Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İkinci el bisiklet tavsiyeleri

@Themaner şimdilik bütçe olarak da çok zor zaten bisikleti değiştirmem bi yandan da başlangıç aşamasında sayılırım, şimdilik bu bisiklet bana yeterli gibi geldi, en azından bir süre tecrübe kazanırım yetmediği yerde de duruma göre bakıcaz artık :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Themaner
Scudo
@Hiroshi Nakamura
Aynen hocam o zaman ama ng 650 hele de o modeli baya iyi zaten haddime degil kötülemek bunu da belirteyim hafifliği çoğu bisiklete kafa tutar. Sadece bisiklet gözüyle bakmayınca asi duruşunu fark edeceksiniz kazasız sürüşler
 
Ben bir hafta kadar önce city fun 70 aldım, araştırdım ve istediğim bisiklette belirli özellikleri belirledim ( düz maşa + 28 jant ve ince şehir tipi lastik + V fren + alimin kadro). Sonrasında modellere ve fiyatlara baktım, kış senonunda gerçekten indirimli avantajlı sıfır satış yapan noktalar var, ve bir iki 2.elede baktım ama içime sinmedi, almışken sıfır almak istedim, (zaten bazı aksamlar kullanılmadan beklese bile eskime amortisman kaybı olur, bu arabada da böyledir. fiyat performans olarak city fun 70 bence çok iyi bir seçim, şuanda gayet memnunum iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum, benzer rakam bandındaki bisikletlerle kıyasladığımda + ları benim için yüksek, şahsi fikrim olarakta öneririm bisiklette eksiklik duyduğum tek nokta varsa arka rublenin 14 t li olması, ama ayna kolun en büyük yaprağı 48 t li buda avantaj kısmı tek yapıcağım işlem ilerde biraz eskiyince arka rubleyi 7li sistem 11t 32t bi rubleyle değiştirmek olabilir, uyumlu ürünler var fiyatlarıda uygun geldi değişim top speed için.
Onun dışında Kadroyu oldukça beğendim rijitlik olarakta güzel. Sormak istediklerin varsa yanıtlamsya çalışırım. 95780 dosyayı görüntüle
 
Hocam ne
@Berk070707
hocam ne kadara almıştınız bende geçenlerde aynı unsurlardan yola çıkarak Sedona 310 aldım
 
İkinci el alacağım big nine tfs 300 modeli için düşüncelerinize ihtiyacım var. Aşağıdaki linkte bisikletin özellikleri yazıyor. Ben sahibiyle 1300 tl ye anlaştım, görüşlerinizi bekliyorum.

(link)

Ölçüler: 17", 19", 21"
Kadro: Big Nine TFS-D-Single
Renkler: İpek Siyah (Takım Yeşil)
Maşa: SR 29 XCM HLO 100
Vites: Shimano M390
Arka vites: Shimano Deore XT-9
Vites kolu: Shimano SL-M430 -3 / -9
Fren kolu: attached
Fren: Tektro Draco 180/160 mm
Aynakol: Shimano M430 octa 44-32-22 CG
BB-Set: Shimano Octalink
Zincir: KMC Z99 9s
Göbek: Disc-F Alloy / Shimano M475 Disc
Çember: Big Nine Pro D
Ruble: Shimano CS-HG20-9 11-34
Lastik: Maxxis Crossmark 29er 2.1 wire
Gidon: Merida Comp OS Flat, 660 mm
Boğaz: Merida Comp 1 OS, -10°
Furş takımı: OS Cartridge
Sele borusu: Merida Comp SB12, 27.2 mm
Sele: Merida Pro SI/Slim
Pedal: XC Alloy
 
Merhaba..

Öncelikle zaten hazırda bir RR540 26" bisikletim mevcut. aralarda işe gidiş gelişlerde ve hafta sonları gezi amaçlı kullanıyorum. ancak 17.5 kg lık ağırlığıyla bayağı bir zorluyor. :D
Şimdi birde yol bisikletlerini tecrübe etmek istiyorum. Detachlon mağazalarında vs. inceledim inceledikçe dahada heveslendim. ancak 95-100 Kg lık cüssemle nasıl görünücek bilmediğimden ve kullanbilicekmiyim gibi şüphelerim olduğundan ilk etapta çok masraf yapmamak adına 1000-1100 tl ye kadar 2. el bir yol bisikleti almak istiyorum. bu fiyat aralıklarında en çok gördüğüm bisikletler sedona 601 ler ki hoşuma gittiler birde Tribanlar.
Ancak çok kararsız kaldım. Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

Kullanım sıklığı derseniz günde 40 km. hafta sonları daha fazla olabilir.
 
(link)

Arkadaşlar, bu bisiklet alınır mı sizce ?
F/P olarak iyi mi sizce?
 
