Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme iGPSPORT iGS618 Bisiklet Bilgisayarı

Scudo
Ben stravayı çok iyi bilmiyorum. Segment özelliğinin ne gibi avantajları var?

Bazı rotalar segmenttir strava kullanıcıları o bölgelerde kendileriyle ve başkalarıyla rekabete girebilir. Live segment ise size segmenti haber verir.

@TatanQa_tr nabiz kadans sensörü baglamayacaksaniz iyidir hocam. Ama sonradan bu sensörleri satın alıp bağlayamazsiniz bilginiz olsun. Aparat lazım olursa bence igpsport s60 mevcut aklınızda olsun. Bende igs10 veya igs50e tavsiye ederim sensör destekledikleri için.

Hocam selamlar , mesaj kutunuz dolmuş size özel mesaj gönderemedim.

Merhabalar siparişini vermiş olduğum igs620 ürünü cuma günü elime ulaştı.aliexpressten indirim kodu ve kuponlarla birleştirip tutucu ile 1100tl ye aldım. Türkiye de 14 gün gümrükte bekledi. haftasonu boyunca kurcaladım ve ürünü çok beğendim navigasyon yönlendirmesi olsun, auto pause ve lap özelliği olsun, sayfaları istediğimiz bilgeleri ayarlama olsun güzel bir cihaz. telefona bağlanıp stravayada atma özelliği var süresi bazen kısa sürede atıyor bazense 15-20 dkyı buluyor. bu birazda wifi ortamında olduğum için değişiklik göstermiş olabilir. hala öğrenmeye ve denemeye çalışıyorum. merak edenler varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim. Buradaki igs618 hakkında yazılanlar sayesınde bu cihaza yöneldim. hepinizin incelemeleri yorumları için teşekkür ederim.

@atilayb Telefon ile senkronizasyon (aramaları göstermek), rota çizimi, cihaza atması ve ufak çapta navigasyonlu halde bir video atarsanız süper olur.
Güle güle kullanın bu arada.

• Muhteşem
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Benim bir sorum var neden süreyi fazla atıyor bu alet stravaya. Örneğin sürüş sürem 4 saat 10 dk stravaya aktarırken süreyi 4.18 atıyor. (Moving time) kendi sitesinden bakıyorum evet kayıt doğru aktarım yanlış. Tuhaf bi durum bilgisi olan varsa sevinirim.Teşekkürler saygılar..

@trainspotting35 tabikide öncelikle biraz anlatayım onları da kurcaladım.
Aramalar ve Mesajlar : telefonda arada kopmalar yapıyor ama uygulama acık olduğu sürece bluetoothla bağlı, arandığınız zaman ekranda arama gösteriyor ve istersenız seslide tek tonda uyarı verıyor. Reddebiliyorsunuz. Ama sadece arama ve mesaj bildirimi veriyor. Whatsapp ve diğer uygulama mesajlarını ve aramalarını göstermiyor.
Rota Çizimi : Uygulama üzerinden rota yapıyorsunuz. Başlangıç noktası , bitiş noktası ve hedef( waypointler) harita üzerinden işaretleyebiliyorsunuz veya direk adres girip hedef koyuyor. Açıkcası biraz zor istediğim yeri yapamadım yaptığım zamanda en kısa yerden götürüyor. Rotayı tamamlayınca tek tuşla cihaza atıyor bekleme süresi de 2-3 dk. İstanbulda anadolu yakasında kadıköy-pendık sahılyolunu yapmaya çalıştım tam beceremedım. Bilgisayardan yüklemek daha kolay şu an için.
Bunlar dışında geri kalan herşey aynı sanırım igs618 ile

edit1: canlı takip edebilme özelliğini bu hafta deneyeceğim.

Son düzenleme:
IGS620 için çıkan gümrük vergisi bu şekilde. Gelince detaylı inceleme konusu açarım.

Dosyalar

• A8BCF289-AE21-43EA-8ED1-B7EFDEFE8F7A.png
    A8BCF289-AE21-43EA-8ED1-B7EFDEFE8F7A.png
    40,5 KB · Okunma: 118
@trainspotting35 hala daha canlı takip özelliğinde hata var. yapılan sürüşleri hızlıca kendi uygulamasına ve stravaya atıyor internete bağlı olduğu sürece. gps iyi çalışıyor ilk açışta bazen 2-3 dk bekletiyor. ben aldığımda ekranda yüksek ışıkta ekran yanıp sönüyor biraz aliexpresste dispute açtığımda 300 tl geri iade ettiler. igpsport ürün yapar dedi kestirip attı. canlı takip özelliği hakkında yorum yapmadılar. gelecek yıl igs618 için de güncelleme gelmiyecekmiş üretilmeyecekmiş daha.
yaptığınız sürüşü kolayca kaydediyor ve daha sonra aynı sürüşün geri rotasını navigsayonda gösterbiliyor başka cihaza gere kalmadan.
mesaj ve telefon arasında hemen çıkıyor ama telefonda uygulamanın arka planda çalışıyor olamsı lazım. Şu an için yorumlarım budur

igpsport 620'de hava durumunu görüntüleyeniyorum. Telefon bağlantısı gereklidir diyor. Telefonu bağladığım halde bunu sağlayamıyorum neden olabilir?

@AeroKnight hava durumu uygulamasına izin vermen gerek galiba

Bu cihazların çalışma mantığı hemen hemen aynı
Kol saatim telefonda konum hizmetleri açık olduğunda hava durumunu gösteriyor mesela öyle bişey de olabilir

@AeroKnight kardeşim şimdi bende senin cihazın yok garmin muadili edge 830 dan örnek vereceğim
Yukarda bahsettiğim 2 şey var birinde hava durumuna izin vermen gerekiyor galiba dedim ya onu boşver.
2. Söylediğim şey konum hizmetleri yani gps

Telefon izinlerinde konum kapalıyken cihazda hava durumu bilgisi yok
Screenshot_20201010_151559_com.garmin.android.apps.connectmobile.jpg

IMG_20201010_151515.jpg
Sonra bisiklet bilgisayarının telefona kurduğunuz uygulamasına konum bilgisine ulaşma izni veriyoruz
Screenshot_20201010_152452_com.android.settings.jpg

Screenshot_20201010_152526_com.huawei.HwMultiScreenShot.jpg

Screenshot_20201010_152545_com.google.android.permissioncontroller.jpg

Uygulamadaki görüntüsü

Screenshot_20201010_151104_com.garmin.android.apps.connectmobile.jpg
SONUÇ cihaz hava durumu vergisine ulaşıyor
IMG_20201010_151238.jpg
Çalışmayı beğendiyseniz beğen butonuna basmayı unutmayın 🤩

@Muhammet Ağrı Deniyorum abi konum ayarlarına baktım şimdi dediğin gibi kapalıymış. Her zaman izin ver yaptım şimdi deneyeceğim. Umarım olur.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Geri