Scudo Sports

İnceleme iGPSPORT iGS618 Bisiklet Bilgisayarı

@trainspotting35
o kadar da sakal var yine dinlememişler seni. Aynı şeyi bende çok söyledim ama tartışma konusu olunca geri çekildim. İGS50E başlığında.

@Mhmm@
süper yaaa :)

Scudo
IMG_20190309_153316.jpg
Cihazı kırdım :)IMG_20190309_153529.jpg

@Mhmm@
Geçmiş olsun, kaza mı yaptın ?
Sen ne durumdasın?

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Çok sağolun. Vallahi ben bisiklet sürmesini bilmiyorum galiba :) sele rahatsız etmeye başladı, içimden 56 km oldu sele böyle rahatsız ederse 100+ km leri göremem bu konuyu çözmem gerek diye düşünüyordum şöyle bi doğrulayım istedim aniden denge gitti uçtum sol tarafıma doğru yere yapıştım bisiklet takla attı gitti bariyerlere ters döndü saplandı ben yüzü koyun yerdeyim Allah'tan yola savrulmadım çevre yolu arabalar çok hızlı geçiyor arkamdan gelen bir amca bir de kamyonet düştüğümü görünce durdular amca geldi yanıma "bismillah de kalk oğlum" dedi. Besmele çektim kalktım bişeyim yok amca sağol dedim. Sol Sdi kol yamulmuş ona bakarken amca iyice kendini kontrol et kırık çıkık varsa yardımcı olalım dedi. yokladım tekrar kendimi yok amca soğol dedim. Amca şu ne yerdeki dedi eğildi aldı yerden uzattı bana gps cihazı amca dedim aldım. Baktım tırnakları kırılmış cebime koydum. Bindim bisiklete zincir atmış amca çok sağol dedim amca gitti ben de zinciri takıp devam ettim.

Sağolun gerçekten bi sıkıntı var ben yarın tura falan çıkmıyorum bi kaç gün dinleneyim :)

@Özcan
DIY ne abi

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
@Mhmm@
Do it yourself = "kendin yap". Yani eldeki gereçlerle para vermeden uydurulan araçlar. Ancak daha iyisini de buldum: (link) bir parça kullanarak cihaz eski haline getirilebilir.
Kendini toparla, hazır olduğunda incelersin. Tekrar geçmiş olsun Mehmet.

Edit: Bir de (link) buldum. İncelersin. Tırnaklar Garmin ile aynı olduğu için, dünyada bu sıkıntıyı yaşamış çok insan var. Çözüm de epeyce var.

@Mhmm@ geçmiş olsun,SPD kullanmıyorsun diye biliyorum,ondan olmadığını varsayarak gidonda yada göbeklerde(aynakol)boşluk vb varmı acaba,.çok tuhaf geldi kazanın oluşu....

• Beğen
Çok sağolun @Bigpatron @trainspotting35 o da nazar demiş stravada ama bilmiyorum valla ben hayırın ve şerrin Allahtan geldiğine iman etmiş biriyim o yüzden bunlar hep yaradanın uyarısı. Yanlış yaptığım bişeyler var demekki. Kendimi yargılayıp durum değerlendirmesi yapacağım. Kaza çom enteresan oldu valla ben anlayamadım ön lastiğın sağa doğru döndüğünü hatırlıyorum direk attı sonra @bilalfidanboy

Çok çok geçmiş olsun. Hocam o gidon, O boğaz hep nazara getirdi sizi. Acilen 2 kg kayseri pastırması vermeniz lazım adı Çetin olan bir garibana. ???Allah beterinde korusun Cana geleceğine, mala gelsin. Bu kazalar yengeden vetoya sebep olacak sonunda ondan korkuyorum.

@Mhmm@ çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin ve beterinden korusun. Sana bir sey olmasın gerisi boş.

• Beğen
Geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim Allah sizleride her türlü felaketten muhafaza eylesin.
Kazanın nedenini buldum
IMG_20190309_210852.jpg
87 kadansta ayağa kalkmaya çalışırsan düşersin. :(

Allah'tan hızım yavaş aslında ayağa kalkmaya da çalışmadım seleye kızıp hafif rahatlamak istedim

Bu arada sol kolumun kırılmasını önce Allah sonra dirseklik engellemiş
IMG_20190309_211453.jpg

@Mhmm@
Geçmiş olsun

• Beğen
Geri