Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İkinci el bisiklet tavsiyeleri

Merhaba Arkadaşlar bisiklet almaya karar verdim ve kendi çapımda biraz araştırdım.
Bisikleti 2. El almayı düşünüyorum maliyeti düşüceği için.
İlk bulduğum bisiklet Carraro sportive221
Bir senelik bisiklet garantisi devam ediyor.
Fiyatı :700 tl
Diğer ilgimi çeken bisiklet ,Mosso Legarda 1721 sizden yardım bekliyorum.

Dosyalar

• Screenshot_20180416-203424.png
    Screenshot_20180416-203424.png
    82,6 KB · Okunma: 53
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@kanbala23
Selam. Kadro boyu size uygunsa her ikiside sizi uzmez

• Beğen
Tepkiler: kanbala23
Merida Crossway 40-D Şehir Bisikleti 28 2016 almak üzereyim 1625 hiç kullanılmamış gibi sizce uygunmu fiyat. bana biraz pahalı geldi.

@kanbala23
Aynen uyar sana

az önce büyük yazılmış kusura bakmayın. Merida Crossway 40-D Şehir Bisikleti 28 2016 almak üzereyim 1625 hiç kullanılmamış gibi sizce uygunmu fiyat. bana biraz pahalı geldi.
ne dersiniz ve bu ürün kalite yorum.

Merhaba Arkadaşlar,
Bendeki bisiklet tutkusu artık limitine ulaştı. Daha once kullandıgım whistle- wimok model dag bısıkletını satıp yenı bır bısıklet almaya karar verdım.
Bisiklet olarak teknık bılgım sıfır duzeyındedır. Bana 2.el bısıklet gerekırse lınkıyle beraber bu kacmaz kacırma dıyebılecegınız bısıklet var ise degerlendırıp almak ıstıyorum.
Butcem 1300 tl 'dir.

Bısıklet tavsıyesı almadan once bılgıler paylasım.
Yaşadığım şehir İstanbul ve Sakarya'dır. Uzun yol yapmak nıyetım var. Ortalama haftada 100-150 km.Belki daha fazlası. Cogunlukla %90 asfalt yollarda kullanacagım.
Amacım bısıkletle spor yapmak, ter atmak, kondısyon yapmak, yasam biçimi halıne getırmek.
istanbul- Sakarya da Bısıklet turları yapan ekıpler var ıse onlara katılmak isterim.

Daha oncekı bısıkletım cok agırdı hafıf olursa cok ıyıde olabılır. İlgilenen tum arkadaslar ıcın sımdıden tsk ederım.

Boy 1.84
Kg 90

@mariokaldato Bugün bisikletciye gittim Carraro sportive 227 gördüm ve çok hoşuma gitti 2. el fiyatı 1500 dedi fikrim değişti bir anda kararsız kaldım.

Merhaba arkadaşlar ben letgo da bir bisiklet buldum bianchi cross 900 speed 6400 le tıp a tıp aynı ve ben bu bisikletin kaç yıllık olduğunu bilmiyorum bileniniz varmı yani kaç yilinda üretildi bisikletin özellikleri mekanik disk fren shimano tourney arka ve ön vites vites kolları tourney zoom maşa 550 ye alicam fiyatı uygun mu

Arkadaşlar bu iki bisiklet arasında hangisini tercih etmeliyim sizce?

Mosso Tca 735 Sora 2015

(link)

Carraro 052 Tiagra 2015

(link)

Uygun fiyata (1400) btwin triban 520 buldum önerir misiniz sizce nasıl bir bisiklettir ilk yol bisikletim olacak daha önce hybrid bir bisikletim vardı bu bana gider mi sizce fiyafı bana uygun geldi bir de 2. El olduğundan bazı bakmam gereken yerleri var mı sorun çıkarabilecek satıcının da unuttuğu veya söylemek istemediği ne gibi yerler bakayım ruble shifter lar vs

Merhabalar, ben de ilk bisikletimi alarak aranıza katılacağım. Merida Crossway 100 (link), diğer seçenek ise Carraro Sportive 227 (link). Arada 600 lira fark var ancak baya bir ekipman farkı var. Bisikleti çoğunlukla şehir içi arnavut kaldırımlı yolda kullanacağım işe gidip gelirken. Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

@kanbala23
Ben tertemiz ikinci elini 15 tatilde 1000₺'ye aldım

@kanbala23Sifirina 1850tl fiyat aldim ben kadikoyde.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cube 27.5 2014

Kullanan var mı nasıl bisiklet

2.el 1800 eder mi bu bisiklet Screenshot_20180501-150149.png Screenshot_20180501-150149.png Screenshot_20180501-150133.png

Dosyalar

• Screenshot_20180501-150140.png
    Screenshot_20180501-150140.png
    107,2 KB · Okunma: 14
Bu - (link) - bisikletin ikinci elini almayı düşünüyorum. Edindiğim bilgilere göre alacağım bisikletin grup setinin en azında Tiagra olması daha iyi olacağını söylüyorlar. Acaba bu bisikleti alıp grup set yükseltme yapmam akıllıca olur mu? Olmazsa diğer seçenekleri belirtebilir misiniz? Yani bu fiyat bandında ikinci el Tiagra setli hangi bisikletleri önerirsiniz?

Bu arada yol bisikletine yeni başlayacağım. Bisikleti üniversiteye giderken toplu taşıma ile birlikte kullanacağım. Eve gidiş yolunda biraz rampa olacak. Rampada sıkıntı çıkarır mı bu bisiklet?

Değerli bilgilerinize çok ihtiyacım var. Bilgi güçtür.

Merhaba arkadaşlar bisiklet almak istiyorum.KRON 2.el ümit 0 450 tl acill

Merhaba değerli forum sakinleri. Bisikletleri aşağıya ekledim. Bisikletlerin teknik özelliklerini tabloya ekleyemedim kusura bakmayın ama bağlantılara tıklayarak kolayca erişebilirsiniz. Sizlerin aşağıdaki bisikletlerden başka önerebileceğiniz bir bisiklet varsa paylaşırsanız sevinirim.

Bisikletten istediklerim; ulaşım amaçlı yokuşta yormayan bir bisiklet olsun. Boyum 165 cm. Kilom 60'ı geçmez. Yaşım 21. Bisikletten rahatlık gibi bir isteğim yok. Fark etmez yani. Her gün üniversiteye giderken kullanacağım. Eve gidiş yolunda eve kadar rampa var. Günlük en fazla 10 km. Toplu taşımada da kullanacağım. Bisikleti aldığım zaman en az 4-5 sene kullanmayı düşünüyorum.

Bana uygun kadro boyu bulmak zorlaşıyor ikinci el olarak. Bu yüzden sıfır almak bana daha uygun. Sıfır alınca da bütçe sınırlı olduğu için teknik özelliklerden kısmak zorundayım. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum. Konuyu derinleştirmek için lütfen soru sorunuz. İlgilenirseniz gerçekten mutluluk duyarım. İyi forumlar.
  1. (link) 2.699.99TL
  2. (link) 3.599.99TL
  3. (link) 2.599 TL
  4. (link) 4.499 TL
  5. (link) 4.398 TL
  6. (link) 3.184 TL
  7. (link) 2.764 TL
NOT 1: 3000 TL'yi aşan bisikletlerin ikinci elini, eski modelini 2500 TL'ye bulabilirim mantığıyla ekledim.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@Serkan Mıstınoğlu Salcano'dan önerebileceğini bir şey var mı? Salcano'yu eklemeyi unutmuşum. Sizin önerdiğiniz bisikleti almaya gözüm kapalı bisikleti almaya giderim yarın:)

Geri