Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İkinci el bisiklet tavsiyeleri

Arkadaslar 150 tlye 2. El bisiklet aldım. Fotoğrafını yarın atarım şimdi bağ evinde duruyor. Aylık olarak bisiklete yeni parçalar almayi ve bisikleti restore etmeyi düşünüyorum. Öncelikle, direksiyonu paslanmış sanırım. Mike mi deniyordu, o tabaka gitmemesi için zımpara ile temizlemeyin diyorlar. Bunun da fotosunu atarım, temizlik için soracağım onu. Fren konusunda on frene bastığımda hafif bir oynama var direksiyonda. Sanırım direksiyonu tekere bağlayan kısımda oynama var. Boşluk daha doğrusu. İçinde bilyeler vardır muhtemelen onlarda bi sıkıntı olmuş gibi bunu nasıl düzeltebilirim? Ayrıca on jantta hafif eğilik var. Sürerken hissettirmiyor onda sıkıntı yok sadece gözüme batıyor. Yeni jant ve teker alsam bu ne kadara mal olabilir. Şimdi diyeceksiniz ki 20 26 gibi değerler var senin ki kaç? Onu nasıl ölcecegim bilmiyorum ama bisikletim büyük tekerli muhtemelen 26 dir. Onun haricinde çift amortisör var. Bu amortisörlere nasıl bi bakim yapabilirim? Yağına suyuna bakma durumu yani? Frenleri de eğer uyumlu olursa ilerde disk yapabilir miyim? Bunların hepsini yapsam bisiklet kesinlikle adam olur ancak bana harcatır. Ama olsun ya. Araba sürmekten ziyade bisiklet sürmeyi çok seven bi insan olarak hazır bisiklet yeri e kendim uğraştığım bisiklete binmek daha güzel olacak. Sorularım şimdilik bu kadar. Yarın dediğim gibi fotosunu her açıdan çeker konuya eklerim.

Scudo
Bütçem yaklaşık 800-900 civarında ikinci el bir force 291 alıcam tavsiye edermisiniz bir de özellikleri tam olarak nedir yazabilirmisiniz

(link)

su bısıkletı almak ısıtyorum arkadaslar tavsıylerınız o fıyata degermı pazarlık var bu arada benı tasırmı 100 kıloyum bu arada 1.75 dır boyum bu arada bu bısıkletı evden ıse ısten eve gıtrmek ıcın kullanacagım

gidecegim mesafe
22236383_876237249219973_964132821_n-png.132136

92-93 model Bianchi thomisus ve metalar efsane kadrolardır. Herkese öneririm. Çok uygun fiyatlara bulabilirsiniz. Ben thomissus bakıyorum şu an siyah kadro olandan. Bulamazsam kendi Meta'm üzerinde durup onu yenileyip tur bisikletine çevireceğim.. Nasılsa sağlamlıklarına kefilim, varsın ağır olsun.. :)

Merhaba. Ben yol bisikleti alma aşamasındayım. Sıfır almaya maddi gücüm yetersiz, bu yüzden ikinci el almaya karar verdim. Aşağıya 3 adet link vereceğim. Bana bu bisikletler hakkında tavsiye bulunursanız sevinirim.

Kron Dynamic;
Kron Dynamic Sora + Aksesuarlar - Bisiklet ile ilgili tüm malzemeler sahibinden.com'da - 481489518

Bianchi SLR 500;
Slr 500 yol bisikleti - Bisiklet ile ilgili tüm malzemeler sahibinden.com'da - 492608361

Kron Dynamic;
Kron dynamik - Bisiklet ile ilgili tüm malzemeler sahibinden.com'da - 423524540

@daksit20
Katlanırların taşıma kapasitesi diğer bisiklet türlerinden az olabiliyor. Onu araştırmak lazım.

@Mustafa Zeybek konudaki aktifliğinizden dolayı bir soru sormak isterim;

Triban 3 almayı düşünüyorum boyum 174 iç bacak boyum 81 aşağıdaki ilanda 52 kadro yazmakta sanırım 1 numara küçük gibi bana ayrıca bu bisiklet hakkında bir yorumunuz var mı?

(link)

@ismoz
Kadro boyu sorun olmaz ama pahalı.. Öyle olduğu için de mayıstan beri satılık
Ederi 1100-1150 TL

@Decsan hocam yanında birçok ekipman veriyor trainer kit ve çantayı istemedim bu şekilde 1000 TL fiyat uygun mu sizce ?

ayrıca triban 3 hakkında yorumunuz nedir mosso cavalier 700 tourney, kron rc1000 arasından hangisi uygun olur?

@ismoz
Hayır uygun değil..
Kesinlikle o para etmez..
Etse mayıstan beri sezonda birileri alırdı..
Edeceği aksesuarla beraber 1100-1150 TL..
Akseusarsız 700-750 TL..
Hele ki Ankara'da sezon iki ay önce kapanmışken..
Yukarıda saydığınız bisikletlerden hangisini alsanız başlangıç olarak işinizi görür..

• Beğen
Tepkiler: ismoz
@ismoz
Yol bisikletinden anlamıyorum maalesef.

RR 340 tavsiye ederim!

Benimde tur bisikletim satılıktır ilgilenen sahibinden mesaj atabilir. (link)

@Furkan27. Merhaba Furkan. Focus marka bisikletimi satıyorum markette ilanım da var eğer ilgilenirsen mesaj atabilirsin

bisiklet hakkında soracağım sorular var maşa jantlar vs çok ayrıntılı sorularım var kullanıcıları bi toplanırsa sevinirim teşekkürler :)

Arkadaslar almalimiyim boludayim suan.boyum 182 bacak 90-95 felan.Screenshot_20171103-130658.png FB_IMG_1509703783740.jpg

Dosyalar

• FB_IMG_1509703762919.jpg
    FB_IMG_1509703762919.jpg
    54,8 KB · Okunma: 10
  • FB_IMG_1509703754775.jpg
    FB_IMG_1509703754775.jpg
    85,9 KB · Okunma: 10
Merhaba dağ bisikleti almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz varmıdır 2.el

Bianchi Nitro 21 Vites MD 24 Jant Dağ Bisikleti bunu almayı düşünüyorum

Arkadaşlar Kasım 2017 xrs050 mi dersiniz yoksa SLR 200 mü ? Arada 250-300 lira da fark var

Son zamanlarda 2. El 2017salcano xrs 030 ilanı gördüm ve ilanda 100 km den az kullanildigi yazilmakta ancak fiyati cok dusuk bu insani killandirmiyor degil sizce guvenilip alinir mi

Geri