Scudo Sports

İnceleme iGPSPORT iGS618 Bisiklet Bilgisayarı

@Burak B. Resim bulanık çıktığından tam anlayamadım ama standart 1200mah batarya kullanılıyor demenize istinaden Tr de bulunabilir olma ihtimali nedir acaba ,malum Google üzerinden arama yapılınca sonuç maalesef yok, (rica etsem Resim net çekip atarmısınız çok makbule geçer )teşekkürler şimdiden

Aralık 2018 den bu yana 15000 km civarı kullandım,cihazdan oldukça memnunum,olurya bataryası bulunursa yedekte kalsin derim.. Tr şartları malûm fiyatlar aldı başını gidiyor bu şartlarda yarın öbür gün batarya bitme durumunda çöp olsun istemem

• Beğen
Tepkiler: Burak B.
Scudo
@ndhakara ne yazik ki garmin gibi ip takma yeri yok. Igs618 üzerinde.

• Beğen
Tepkiler: Burak B.
@Burak B. çok teşekkür ederim,sanırım soketli kendimiz değiştirebiliriz , lehimleme gerekirse onda yetenek sıfır ordada muhtemelen bir elektronikçi devreye girer artık

@bilalfidanboy Rica ederim, soketi yok. Direk anakarta lehimli, elin yatkın değilse elektronikçi arkadaşa yaptırın. Anakart zarar görmemesi için ince uç havya ve 340 derece ısı gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: bilalfidanboy
Arkadaşlar elinde fazladan 618 kılıfı olan var mı? Tek kılıf için Çin ve gümrük ile uğraşmasam da bir forumdaştan alsam?

@Özcan bana da lazim kirmizi olursa tadindan yenmez.😁

• Hahaha
Tepkiler: MakRo
@trainspotting35 ben talip olarabilirim abi benimki 2.el ilk iyi gibiydi şimdi şarjı fulluyorum, yarım saat geçmeden 2 diş e düşüyor 2 saatlik turun sonunda 1 diş gösteriyor. ama ben 5 6 saatlik turlara çıkıyorum normalde, denemedim ama yolda bırakacak duruyor. yardımcı olursan sevinirim, bataryanın modelini söylemen bile iyi olur belki türkiye de vardır araştırıp bulurum.

225764 dosyayı görüntüle

Bugun işe giderken igs618 fırladı o_O İGS618i aldıgım zaman ilkdikkatimi çeken yer tırnaklarıydı. Dedim bu tırnaklar sabıkalı,bakalım ne kadar dayanıcak? 4 ay dayandı :D 2.sahibiyim oda aliden geçen yıl almış, sonuçta 1.5 yıllık bilgisayar fakat arkadaşta çok kullanmamış.Yol bilgisayarın historysine alır almaz baktıgımda yaklaşık 800km civarı kullanıldıgı gosteriyordu. Çizik olmayan yepyeni bilgisayar tabi silikon kılıfsayesinde çizik almadı fakat kılıfı ezildi. Kılıf olmasaydı çatlamıştı muhtemel.. Bu tırnakları hiç sevmedim bi onceki meilan saatte aynı şekilde kırıldı yolda giderken, o zaman farketim yakalamıştım. Sigma bc1009 ilk yolbilgisayarımdada tırnakları buna benzer oda çatlamıştı.

Videoda gordugnuz gibi yolbilgisayarı duzeltiyordum bi tuhaflık var dedim, nedne yan durdu diye, meger tırnak kırılmış, ilk kasiste fırladı.. Aliexpresi arastırcam alt kapak varsa eğer.. Yoksa vidalı tipe çevircem, çevirip sıkcam bilgisayarı en sağlamı :D Kullanan arkadaşlarım buna dikkat etsinler, şans eseri araba yoktu yoksa 1000liralık saat ezilicekti..
Aynı durum Beylikdüzü Devebağırtan yokuşunu inerken bir arkadaşımızın başına geldi. O sizin kadar şanslı değildi. Sürat yüksek olduğundan saat tuzla buz olmuştu :booo:

Benim igs10 zortladı pil şişmiş civatayı kırdırdı velhasıl şu an yeni bi cihaz alsam yine uygun igs10-20 mi biraz daha iyisi 50 mi alsam bilemedim 618 zaten çok pahalı hiç gerek yok tavsiyeniz ne olur?