Merhaba
2. el bisiklet almayı düşünüyorum ancak 2010 model. Full XT li vites sistemi var. Ancak yıl olarak biraz takıldım. Çok kullanılmamış gibi, belirgin bir kaza izi de göremedim. Yeni bir xt li sisteme göre aradaki teknolojik farklar neler olabilir. Ya da bakım olarak yapılması gereken bir şey var mıdır. Önerileriniz benim için önemli olacaktır.
Teşekkürler
 
Merhaba arkadaşlar 15 gün sonra istanbul bahçelievlerden 650 tl fiyat ile btwin triban 3 alacağım. Ama ilk defa adam gibi bisiklet alacağım ve 2. El. Pek anlamam bisikletten yakınlarda oturan bi kardeşimiz veya abimiz yardımcı olmak için gelebilirmi ben bisikleti alırken ?
 
  • Beğen
Tepkiler: Furkan Alp
Arkafaşlar 2. El triban 5 alacağım bisikletin kadrosu Xl benim boyum 1.80. 2 tane triban5 satıcısı tam sana göre dedi 2 tane arkadaşımda çok büyük gelir diyor. Siz ne düşünüyorsunuz triban kullanan. Varsa cevaplarını bejliyorm
 
Arkadaşlar bütçem 1300 tl max hangi donanımlı bisiklet alabilirim :) mtb
 
Şöyle bir ilan var.Fiyat oldukça uygun.Acaba satıcıyı veya bisikleti bilen var mı?

(link)
 
@türker demir ben mesajı yeni gördüm ama umarım almamışsındır çünkü bahsettiğin rakama daha iyi bir bisiklet alabilirsin sanki bana o bisiklet için o rakam çok gibi geldi

@Estensivo eğer daha bisiklet almadıysan bunu kesinlikle kaçırma derim (link)
 
Merhaba bisikletforum ailesi bisiklet toplama projem gereği 26 jant dağ bisikleti topluyorum ve mavic crossride 26 jant seti aldım (2. el) jant rulmanlı qr'ı sıkmadan önce gayet güzel dönüyor akıcı fakat qr'ı sıkınca jant sanki zorlanıyor ve akıcılığı kayboluyor biraz döndükten sonra duruyor.Yan taraflarından da elimle içini açabiliyorum çevire çevire göbek açılıyor sice gress yağı atsam düzelir mi ? Ya da bisikletçime mi götürmeliyim? sorun nedir ? önerileriniz nelerdir?
 
Öncelikle herkese selamlar, bir süredir bisiklet araştırıyorum ikinci el veya sıfır, ikinci bisikletim olacak daha önceki çok ucuz bir bisikletti sattım, geçen mayısta arkadaşlarımızla bisiklet kiralayıp çıktığımız turdan sonra uzun süredir içimde bir bisiklet sevdası var, ve bu senede 10 günlük bir tura çıkacağız, bu bisikleti gördüm fiyatı uygun hemde kadro ölçüleri bana göre, fiyatı çok uygun değil mi ? dahada indirim yapacağını söylüyor sahibi eğer yarın alırsam, ben biraz işkillendim açıkçası ne gibi bir şey olabilir lütfen görüşlerinizi bildirin :(o_O



(link)
 
Okula gidip gelirken ve șehir içinde gezmek için kullanacağım. Hafif ve güzel olması önceliğimdir. Șimdiden teșekkür ederim.
 
Villiger mi Scott mu?


Merhaba arkadaslar,

günlük kullandigim bisiklet iyice eskidi ve masrafli olmaya basladi, yeni bir 2. el bisiklet almayi düsünüyorum.

Öncelikle ise gidip gelmeye, yaz-kis, bag-bahce ve kücük turlar icin kullanacagim bir bisiklet olacak.

Bunun icin iki bisiklet belirledim, ikisi de cok hosuma gidiyor, hangisini seceyim, karar veremedim bir türlü.

1. Villiger Cr-Mo celik isvicre el yapimi, 21 vites Deore LX ve göbek (280 avro)

2. Scott Cr-Mo celik (sanirim amerikan mali) 21 vites Shimano Alivio (190 avro)


Her iki bisiklet de yaslarina göre cok iyi durumda ama Scott sanki hic kullanilmamis gibi duruyor.
28" cant

Villiger'i biliyorum kaliteli bir üretici ama Scott hakkinda hicbir sey bilmiyorum, kaliteli bir üretici mi yoksa market bisikleti mi?


Seytan diyor ki, al ikisini de kapat eve. :)

_Scott Santa Fe.jpg_Scott Santa Fe 5.jpg_Scott Santa Fe 4.jpg_Scott Santa Fe 3.jpg_Scott Santa Fe 2.jpg
_Villiger_1.jpg _Villiger_2.jpg _Villiger_3.jpg _Villiger_4.jpg _Villiger_5.jpg _Villiger_6.jpg



Edit:

Villiger'i eledim, gittim gördüm durumunu begenmedim, saticinin istedigi para bu kondüsyona göre cok fazla. Iyi ki gidip bakmisim.


Arkadaslar Scott markasi konusunda beni aydinlatacak kimse var mi?
 
Merhabalar ,
Yarın Kron XC 150 model bir bisiklete bakmaya gideceğim.Nelere dikkat etmeliyim.Sağlamlığını sorunlarını nerelerine bakarak anlarım.
İyi forumlar
 
Geri