Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İkinci el bölümünde alışveriş yapmadan önce mutlaka bakınız!

@kron.xaos

" Receive private messages only from buddies and moderators "

Sadece arkadaş listem ve moderatörler mesaj gönderebilsin diyor burada.
Sende de o işaretli. Bunun işaretini de kaldır. ;)

• Beğen
Tepkiler: kron.xaos
Scudo
@dgt97

arkadaşım sen kimsin sen ne karışıyorsun.s o amortisörüde ben sattım istedim an o çoçuğun evine girer bisikletinide satar bilgisayarınıda satar çıkarım.İstanbul dışında diğe amortisörmü satamıyacak sanane.satışını yapar gelince gönderiri sanane anlatabiliyormuyum.MNG kargo şirketiyle ilişkisi var adamın ben dahialış veriş yapınca kendi adıma alıp satmıyorum oğuzhan dursun adına alıp veriyorum istanbul dışından sattı ben gönderdim diyelim ne fark eder senin için:s
20 dakika sonra istediği parçalar kargo şirketinde olacak.kara listenizi başınıza çalın;)
özel mesajı niye kapatsın niye engellesin sen neye yorum yapıyorsun madem bu akdar ince düşünecek şahıslarsınız gir adamın profiline ...... isminle gönderilmiş ilanlar var değilmi ordan illa birinde msn adresine ulşırsın ekle konuş seni engelledimi MAİL at.mailinede cevap vermiyorsa ver kara listeyemi veriyorsun kahverengi listeyemi veriyorsun savcılığamı veriyorsun neye vereceksen ver.ama önce karşındaki şahısla irtibata geç yargısız infaza baş vurma.bana göndereceğini söyledi bekledim bekledim gelmedi diyorsun hemen yapıştırıyorsun hop!!!Arkadaşım bir sor öldünmü kaldınmı diye naptın diye!!varsay bu adam vefat etti sen bu konuyu actın için sızlamazmı ya madem inceleri düşünüyorsunuz özelini engelledin bunu yaptın o vida şu cm dat dut önce insanlıkla alakalı olanları düşünün lütfen.lütfen dahada yorum yapmayın olurmu.konuşacak birşeyi olan varsa versin e mail yada cep numarasını ben ulaşır konuşurum gerekeni;)
kimse bir yere kaçmıyor burda satığı malı destekliyor yetmedi ben destekliyorum gönderiyorum daha fazla saçmalamayıp konunun uzamasına sebep olmazsanız memnun olurum.

• Beğen
Tepkiler: onur kaan
ERCAN ABİ GÖKÇAY Turan Mah. 126 Cad. Fadime Hanım Apt.No:8 ISPARTA 0246 223 57 84 KARGON YARIN BURDA OLUR KARGOYUDA ODEDIM SAGOLSUN CUMUR GONDERDI ... GİT AL BİDAHA KIMSEYI UFAK TEFEK SEYLER İÇİN ÜZME İLK ÖNCE ONLA KONUŞ AKSİ CVP VERİYORSA GİT FORUMA YAZ........( Vidaların papuçların ve aliminyum'un gönderdim) Hala bi eksik varsa kara listeye ekle beni!!!!! gonderdıgı parcalar kullanılmış. vs.

• Beğen
Tepkiler: onur kaan
Cumhur adlı arkadaşım, sen ne kadar bu konuya karışırsan ben de o kadar karışırım. Hiç adil değil yaptığınız, 2 koldan üzerine gidin adamın. Ayrıca amortisörün satışıyla ilgilendiğinize göre müsaitsiniz. Ama hatanızı telafi edemeyecek kadar da meşgulsunüz. Ben de sizin gibi arkada arkaya mesaj atıp kalabalık etmemek için söyleyeceğimi söyledim. Artık konuya karışmayacağım...

@cumhur

Dayanamadım yazdım işte sen ne asabi adamsın öyle. Ercan bey kimseye kötü bişey demedi sadece hakkını usulünce aradı. Bide dövseydin bari. Nereye gelsin istiyorsa orayı adres gösterir sonuçta kendi ödüyor.Bu ayakkabı kutusuyla göndermeyi gerektirmez. Bana kargoyu ben ödediğiğm halde parçayı kendi evinden aldırıp yollayanlar bile oldu. Sonuçta o ilandakine bende nerdeyse talip olacaktım ve ilanda altak gibi duruyordu öyle bir hava vardı,ilanınızdan anlaşolan bu.Ne dersende bu böyle,özürdile ve mevzuyu kapat.

