Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İkinci el bisiklet tavsiyeleri

Scudo
@lucky17
Tabiki 2. El 105. Yol bisikleti kullanmadım ama hem düşük, hem yüksek seviye dağ seti kullandım. Aradaki farkı az çok hayal edebiliyorum. O kadar paraya değer mi? (set karşılaştırması) claris idare etse bile aynı paraya daha iyisi varken neden claris? Ford focus vs 2. El Ford mustang gibi bir karşılaştırma. 3 yaş yol bisikleti için çok da bir şey ifade etmiyor.

Ayrıten 2.eli satarken pek değer kaybetmez ama yarın bu claris bana yetmiyor dediğinde %60 fiyatına satmakla uğraşacaksınız.

@ahlaksız ın söylediklerine ek olarak dişlilerin durumuna bak. Dişliler ucuz şeyler değil. Ömrü azaldıysa kararını ona göre verirsin. Yani aynakol ile rubleye bir bak. Ayrıca buna bakarak bisikletin ne kadar kullanıldığını da az çok kestirebilirsin. Biraz turlayıp vites geçişlerinde sorun olup olmadığını kontrol et. Eğer kadroda koruma falan varsa kaldırıp altına bak. Belli olmaz, belki çatlak vs vardır.

Daha garantisi bisikletçiye kontrol ettirmek olabilir. Ya da bu işlerden anlayan biriyle gidersin almaya

Aynakol ve rubledeki dişlerin ucu yuvarlakımsı olmalı. Köpekbalığı dişleri gibi uçları sivrileşmişse fazla kullanılmış ve ömrü bitmeye yakın demektir.

@Eroseros
Evet mesela benim 2. El aldığım setin aynakolu baya bitik DSC_1338.JPG
Şu fotoğraf güzel bir referans Screenshot_20180306-224253.png
Rubleyi nasıl anlarız fotoğrsfı bulacak vaktim yok. Zincir için bisikletçide alet oluyor, o kontrol edebilir.

@lucky17 aynakolumun en büyük dişi ile içeride kalanlara bakınca fark net gözüküyor. Belli ki benim set düz yolda kullanılmış. Büyük dişli erimiş

@Mustafa Zeybek verdiğiniz tüyolar için teşekkür ederim bir de hızlı giderken ellerimi gidondan çekersem eğer denge bozulmazsa bisikletin kadrosunda herhangi bir sorun olmayacağını duydum böyle bir şey var mı

2015, 3 yaşındadır da binilmediyse neden sıkıntı olsun ki:) ben hala bayilerde 2014-2013 görebiliyorum.. model yılı eskidikçe daha iyi donanıma daha az para ödeme imkanınız oluyor. sadece alırken yeni gibi korunmuş mu kısmına bakmanız lazım, 2015 bisiklettir adam oda duvarına asıp, arada tozunu da almıştır, 2016 bisiklettir adam kömürlüğe kitleyip bırakmıştır..

IMG_20180307_202427.png IMG_20180307_202357.png IMG_20180307_202357.png IMG_20180307_202427.png Merhaba arkadaşlar bende bu bisikleti 500 TL ye buldum sizce uygunmu garanti bitmiş arka lastik biraz yıpranmış
Bu sizce uygunmu arkasına çocuk koltuğu takıp çocuklarla parkta ve arada 15 20 km köy yollarında kullanacağım öneriniz olursa saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: Seyha07
@Eroseros

Bu bilgi %100 doğru değil en azından ruble için... CS-5800 (son çıkan 105 rublesi) dişlilerde sivri kısımlar var - özellikle küçük dişlilerin sol altına bakın: (link)

• Beğen
Tepkiler: Eroseros
@Mustafa Zeybek[/USER]
148317 dosyayı görüntüle 148318 dosyayı görüntülebahsettiğim bisikleti aldım satıcı 150 km bindiğini iddia ediyordu gerçekten de öyle gözüküyor ama tabi ki ben anlayamadım faturasını falan da aldım dediğiniz gibi onun dışında ya yol bisikletine yeni başladığım için vites geçişleri beklediğim gibi gelmedi ya da uzun süredir binilmediği için bakımı falan mı eksik bilemedim bu arada tavsiyeleriniz için teşekkür ederim

@lucky17
Aslında tıkır tıkır geçmesi lazım. Belki bir ayar çekilmesi gerekiyordur. Görünüş itibariyle çok çok güzel. Umarım istediğinizi verir

Merhaba

2. el şehir veya katlanır bisiklet arıyorum. Bütçem max 500TL.

Yaşadığım şehirde ikinci el ilanlarında Salcano İstanbul modelini gördüm. 400 TL istiyor. Sizce alınır mı?

İlan resimleri;

Dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    134,2 KB · Okunma: 37
  • 2.jpg
    2.jpg
    131,8 KB · Okunma: 34
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@DewRM
Acele etme biraz daha bekle sana tavsiye edebileceğim marka ve model ise carraro sportive 321 veya aynı donanımda bianchi touring serisi.

• Beğen
@Fırat Ç. Önerin için teşekkürler ama istediğim tarz değil bunlar. Ben eğilmeden, dik bir şekilde sürebileceğim bisiklet arıyorum. Katlanır veya bayan tarzda şehir bisikletleri. Ama özellikle katlanır. 400 TL 500 TL ikinci ele vermek yerine Btwin katlanır bisikleti 630 tl ye alsam mı diye de düşünmüyor değilim?

• Beğen
Merhaba arkadaşlar merida 40d 1500 az kullanılmış fiyat uygunmu sizce

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba Arkadaşlar
Bianchi MKX 2400
Mekanik disk fren
Acera vites kolları
Kitlenir maşa
Dt SWISS 466d jant
24 vites 29 jant
2. El olaraj 500 tlye buldum bisiklette hicbir sıkıntı yok gibi sadece ufak bir çiziği var nasıl bir bisiklettir kullananlar varsa cevap yazarsa sevinirim birde 500 tlye iyimi sizceScreenshot_2018-04-16-20-10-16.png

Geri