Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İkinci el alışverişlerde ölücü sorunu

Motosiklet ilanlarıma takas için 12 saniye boyunca öten horozdan tutunda İngiliz marka yemek takımını bile sundular.

Horozcuya 15'i görürse tamam derken yemekçiye mağarada yaşadığımı belirtip uygun bir dille kendilerini engelledim.:islik:

Bu arada motosiklet 9000 lira idi.

Scudo
bende gecen seneki bisiklet ilanıma pazarlık yok, takas yok diye yazdım. Akvaryum balığıyla mı ararsınız elektro gitarla mı ararsınız takas teklifleri aldım.

@Mehmet Altuğ

:D

benzer durumu iki sene önce yaşadım. taşınırken eski elektrikli süpürgeyi, saç kurutma makinesini öğrencinin birine ücretsiz verdim. çamaşır makinesini de başkasına vermeye niyetlendim yenisini alacağım için. biri taşıma masrafı var bunun dedi, bir başkası buzdolabı alacakmış. o taraftan geçerse geçerken gelip alacakmış. söver misin, döver misin :) neyse çıktığım eve de erkek öğrenci girdi de onlara bıraktım :)

Son fiyatı vermişsinizdir ve o can alıcı altın vuruş sorusu ö.m. yoluyla ya da konu altında sorulur''peki SON fiyatınız nedir?'' Klasik Hiç mi yok? sorusuna rakiptir kendileri.

• Beğen
Tepkiler: CandanC
Bir anda yarı fiyat teklif edenler neyse, engellersin tamamdır.

Bir de sayfalarca soru sorup, dakikalarca telefonda konuşanlar var. Ciddi bir süre harcıyorsun ama hadi satılacak neyse diyorsun. Sonra bir anda şu fiyata olmaz mı gibi saçma bir şey söylüyorlar ve o dakikalar süren konuşmalar-yazışmalar çöp oluyor. Benim en sinirlendiğim durum bu.

Bende internete eski telefonumu koydum 250 tl kargo benden yazdım adam yazdı bana 125 tl vereyim hemen yarın ver kargoya yazmış :D

@Ahmet SARI

12 saniye öten horoz ha; şimdiye kadar duyduğum böylesi bir takasa konu olmuş en kel alaka "şey", bisiklete horoz :D:D:D

• Beğen
Tepkiler: Ali Ç.
Kitap yazarım. O derece.

Model araçlar ile uğraşırken yarışlardan da tanıdığım bir abi diyim (40lı yaşlarda) elimde artık kullanmadığım bir şaseyi almaya talip oldu yanında 3-5 yedek ve bazı mazemeler ile. eh yaşına hürmet 2-3 senedirde yarışlarda görmenin verdiği taşıklık ile verdim ürünleri. ürünleri verirken paranın yarı miktarını ödedi. şuan elimde olan bu dedi kalan parayı 4 ayrı taksit ile alabildim ve tabiki benim hiç bir işime yaramadı :)

mesela şuan elimde kalan parçaları satmaya çalışıyorum mesela kumandam sanwa m11x zamanında 2012 de 1000 lira vererek aldığım kumandayı şuan bir üst modeli çıktı diye 500 e koyduğum ilana 200e ver alayım yok öyle yok böyle .. :) çok alıştım artık genelde cevap dahi yazmıyorum özellikle ilanda açıklamasını yazdığım birşeyi sormuş ise. ilanı okumanızı tavsiye ediyorum yazarak geçiyorum :)

sormayın şu an kullandıgım bisikleti satıyorum adam geliyor bi bisiklete 1200 tl verilir mi diyor bilip bilmeden konusuyor diğeri geliyor 500 anlasalım topunu haritadan sileceksin

2 bisikletimi sattım geçen haftalarda. bir tanesine, 500 tl ye hemen gelip alıyorum dedi. cevap bile vermedim

bir kaç tane de malzeme hala ilanda duruyor . düz gidon ve heybe çantaya 40 tl teklif edip kargoyu da benim karşılamamı istedi arkadaş :|, iyi günler diledim .

Bu tip musallat olanların malum ilan sitelerinin işi olduğu düşündüğüm oluyor. Tabi sokağa çıkınca siteye ayıp ettiğimi anlayıp bi ilan daha açıyorum:p

Bizim durum biraz daha iyiymiş. 550 TL'lik SLX Plus sete (vites kolları hariç) 350 TL vereyim diyen çıktı en düşük :D

Bazen ben de ölü fiyatını söylüyorum çünkü satıcı yurtdışından aldığı ürüne Türkiye'deki fiyatını gösterip yüksek fiyat biçiyor. Atıyorum ; yurtdışında sıfırı gümrük ve kargo dahil 500 TL olan ürüne 1,500 TL istiyor 2.el olduğu halde. Bu etik olarak uygun değil bence sırf inat olsun diye en aşağı rakamı söylüyorum .

sahibinden üzerinde aracım için ilan açtım (öncesinde galericiler 25.000TL'lik araç için 18.000TL önermişti) ilanı düzenledim ve
"Ölücüler ve Galericiler aramasın" diye yazdım.

Adamdan 2. mesaj geldi, ne demek istiyorsun lan sen diye :)

Kardeşim bende şuna ayar oluyom o ikinci el bisikletlerin fiyatı sıfırlarından pahalı koydularmı fıttırıyom çıldırıyorum varya en az %30 %40 fark eder bunun fiyatı ha tamam yanında malzemeler verirsin falan ona lafım yok ama yani sıfırından pahalı 2. el nedir arkadaş...

Geri