Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İkinci el bölümünde alışveriş yapmadan önce mutlaka bakınız!

@harun bozdogan

Şuanda zaten buna benzer bir sistem bulunmakta... Adınızın altında yazan yeni üye yazısı siz foruma iyi güzel şeyler yapmaya başladıkça değişerek "üye, kıdeml, üye,forum dostu vsvs" şekilde şekillenmeye başlayacaktır ve tabiiki de puanınızda... Bahsettiğiniz sistem şuanda puanlama olarak mevcut zaten. Puanı yüksek olan üyelerimiz zaten hem forum hemde genel olarak bisiklet camiasında tanınan bilinen kişiler oluyor. ;)
Bol pedallı günler

• Beğen
Tepkiler: ali ayhan cıvıl
Scudo
@Tarık Kalkan

Aynen bu en güzel ve mantıklı fikir tek tek sayfa hiç bir kimse okumaz..Üyeye baktığında olayı anlar.Tşk ler ..İyi forumlar..

• Beğen
Tepkiler: MUSTAFA AKTAŞ
Eşref CANBAZ ın aşağıdaki konuda satışa sunduğu maşa ve ön freni almak için
01.08.2009 tarihinde Ptt ile hesabına para göndermeme rağmen maşa ve freni yollamadı.
Pazartesi günü kargonun barkod kodunu istemek için aradım Cumartesi yolladım dedi ve
eve gidince barkod kodunu mesaj ile yollayacağını söyledi. Bugün günlerden Perşembe ne barkod kodunu yolladı nede ürünleri.

Ve 3 gündür mesaj çekiyorum, arıyorum telefona cevap vermiyor.

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=41942 :boese157:

ak liste çok mantıklı arkadaşlar yeni bir üyeden ürün alacaksanız sahibinden.comun get hizmetini kullanmanızı tavsiye ederim googlea get nedir yazın çıkar internetten ticaretin en güvennli yollarından biridir parayı sahibinden.comun banka hesabına yatırırsınız satıcı ürünü yollar 3gün içinde belirtilmeyen durumla karşılaşırsanız kargo ücreti sizden olmak şartıyla geri gönderir pareanızı geri alırsınız memnun kalırsanız onay verirsinz

@Murat İLK

aslında onu tanıyorum baya alışveriş yapmıştır forumdan baya ürün satmıştır açtığı tüm konulara bakın profilden muhtemelen bi sorun çıkmıştır ama pek emin de değilim tabi aranızda ne oldu bilemem,
, herşeye rağmen ürünü hemen yollamalı...:rolleyes: :rolleyes:

walla bilmiyorum eşref canbazın açtığı konudaki maşayı zaten 35e düşürmesinden çok şüphelenmiştim çalıntı sandım adamı tanımıyorum ama o kadar düşürmesi çok garibime gitmişti arkadaşlar garip olan ilanları almayınız

öyle bir durum imkansız neden derseniz önce para yatırılıyor sonra ürün gelio eğer onay vermezse 3günlük süre dolduktan sonra satıcıya para aktarılıyor

• Beğen
Tepkiler: Enis AYKUŞ
ürünü geri gönderdim die bahanede üretemez çünkü ürünü geri kargoyo verdiğine dair belge isitolar paranı geri alman için

• Beğen
Tepkiler: Enis AYKUŞ
@Tarık Kalkan

nası güvenliğil arkadaş onay vermese bile 3 iş günü için de paran hesabına yatar

@aslankangal
ben elden almak için gittim maşayı gördüm inceledim.şaftında sıkıntı var bana göre oyüzden almadım.çünkü o fiyata karbon maşa komik ben 50tl iken gittim sonra 35 düştü,şimdide satılmış heralde alana hayırlı olsun

ilginç. normal oversize maşalar bile 10-20 tl arasındayken carbon maşa 35 tl???

@Fırat Dizman

Sayın Eşref Canbaz;
Bu ne peki, buna niye cevap yazmıyorsunuz. Lütfen biraz daha mantıklı olun.

Alp Arslan arkadaşımıza da bir malzemeyi eksik vermiştiniz.

@Eşref Canbaz

Hangi hakla bunları söyleyebiliyorsun maşa ve frenin parasını yollamama rağmen göndermedin, telefonlarımı açmıyorsun, başka bir numara ile arkadaşım aradığında
bu telefon benim değil hattı başkasından aldım diyorsun. Neden kaçmaya çalışıyorsun ? Madem ki bir iş yaptın delikanlı ol arkasında dur. Ben 45 Lira için senin peşine düşecek biri değilim ama tesadüfen karşılaşırsak o parayı tahsil ederim.

Sözüm meclisten dışarı. Buradaki kimse üzerine alınmasın. Sadece bir örnek vermek için yazıyorum. Hani diyoruz ya 10 kuruşa tenezzül etmem veya edilmez. inanın daha beterine ediyorlar. Benim güzel bir maskot anahtarlığım vardı. onu bile çaldılar. Üstelik anahtarlarıda beraber götürüyor. Be çalıyorsun bari anahtarları bırak. Yani durum öyle acınası bir halde. Bu hırsızlık olaylarının fakirlikle hiç bir alakası yok. Bedavacı olan hayatında emanete hıyanet eden, bir malın üstüne yatma pisikolojisi güden, ve pinti olan bazı insanlarda bu durum görülüyor. Trilyonluk mal varlıkları olan bir arkadaşım vardı ama çöpten eşya toplar, yerde yarım bırakılan bir yiyecek görse yerdi. Kişilik bozukluğuyla alakalı bir durum anlayacağınız bu hırsızlık vakalarının çoğu

Geri