Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

IGPSPORT IGS50E GPS'li Bluetooth'lu Bisiklet Bilgisayarı

@qwerty123456
siz kimsiniz olum ile ilgili görsel sonucu

:)

Scudo
Herkese merhaba igsport igs50e modeli için aklıma takılan bir soruyu sormak istiyorum.
Ürünün ekranında anlık olarak irtifayı görmek mümkün müdür.

Aldığımdan beri 618 serisini kullanalı 4000 km üzeri oldu,kesinlikle fiyatına göre kıyasen özellikleri bütçen 1000 lira civarı ise(((bunun içinde nabız bandı+hız ve kadans sensörü dahil)))) yarışçı değilsen, kom kovalamıyorsan, yaş 35 ve 40 + isen seni tatmin edecek bir fiyat performans cihazı,şarj konusunda tahminen kullanıcıya bağlı olarak 400 500 km çıkarabilir...ama kendini bunların dışında tutuyorsan ve hedeflerin varsa garmin der noktayı koyarım....

Bende de bir defa ormanlık alanda gps kopması oldu hoş telefonumda çekmiyordu varmı acaba bir alakası :koptum:

• Hahaha
Tepkiler: Özcan
Şarj süresinin uzun olması sebebiyle, ben de IGS50E modelini almak ve (link) yarışında kullanmak istiyorum. Bu modeli kullanıpda bir üst modele geçmek isteyen ve elindekini satmak isteyen arkadaş olursa, özelden mesaj atabilir.

Herkese merhaba
Igs50e, Aliexpress'den 35 günde elime ulaştı. Saolsun Çinli satıcı ürünün fiyatını düşük gösterdi vergi ödemedim ve kılıf hediye etti.
Verileri stravaya aktarırken telefondan atabilir miyim yoksa bilgisayara aktarıp ordan mı yüklemek gerekiyor. Türkiye'den alabileceğim ant nabız bandı ve sensörü önerir misiniz

Telefona igpsport uygulamasını yükleyip Bluetooth ile senkronizasyon yapabilirsiniz sensörleri de yine aliexpressten magene alabilirsiniz @Don Seminara

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Bu alet neymiş böle yav.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Sonunda ben de igs50e modelini aldım. İGPSPORT programını kurdum. Strava senkronizasyonunu da yaptım. Bir sefer bluetooth ile bağlanabildim.
Bir daha bağlanamadım. Telefonda "connecting" yazıyor ama bir türlü bağlanmıyor. Bu esnada cihaz üzerinde bluetooth işareti de maalesef çıkmıyor. Yapmam gereken başka bir ayar mı var? Teşekkürler

Selamlar, aşağıdaki sensöre dual sensör yazıyor hem kadans hem hız ölçüyormus. Nasıl oluyor acaba? Tek bunu alarak hem kadans hem hızı ölçebilirmiyim ? (link)

igs10 ile igs50e arasında çok fark varmı ?

Hayır ya kadans yada hız ölçebilirsiniz. Onun için başka tip sensörler var.

(link)

Bu sensör hem kadans hemde hız için.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Ozan_ozaN
@Bahri Kaplan

önce igs50 yi aç daha sonra uygulamayı telefondan aç sırayla o zaman bağlanabilirsin bağlanamazsan yeniden aynı işlemi yap bir de gelen cihazda son sürüm yüklü mü sitesinden kontrol edebilirsin.

Selamlar herkese, iyi bayramlar.
Her gün kullanıyorum. Ama her gün stravaya atmıyordum. Aldığımdan beri hiç silmedim içindeki bilgileri. Ama en son 31 Mayıs sabah yaptığım yolu aktarmış. O saatten sonra hiç bir şey aktarmamış. Dün çok güzel bir tur yapmıştık. Onu falan cihazda kaydetmeme rağmen stravaya aktarmıyor. Telefondan cihazın uygulamasına girdiğimde ise "no data" diyor. Henüz 141 saat olmuş. Sorun ne olabilir dostlar? Pc'ye bağlamaya çalıştım ama onu da başaramadım.

@BayCicik
Cihazı kapatıp usb ile bilgisayara bağla, pc otomatik igpsport klasörünü açacaktır. strava Web sitesinden Manuel upload yapabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@BayCicik
Serverin yoğun olması en büyük sebep,
İkincisi uygulama kullanımının bir takım resmi olmayan işlem sıralamasına dayanması.
Uygulamayı başlatmadan önce
1. Cihaz yeniden başlatılmış olacak
2. İnternet, Bluetooth ve gps etkin olacak
3. Uygulamanın arka planda çalışmadığından emin olunacak.

Gerekirse uygulamalardan zor kullanın ?
Screenshot_20190606_201303_com.android.settings.jpg

Son düzenleme:
Geri