün strava verilerini indirip fit formatına çevirip igs'nin sitesine atmak istiyorum ama bir türlü olmuyor varmı bunu yapabilen ?

@trainspotting35 Cihaz sıfır, Ankaradan aldım, E2 ayarlarını bir kurcalayınca gps aktif oldu anlam veremedim, ayarları biraz karışık ?

Merhaba. Bende igpsport igs50e almak istiyorum. Sizce Siyah mı almalı Beyaz mı? Beyaz kullanan var mı?

Geri