@tunckuyel
Forum puanı dışında, mesajlar atılırken alışveriş veya satış puanı da eklenebilir bence.
yani mesela falanca bir üyenin profiline tıkladığımda yapmış oldugu satışın sayısını öğreneyim, yapmış oldugu satışın % kaçı olumlu nötr veya olumsuz?
yapmış oldugu alış ve satışlara da puan ve yorum eklenebilir.
yani burada şu ana kadar sadece 4-5inin okuyabildiğim toplam 200mesaj var!
ben bunların hepsini tek tek okuyamam şahsen
satış yapmak istediğimde talip olan elemanın geçmişini burada tek tek mesajların hepsini okumaya çalışacak vaktim yok yani "acaba bu vatandaşın da adı bu listede var mı?" diye.
hatta şimdi mesaj yazdım buraya, forumun anasayfasına girdiğimde en son yazan kişi olarak adım göründüğü için; kara listede adım çıktı diye düşünüp, içeriği üşenip de okumadan "benimle ilerde alışveriş yapmak istemeyen olur" diye endişem var; çünkü bu sayfa hep birbiriyle tartışanların olduğu sayfa. Yani mağdur muyum yoksa mağdur eden miyim diye ancak merak edilen biri belki olurum diyeceğim (abarttığımın farkındayım, hatta o kadar da hatrı sayılır birisi de değilim bu forum içinde ama bu zamanda kaybetmek çok daha kolay)
bu bir öneridir, kodlama konusunda destek verebilirim, forum kullanmadım bugüne kadar ama, bu forum kendini sürekli geliştiriyor. Mesela hepinizin mesajlarını okurken bisikletlerinizin markasına ve yaşınıza özellikle bakıyorum bazen yazmak istediğim bir mesaj oldugunda.Çünkü alışkanlık gereği birine/birilerine yazı yazarken veya bir ürün tasarlarken hedef kitleyi bilip ona göre uygun ve doğru bir üslupla olmasına özen gösteririm.
dediğim gibi bu bir fikirdir, hatta önerimdir...