@AeroKnight Hayırlı olsun. Bende de var çok memnunum. Sadece firmware güncellemelerinde kendi içinden çoktan orijinal kabloyu kullan. Ben diğerlerinde sıkıntı yaşadım.
@Ahmet TOPAL Alınabilirdi ama ben bunu 180 dolara mal ettim hocam indirimlerle. 20 serisinin de çok iyi olduğunu düşünmüyorum Garmin tarafında, 30 serisi içinde param yetmezdi zaten. Eğer bunu 2-3 sene sorunsuz kullanırsam o zaman bir Garmin serisine adım atarım.
@AeroKnight ben de cihazı aldığımda 3 sensörü de igpsport almıştım ama speed sensörü hiç kullanmadım. Şimdi o sensörleri garminde kullanmayı deneyeceğim, sıkıntı olacağını pek sanmıyorum, sonuçta Ant+ sensör bunlar.
@Mhmm@ Hocam igpsport sanırım Strava'ya verileri direkt atamıyormuş, hazır satıcıda henüz kargolamamışken iptal edip Garmin 830 mu alsam? Verileri sürekli tek tek gireceksem işim iş igpsportla uğraşmayayım?
@AeroKnight Tamamen objektif bakalım olaya. Stravaya uygulama üzerinden bluetooth ile atılıyor ya da pc ye bağlayıp strava Web sitesi üzerinden atabilirsiniz 2 sene kullandım biraz zahmetli olduğu anlar oldu. Ancak değişiklik nedenim kesinlikle bu değil ben severek kullandım cihazı.
Bu cihazdan önce kol saati amazfit stratos 2 kullanıyordum. aktiviteyi bitirince direk stravaya gidiyordu etkinlik. igs618 bizi biraz üzdü bu konuda ama F/P açısından baktığımızda bu zahmete katlanıyorduk çünkü elimizdeki cihaz 5 te 1 fiyata garmin 820 hazzı veriyordu. Benim cihazım darbe aldığı için altimetresi saçmalıyor o yüzden değiştirdim. Şimdi siz 620 yi 1000 TL civarında aldınız. 3000 (yurt dışı maliyeti + sensörler tabi) bandında bir cihaz almak sizin için çok zor olmayacaksa alın edge 830 ile direk stravaya senkronizesiniz. Ama fiyat yine 3 katı bunu aklınızda bulundurun.
(objetif bakamamışım 😬)
@AeroKnight İGPSPORT uygulamasına giriyorsunuz telefonla kilometre saatini seçip senkronize ediyorsunuz. Şeklini şemalini beğenmedim derseniz amenna, Live segment özelliği yok derseniz hayhay, daha ufak ekranı var derseniz ona da razıyım ama sadece senkronize hızı yavaş diye 3 kat para vermek bana makul gelmediği için zamanında 500 TL ye igs618 aldım.
@Yldrm07 Ben bu sorunuza şu şekilde cevap vereyim bende amazfit stratos 2 saat var aktivite biter bitmez telefonla bluetooth üzerinden zaten bağlıysa anında kendi programına atıyor biz hiçbirşey yapmadan kendi programıda strava ile senkronize olup anında strava programına atıyor aktiviteyi bu işlem yaklaşık 2 yada 3 saniye sürüyor. İgs de durum ne yazık ki o şekilde değil ilk önce kendi programına girip aktiviteyi kendi programına atması için elle komut vermek gerekiyor. Sonrasında sürüşün ebadına bağlı olarak 2-3 bazen 5 dakika beklemeniz gerekiyor (Daha fazla beklediğimi de bilirim) sonrasında kendi programına atar atmaz stravayada aktarıyor aktiviteyi.
@trainspotting35 anladım. İgps50e var bende de. Aynen dediğiniz gibi. Kendi programına aktardıktan sonra strava ya kendi gönderiyor zaten. Açıkçası sırf bu yüzden 3000 tl fark veremem. 😊 Ama zevk ve imkan meselesi alanada birşey diyemem.