Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İki ayaklı köpeklerden kurtulmak için.

BİZİ AVRUPA BİRLİĞİNE ALMAZLAR.ABİ:(
Hocam,şaka bir yana son derece önemli bir konuya değinmişsin.sanırım bu sorunun ilacı zaman.Ve de sabır.Burayı gördün.Ufacık bir yer.Şehiriçinde çok rahat bisiklete binebiliyoruz.Yakın çevrede (müştemilatı sayılan alan) de çok rahatız.
Ama;
Geçen yıl "Uzak çevremizde" (25 ve 90 km.) iki taciz olayı oldu ecnebi bisikletçi misafirlerimize.Jandarma en yüksek derecede takdir edilecek kadar hassas ve hızlı müdahale ediyor.(Şehir dışına onlar bakıyor ya).
Olmasa iyi.
Benim önerim,doğrudan polemik veya kavgaya karışmadan;ve fakat asla da peşini bırakmadan ilgili kurum ve kuruluşlardan yardım talep etmek.Bu yakındaki köyün muhtarı da olabilir,bir hane halkı da olabilir.
Ama esas çözümün zamanda olduğuna inanıyorum.Bu bir.Bu tür şeyleri duydukça ve gördükçe 17 defa devlet kurmuş ; tarih boyunca da çok önemli bilim ve sanat adamları ve dil uzmanları yetiştirmiş bir ulusun ferdi olarak yüzüm yerlere geçiyor.Ne oluyor bizim insanımıza da;böyle yozlaşıyor yabanileşiyor, misafirseverlik ve yardımseverlik gibi iki önemli hasletimiz yanına utanma duygumuzu da alıp nerelere gidiyor diye dertleniyorum.
Cümlenize selam olsun.Yine de bol pedallı günler olsun!

Scudo
Sanırım bu tarz olayların ne mekana ne cinsiyet farkına ne de zamana göre bir farkı bulunmamakta.Ben yaz aylarında bisiklet sürebildiğim için (yani yazlık mekanda) çok sık kötü olaylarla karşılaşmıyorum.Ama soğukkanlı bir yapım olmamasından ötürü sesimi çıkarmamazlık yapamıyorum.Buda sanırım kendimi rahat hissettiğim ve başım sıkıştığı yardıma koşacak birilerinin olmasından ötürü olabilir.

bisiklet üzerinde okadar çok adrenalin varki üzerimde zaten çatacak yeri ben arıyom çatanada çattığı için pişman ediyom.erkeklerse 2 şer 2 şer gelsinler.adanalıyak allahın adamıyak:)
BEN KAVGADAN 1 KADIN GİBİ KAÇARIM-AMA KAVGA KAÇINILMAZSA-ASLAN KESİLİRİM.Hz.ALİ

• Beğen
Tepkiler: Mert Bağcılar
bi olay anlatayım ben sahılde sessız sessız gıderken üç beş kız toplanmış gidiyolar aralarından birisi
----pişşt çocuk tekerin dönür dedı bende uzun bi düşünceden sonra bi çırpıda
-32 tane tel sanada gırse sende donerdın dedım
kıza soyle bi baktım yuzunde salak bi gülümseme olustu yanındakı arkadaşları kahkahalara boguldu bidaha baktım domates gibi kıpkırmızı olmuştu
yanıbu tur insanlara bu şekilde cevap vereceksınkı bı daha aynı terbiyesizligi yapmasınlar

Arkadaşlar,bu forum sadece erkeklerden oluşan bir alan değil...Bunu aklınızdan çıkarmadan paylaşım yaparsanız çok sevinirim.Ben yazılanları okurken rahatsız olmak istemem eminimki benim gibi düşünen bayan arkadaşlar ve en önemlisi yaşı küçük üyelerimizde vardır...

bu gece eve dönüyorum işten,köfteciden köfte aldım,ara sokakta yiyorum,tinerci bi çocuk geçti afiyet olsun dedi,sanki mekan onunmuş gibi,ama hiç de kötü bir niyeti yok gibiydi.Bazen alttan almak bile yeterli oluyor belkide.

@Hakan Yazman

Abicim gerçekten olayın Ülkemiz de çogu kişi tarafından görülmeyen bir yönünü bisikletseverlerle paylaşmışsın, gerçekten sana minnettarım yaptıgın örnek davranışlarla. ve Spora ve Dünyana kattıgın güzellikler için ..;)
Ne demişler "Herşey Düşünce de Başlar"

2 ayaklı köpeklerden kurtulmak için için iki ayaklı kangal olmak gerekir:cool:

@tırt kaptan

Biber gazı gerçekten bu kadar etkili mi ? Bilen var mı ?

@NKORHANK

bıldıgım kadarıyla etkısı 1 saat suruyor eger suyla fln yıkarsanz 2 saate kadar etkısı varmıs :)
benım tecrubemse havaya sıktıktan bı sure sonra gazın cıktıgı kısmı elledım sonrada unutarak yuzumu kasıdım. elımde kalmıs olan mıktarı tahmın edın artık..cok acı bıberı elımde ıyıce oynamısım gıbıydı..:) dırek yuze sıkıldıgında benım dıyen adama bıle en az 25-30 dk etkıyecegını dusunuyrm..

biber gazı herkeze lazım;)
dün gece 9 civarı izmir bornova taşkent sitesi önlerinde kız arkadaşıma inşaat amelesi tecavüz etmek istemiş 15 yaşlarında bir pislik:boese157:.dünya almış başını gidiyor

arkasdaşlar merak etmeyin bu iki ayaklı hayvanlar icin ev de yeni bir ilac üretiyorum cok tesirli olacak şu an deneme aşamasında:D

• Beğen
Tepkiler: Kir-pi
@Ali İhsan
nasıl birşey o merak ettim şimdi:D

@tuninger_haa

Biber gazı taşımak o halde mantıklı gözüküyor

mantıklı da ben şu arkadaşın evde hazırlacığı ilacı merak ediyorum:D

bende çok merak ettim:D

biber gazını havaya sıkarmış gbi yaptım o bile yetti bana birinin gözüne bassan .ok etkili olacağı kesin

@nuriaktürk
böyle bi durumda eywallah de geç :D uğraşmaya değmiyor

Geri