brkont
Üye
- Tepki
- 18
- İsim
- Burak Onat
- Başlangıç
- 2000—01
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Merhaba, herkese iyi forumlar dilerim. Uzun süredir bisiklet sürmüyorum ancak çocukken aşk ile sürer her yere onunla giderdim. Yeniden bisiklet alma fikri uzun süredir aklımdaydı ve nihayet kararımı kesinleştirdim. Ancak bildiğiniz gibi bisikletler derya deniz ve hal böyle olunca seçim yapmakta bir o kadar zor… Bende benden tecrübeli olan sizlerin fikir ve görüşlerinizden yararlanmak amacıyla bu başlığı açtım. Aşağıda verdiğim bilgiler nazarında tavsiyeler verirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden yardım edenlere teşekkür ederim. 😊
Boy: 185cm
Kilo: 82 (Pek değişmez)
Şehir: İzmir ( Dolayısıyla hep asfalt yoldayım ancak Egekent mah. Gibi tepede bir semtte oturduğum için 1,9km mesafeli ‘’ 6%/ EĞİM / 12%’’ lik bir yolum var gerisi dümdüz. )
Mesafe: Aslında gidebileceğim kadar uzak yerlere gitme fikri çok cazip geliyor zaten hali hazırda yakın çevrede dolaşmak için bisiklet alma fikri cazip gelmiyor.
Kondisyon: Şu zamana kadar sporla aram sıkı fıkı oldu o yüzden çabuk kondisyon toplarım ve spor yapmayı çok severim.
Bütçe: Maalesef 1000 TL nakdim var yeni mezunum ama üstünü ailemden isteyeceğim. Yine de çok çıkamam mümkün olduğunca kelepir bir şey düşünüyorum (2.el alın derseniz o da olur).
Boy: 185cm
Kilo: 82 (Pek değişmez)
Şehir: İzmir ( Dolayısıyla hep asfalt yoldayım ancak Egekent mah. Gibi tepede bir semtte oturduğum için 1,9km mesafeli ‘’ 6%/ EĞİM / 12%’’ lik bir yolum var gerisi dümdüz. )
Mesafe: Aslında gidebileceğim kadar uzak yerlere gitme fikri çok cazip geliyor zaten hali hazırda yakın çevrede dolaşmak için bisiklet alma fikri cazip gelmiyor.
Kondisyon: Şu zamana kadar sporla aram sıkı fıkı oldu o yüzden çabuk kondisyon toplarım ve spor yapmayı çok severim.
Bütçe: Maalesef 1000 TL nakdim var yeni mezunum ama üstünü ailemden isteyeceğim. Yine de çok çıkamam mümkün olduğunca kelepir bir şey düşünüyorum (2.el alın derseniz o da olur).