Benim igs10 zortladı pil şişmiş civatayı kırdırdı velhasıl şu an yeni bi cihaz alsam yine uygun igs10-20 mi biraz daha iyisi 50 mi alsam bilemedim 618 zaten çok pahalı hiç gerek yok tavsiyeniz ne olur?

Bu ara biraz indirim var. Ben burada ki tavsiyelere de dayanarak igs50e aldım. Uzun aparatı ile birlikte 57 usd. Hatta bir arkadaşa söyledim o 54 dolara yakaladı. Ben eve geçince veririm siparişi demiştim kuponun vakti dolmuş. Kısmet. Almak isterseniz bir bakın. Bu arada vergiler de artmış onuda unutmayın. %20-45 arası bir vergi bekliyoruz. Ben satıcı işe görüştüm. Düşük yazacaklar. Ama ne olur ne olmaz aklınızda olsun.
@historiyst şu anda yine kupon vermişler 53.25 usd. Satıcı ROCKBROS link paylaşamadım. Telefon ile 😊

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@bilalfidanboy Bende oldukça memnunum, pil değiştirilebilir standart lithium pil.

(link)

mah değeri çok az daha düşük fakat ölçüleri uygun. Aliexpreste 1200mah olanlar var ölçüler tam geliyor.

Hocam bunu alsak uyar demi isg10 a benimki şuan 5 saat anca tutuyor sonra bitiyor şarjı

Merhabalar herkese, aklımda garmin almak var ama igs618 işimi görür diye umuyorum. Çok bir beklentim yok cihazdan haritası olması ve sensörleri düzgün algılasın yeterli. Önerir misiniz ?

Merhabalar herkese, aklımda garmin almak var ama igs618 işimi görür diye umuyorum. Çok bir beklentim yok cihazdan haritası olması ve sensörleri düzgün algılasın yeterli. Önerir misiniz ?
İgs620 satışı başladımı bilmiyorum. Arayan kişiyi gösterme, powermetre desteği (bu isg618 de de var), di2 vites sistemi gösterme (Sram için igs618 de de var) seçenekleri mevcut. İgs620 daha güncel bir cihaz ama ali de satışını göremedim halen.

İgs620 satışı başladımı bilmiyorum. Arayan kişiyi gösterme, powermetre desteği (bu isg618 de de var), di2 vites sistemi gösterme (Sram için igs618 de de var) seçenekleri mevcut. İgs620 daha güncel bir cihaz ama ali de satışını göremedim halen.
Yani aslında dediğim gibi arayanı gösterme gibi şeyler önemsiz benim 618 tam olarak işimi görür mü onu merak ediyorum. Garmin kullandıysanız arada ki farklar nelerdir acaba.

@citk60 Garmin kullanmadım. Garminin ekran kalitesi daha iyi, strava live segment özelliği mevcut. Çok daha köklü ve dataları kuvvetli firma. Strava ya atış hızı saniyelerle bile ölçülemez o kadar hızlı atıyor. (Arkadaşımda mevcut bu bilgileri oradan veriyorum)İgs618 e gelirsek ekrana aynı Garmin de gibi dataları atayabiliyorsun. İster tek sayfada hızını gör, istersen 10 değişik verini gör. 5 tane bu şekilde sayfa mevcut. Sarjı Garmin 520 ile orantılarsak çok daha iyi igs618 in. Stravaya atması biraz işkence yaklaşık 4-5 dk nızı yiyiyor.

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Geri