Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

IGPSPORT IGS50E GPS'li Bluetooth'lu Bisiklet Bilgisayarı

Arkadaşlar uygulamada veriler gözükmüyor hata veriyor. Sizde de öylemi?

189010

Scudo
Bende de sorun var bugün 60 km bi tur yaptım senkronize edeyim dedim çalışmıyor ne oldu anlamadim

Dosyalar

• 9F8CAAA1-00CE-4CA9-B710-9E8D7F7C2310.png
    9F8CAAA1-00CE-4CA9-B710-9E8D7F7C2310.png
    11,9 KB · Okunma: 16
Bende sıkıntı yok bu gün yükleme yaptım...

Yaşamazsınız. Ben de igs618 i hız sensörsüz kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
kadans sensörü ve bu cihaz amatör kullanıcı için hayli yeterli olur sanırım. gerçi strava + kadans sensörü de iş görür ama..
hız sensörüne neden ihtiyaç oluyor ki gps varken bir de?

Trainer kullanımında. Ayrıca çok ormanlık bölgelerde, aşırı bulutlu havalarda gps kopmaları oluyor bazen onun önüne geçmek için.

@trainspotting35
İGS618 de olabilir ama ben İGS50e de görmedim senin ki dandikmiş at çöpe :)

• Hahaha
Cumartesi ekip ile turladık benden 2 km uzakta oturan arkadaşım telefondan stravayı açtı ben igs10 ile aktiviteyi başlattım. Cihazım bu güne kadar strava ile çok yakın değeri veriyordu, bu turda benim veriler 73 km 1232 m elevation verirken arkadaşım 86 km 1620 m değerlere ulaştı sanırım uyduda kopması yaşadım biraz dağlık ve ağaçlık alandı. İlk kez böyle birşey başıma geldi.

Kaç km kullandınız Murat Bey. İki turda kullanmakla kullanıcı yorumu olmuyor. Senelerimi verdim ben İGS camiasına. ? Uydu söz konusuysa illaki olur siz farkına varmamışsınızdır efendim.

Batarya konusunu tamamen çözdüm efendim. 100 km lik bir tur dahil olmak üzere yaklaşık 300 km lik kullanımım oldu batarya 2 tıkta halen. O turda ışık ayarlarının şirazesini biraz kaçırmışım galiba. Işık ayarlarını azaltınca hem görünürlük daha güzel oldu hemde sarj ömrü epeyi bir arttı.

• Beğen
Efendim benim naçizane (10) alet de 2 uzun turu rahatlıkla çıkarıyor 100 km turdan sonra 2 tıka düşüyor.

• Beğen
Vallahi Sadi Bey konu başlığı igs50 kullanmadığım bir model ne söylesem yanlış olur ama igs618 varken dönüp igs50 ye bakmam. Zaten hanım 200 km üzerinde tura izin vermiyor. ?? @bilalfidanboy uzun turların efsane ismi 618 kullanıcısı Bilal Bey'in görüşlerini almak lazım.

Ben de igp10 cuyum efendim bana fazlasıyla yetiyor üst modellere ihtiyacım yok şimdilik 230 km yaptım sıkıntısız. Bilal Bey geliyor ziyaretimize Bursa'ya

Bu kalabalık sadece İGS50E kalabalığı efendim. Bunun igs10, igs20E, İgs618 başlıkları var iki sefer düşünün. İgs lobisi toplansak hükümet deviririz. ?

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
Geri