Ben kimseyi karalamıyorum burası adalet yeridir herkes olayı anlatır diğer taraf kendisini savunur.
Ben Ediz abimin dediği gibi usulünce hakkımı arıyorum buraya ismi yazılmış insanların ilanları iptal olmuyor.
Dediğiniz gibi olsa şuan satış yapan birçok kişi ilan veremezdi.

Derdim birilerini karalamak olsa girerim tüm forumda imzamda yazarım. Konulara yazarım...
Beni tanıyan tanır tanımayan da tanıyanlara sorar.

Bir öfke ile kalkıp kimseyi kırmam birşey söylemeden 40 kez düşünür ve ona göre söylerim. Benim yazdıklarımda karalama gibi birşey söz konusu değil.

Kara listeyi şöyle bir baştan sona oku ne konular var ne olaylar var devenin tüyü bile değil olay ama Cumhur kardeş çok abarttı olayı.

Bu arada bana birşey gönderileceği zaman özel mesaj atarsın adresimi istersin!
Yukardaki adres benim adresim değil!

Ve dediğim gibi boşuna gönderme gönderdiysen de git kargodan geri al ben bunu hediye edicem insan soğudumu soğuyor.

Tamam ben arkadaşı suçlamıyorum.
Onurunu kıracak birşey de söylediysem ÖZÜR DİLİYORUM kendisinden.

Lütfen kargoya gidip gönderdiğiniz parçayı geriye alın bu konu da burada kapansın. Zaten gelse de adres benim adresim değil!.

• Beğen
Tepkiler: nuriaktürk
Bu mevzu burda kapandı kımse daha uzatmasın.... ediz teyfık yazma daha bısey biz kımseye dovmeye calısmadık sadece bana yapılan unsur asagılacıydı.. neyse parca gonderıldı uzatmaya gerk yoktur herkezden ozur dılerız..... Cumhur ark 4 vıda ıcın buraya yazılmama kızdı...4 vıda gıbı dusunursen ben burda kac kere satın aldım hepsını yazmalıydım ozaman sadece ılk ırtabat gecıceksın kısıyle hee o sekılde yok dıyorsa okey yaz ama gecmden dırek satıs yaptıgı ılana okadar buyuk bır sekılde yazarsan o adam sana karsı ıstemesede asabı olur.... bukadar uzatmayın

BEnce Burayı Kapatın Abi :D Savaş Çıkıcak Forumda Yoksa Ticaret Yapmasını BiLmeyen Konuda Açmasın Ben Kendim Piyasanın İÇindeyim AkLınıza Hangi BisikLetçi GeLirse Tanırım Bana BiLe Parça FiyatLarını Ne Tutturursam MantığıyLa SöyLüyorLar Kısacası Bütün BisikLet Piyasası Aynen BöyLe Dansöz Gibi Oynak Bu Konunun Adı Kara Liste Afedersiniz Sidik Yarıştırma Listesi DeğiL Baştan Sona SAyfada Ne Yazıorsa Okudum Rahat 10 15 SAyfası 1 Kişi Üzerinde YoğunLaşmış Mantığı KaLmamış Konunun YHa :( Adını Unuttum Ama 1 Arkadaş Havuz Sistemini Önermiş Bence MantıkLı BöyLece HayaLİ Üründe Satamaz Kimse.

sahibinden.com sitesinde get ile satış yapın , ücretsiz ilan açın hiç bir sorun olmaz...

@ultegrax

Deha kardeşim olur.
Evet kadro ücreti olarak 490tl aldım. 40tl kaybım var. bu kaybımı sordum doğal olarak.
Ultegrax "-Lütfen bir daha bana mesaj yazmayın." (ok. size lafım yok)
edoğaner "artık mesaj atmazsan sevinirim" diye noktalamışlar son msjlarında. bu yüzden ben de burda son noktayı böylece koymuş oluyorum.

buna da şükür diyorum.
hakkımı helal etmiyorum.

Ben sattığım fiyattan aldım, arada Erhan kar koyup sattıysa eğer, bunun onun size vermesi gerekecektir; ya da aradaki ödenen kargo ücretleri toplamı yine size ya da erhana aittir.

Ve Otec, artık gerçek anlamda ayıp ediyorsun.Burada elimizden geleni yaptık hala insanların yanlış anlamasına yol açacak mesajlar yazıyorsun.

