Bisiklet tutkunj
Üye
- Tepki
- 0
- İsim
- Emre k.
Tabi ki 640, 610 sorsanız bile 610’u önerirdim. En düşük Claris setli bisikleti tercih ediniz. 640’ta Claris’in bir üstü Sora set kullanılmaktadır.Merhaba,
Hali hazırda carraro elite 804 kullanıyorum, yol bisikletine geçmek istiyorum.
Sedona 640 ile Carraro rc 012 arasında kaldım. Tavsiyeniz hangisi olur?
Çok teşekkür ederim, bugün gün içinde alacağım için hızlı cevap vermeniz için ayrıca teşekkür ederim.Tabi ki 640, 610 sorsanız bile 610’u önerirdim. En düşük Claris setli bisikleti tercih ediniz. 640’ta Claris’in bir üstü Sora set kullanılmaktadır.
Yani yokuşlarda problem mi olur diyorsunuz? Konuyla ilgili teknik bilgim yok, bildiğinizi açarsanız sevinirim@Talhakls Adalarda düz yer yok bildiğim kadarıyla.
Zorlanmanız size bağlı, bu soruyu soruyorsanız büyük ihtimalle zorlanırsınız. Yokuş performansı antrenman yaptıkça iyileşir. Vitessiz bisikletle fransa turundaki yokuşlu rotaları yapanlar da var. Ama antrenmansız olarak hangi bisikletle olursa olsun yokuşta zorlanırsınız, hatta sakatlanabilirsiniz. Yokuşlarda kullanacaksanız üçlü aynakol olan bir yol bisikleti ile başlamanızı öneririm, tecrübelendikten sonra istediğiniz bisiklete geçersiniz.Dostlar merhaba.
Hindistan yapımı 6 vites 28 jant yol-yarış bisikleti alsam beni üzer mi? 6 vites olması yokuşlarda beni zorlar mı? Maltepe civarında, adalarda falan sürüyorum. Şu an ümit Magnetic 28 jant 21 vites kullanıyorum, para harcamadan takas yoluylagerçek bir yol bisikletine geçmek istiyorum. Tavsiyeleriniz ne olur?
Dostlar merhaba.
Hindistan yapımı 6 vites 28 jant yol-yarış bisikleti alsam beni üzer mi? 6 vites olması yokuşlarda beni zorlar mı? Maltepe civarında, adalarda falan sürüyorum. Şu an ümit Magnetic 28 jant 21 vites kullanıyorum, para harcamadan takas yoluylagerçek bir yol bisikletine geçmek istiyorum. Tavsiyeleriniz ne olur?
Şimdi bir daha baktım bisiklete, aynakol büyük boy. Muhtemel bayırda değil düz yolda hız yapamayacağım için zorlanaca@Talhakls Büyük ihtimalle ruble-aynakol oranından kaynaklı yokuşlarda zorlanırsınız.
Bisiklet görseldeki gibiTek sorun 6 vites olması değil ki, bu bisiklet oldukça eski bir model olsa gerekBu tip modeller yeni kullanıcılar için pek uygun olmayabilir. Bisiklet tamirinden bakımından ciddi şekilde anlamanız gerek, orjinal parça bulamasanız da uydurmanız gerek. Tamirat ve bakım işleri size kalacak çünkü hangi bisikletçiye götürürseniz götürün bakmak istemeyecek, "git bunu sat kurtul sana yeni pisiknet verelim" diyecek
Fren pabucundan zincirine, lastiğinden selesine yenilenmesi gereken her şey oldukça zor yerine konabilen malzemeler olacak çünkü artık piyasada bu malzemeleri bulmak zor, bulduğunuzda bile yüksek fiyata satılıyorlar çünkü bu malzemeleri anca restorasyon yapan, yani durumu iyi olan kişiler alıp bisikletine takıyor ve sürerlerse de keyif için sürüyorlar.
Performans için alacaksanız hiçbir şekilde tavsiye etmem. Ben keyfime bakarım, bisiklet çok hoşuma gitti, alırım kendimce tamir de ederim tıngır mıngır da giderim mutlu olurum derseniz o zaman tamam![]()