Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

IGPSPORT IGS50E GPS'li Bluetooth'lu Bisiklet Bilgisayarı

Ben cihaza kefilim. Benim yakın bisiklet arkadaşım. Satıcıya daha çok kefilim.:):)

• Beğen
Tepkiler: Seyda Ünlü
Scudo
@trainspotting35
Sizin imzanızdaki logoya göre siz de teşkilattansınız =) eyvallah

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum daha önce igs10 kullanmıştım.Bana göre igs50 çok güzel bir cihaz özellikle pil ömrü ve ekran bakımından daha hiçbir turumda beni yarıyolda bırakmadı üstelik pili boş gösterene kadar şarja takmamaya dikkat etmeme rağmen...

Bilmediğimden soruyorum; bugün sabah 10 km sürdüm ev-ofis arası. Ve cihazı açtım. Maksimum hız 37 görünüyor cihazda ve cihazın telefon uygulamasında. Strava'ya yükledim ve maksimum hız 42 görünüyor. Diğer tüm bilgiler kabaca aynı. Neden olduğunu bilen var mı?

@BayCicik
Hız sensörü yoksa cihaz gps den hız hesaplıyor ki bu bence daha doğru anlık olarak 42 ye çıkmıştır siz görmemişsinizdir...

@C.Koc

Peki cihazda maks 37 gösterirken neden stravada 42 görünüyor? Sonuçta stravaya bu bilgileri cihazdan yükledim. Ben cihaz ve strava bilgi tutarsızlığından bahsediyorum. Bir kaç gün daha deneyelim bakalım da kendine gelir belki :komik:

Evet bende de km farkli cikti.

Strava verileri ile igs verileri arasında her zaman fark oluyor dediğim gibi gps verileri ile hesap yapıyor her iki uygulamada hatta stravada correction butonu var ona basarsanız gittiğiniz km ve yükseklik bile değişir...

• Beğen
Tepkiler: Seyda Ünlü
Correction bi kere yaptim ama bulamadin nerden yapiliyodu bide neye gore neyi duzeltiyo o.

Igs50e nin hafizasi doldugunda mecburen format atiyoruz heralde toplam km felan hepsi sifirlaniyor dimi sadece programdan gorebiliyoruz gecmişi. Birde stravadan igsport programina veri aktarabiliyormuyuz. Eski verilerimi de programa kaydedeyim diyorum.

Format atmanıza gerek yok sadece dosyaları silmeniz yeterli bu durumda toplam km nize birşey olmaz. İgs618 de cihazdan silebiliyorsunuz bilgisayara bağlamadan . İgs50 de nasıl bilmiyorum ama komple formata gerek yok. İgs50 de rota yükleme, dışarıdan veri aktarma yok. İgs618 de strava da oluşturduğunuz rotayı cihaza atıp navigasyon gibi kullanabiliyorsunuz.

Hiçbir cihazda bu kadar hızlı teknik destek yoktur. ?

@trainspotting35
Eyvallah :)

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@trainspotting35

Stravada'ki bazı aktivilerimi gpx formatında indirip .fit formatına çevirerek igsport sitesinden yükleyebildim. Oluyormuş yani veri aktarma.

Cihazamı yüklediniz yoksa uygulamaya mı? Uygulamaya aktarılıyor elbette. İgs10 da yoktu ama igs618 de var. İgs50 yi bilemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@trainspotting35

İnternet sitesinden yükleme yaptım hesabıma dolayısıyla uygulamayada yüklenmiş oldu. Zaten cihazda geçmiş kayıtlı verileri göremiyoruz uygulamadan görüyoruz.

Ben cihazı soruyorsunuz sanmıştım. İgs618 de geçmiş sürüşlerin datalarını görebiliyorsunuz bilginiz olsun.

Geri