@ultegrax

ayıp mı ediyorum? belki de yine Kopyala yapıştır yapmalıydım. sen 490a satıp aldın. tamam!
edoğaner 530 a aldım diyor. o seni sen onu yalanlıyorsunuz. ben ikinizi de tanımıyorum ki.. ikinize de msj atarak neyin ne olduğunu anlamaya çalışıyorum. aynı anda sanki ağız birlrği yapmışsınız gibi "bana msj atma" diyorsunuz. başka ne yapmamı bekliyorsunuz? (ağız birliği yaptınız demedim! dikkatinizi çekerim)

@ultegrax
buna da hiç katılmıyorum. ben kadronun rengini ya da bilmem nesini beğenmediğim için geri göndermedim. iş böyle olsaydı dediğin doğru olurdu.

arkadaşlar
kusura bakmayın önemli de konular bunlar fakat şöyle bir durum var ki bu kara liste konusunu okumak beni çok yordu.
oku oku bitmiyor dandik dizi gibi.. hiçbir şekilde listeye benzemiyor ve çok meşakkatli okuması. bence sahibinden.com çözümü iyi, burada da satış olacaksa acaba get sistemi eklenebilir mi? Yada sahibinden'de ilan verip buraya link koyma kuralı da olabilir... yok artık hiçbiri olmuyorsa gerçekten sadece isimlerin yazdığı bir liste istiyorum moderatör arkadaşlardan böyle olmaz çünkü

Buradan hayatımın ilk ve tek bisiklet alışverişini gerçekleştirdiğim Süleyman Uzunköprü'ye teşekkür etmek istiyorum özelliklede bunca gürültüyü okuduktan sonra. Giant TCR marka bir yol bisikleti aldım mevcut tüm defektlerini bana alışveriş öncesi izah etti ve sayesinde ona ithaf ettiğim nurtopu kıvamında bacak kaslarım vücuda geldi. Tekrar teşekkürler

@tunckuyel

Forum puanı dışında, mesajlar atılırken alışveriş veya satış puanı da eklenebilir bence.

yani mesela falanca bir üyenin profiline tıkladığımda yapmış oldugu satışın sayısını öğreneyim, yapmış oldugu satışın % kaçı olumlu nötr veya olumsuz?

yapmış oldugu alış ve satışlara da puan ve yorum eklenebilir.

yani burada şu ana kadar sadece 4-5inin okuyabildiğim toplam 200mesaj var!

ben bunların hepsini tek tek okuyamam şahsen

satış yapmak istediğimde talip olan elemanın geçmişini burada tek tek mesajların hepsini okumaya çalışacak vaktim yok yani "acaba bu vatandaşın da adı bu listede var mı?" diye.

hatta şimdi mesaj yazdım buraya, forumun anasayfasına girdiğimde en son yazan kişi olarak adım göründüğü için; kara listede adım çıktı diye düşünüp, içeriği üşenip de okumadan "benimle ilerde alışveriş yapmak istemeyen olur" diye endişem var; çünkü bu sayfa hep birbiriyle tartışanların olduğu sayfa. Yani mağdur muyum yoksa mağdur eden miyim diye ancak merak edilen biri belki olurum diyeceğim (abarttığımın farkındayım, hatta o kadar da hatrı sayılır birisi de değilim bu forum içinde ama bu zamanda kaybetmek çok daha kolay)

bu bir öneridir, kodlama konusunda destek verebilirim, forum kullanmadım bugüne kadar ama, bu forum kendini sürekli geliştiriyor. Mesela hepinizin mesajlarını okurken bisikletlerinizin markasına ve yaşınıza özellikle bakıyorum bazen yazmak istediğim bir mesaj oldugunda.Çünkü alışkanlık gereği birine/birilerine yazı yazarken veya bir ürün tasarlarken hedef kitleyi bilip ona göre uygun ve doğru bir üslupla olmasına özen gösteririm.

dediğim gibi bu bir fikirdir, hatta önerimdir...

mesela her kullanıcın kendine ait bir profili olsa alıp-sattığı kişiler buraya mesaj yazsa ve 5 üzerinden değerlendirse hiç fena olmazdı...

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güven
@Süleyman Topal

Bu güzel mesajınız beni ziyadesiyle sevindirdi. Zaten ne satarsam satayım her şeyini söylerim öyle satarım. Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
Geri