Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İkinci el bölümünde alışveriş yapmadan önce mutlaka bakınız!

@Nevzat K.

Nevzat senle hergun konsuruz senden mal aldım nezamn gordun bole bıseyımı de sımdı bana burda yorum yapıyosun ayıp ayıp.....

• Beğen
Tepkiler: onur kaan
Scudo
@Ercan Bayram

1.Abi ilk olarak 4 vida nalburda var ılla bıkecı aramana gerk yok bu vıda
2.resımde malın ne oldugu acık acık gozukuyor hee sen dıkkatlı bakmayıp bana laf edıyorsan bu senın dıkatsızlgıın. ve ılk basta sen bana cızıkten bahsetmeden laflar sana dondugu ıcın benı karalamaya calısma
3.deıdıgın gıbı 4 vıda ıcın burda konsuyoruz madem okdar lazım sana benım msnn var sende mail at dostum nerde de nezamn bana cvp verdn ogunden sonra ve ayıp edıp bana msnden yazmak yerın gıdıp yorum yaptın bu bana 4 vıda gondermedı dıye :):):) 4 vida haa bu komık
4.cumartesı gunu oyleden sonra gıt vıdaları al kargodan..biraz fazla gelırse vıda orda olmayanlara satarsın hanı yok ya orda
5. artık buna yorum yapmıyorum 4 vıda ıcın benden mal almıycak arkadaslar lutfen almasın bu forumda yeterınce ark. benı tanır hee yorum yapanlardan da var sadece konsumus...

• Beğen
Sunuda solemeden gecemıycem kargonun 12 tl tutmasının sebebı karton buyuk olması deıl evıne ıstemen subeden alsan 6.85 tutuyordu buda forumdakılerın bılgısıne hadı bakalım sımdı ne elestırcen ..

Teşekkür ederim ben anlatmak istediklerimi anlatamıyorum.
İstemiyorum vida mida. Atarım bodruma çürür paslanır gider..
Nalbura gitmeyi bende biliyorum. Fren pabucu da nalburda vardır inşallah
Teşekkürler böyle ufak şeyler sizin gözünüzde ufak olabilir.

@cumhur

Sorun sizce vida mı eksik parça yollanması mı?
http://www.robertscycle.com/v-brake2.JPG

Noodle parçası yok (1 tanesi yok)
Vidalar yok
Fren pabuçları yok
Boot plastikleri yok (onlar olmadan da fren çalışıyor önemli değil)

bu parçalar da nalburda varmıdır acaba ?
@cumhur

Size birşey diyen olmadı.
Arkadaşınızı savunmanız normal ama biraz Türkçe'yi düzgün kullanalım. Forumu msn dili ile kullanmayalım.

Aşşağıdaki fotoğrafa bakınca horoz denilen zımbırtının biri kablonun ucunda duruyor olduğundan, fotoğrafta görünmeyen diğer kablonun ucundada aynı zımbırtıdan olduğunu düşünürdüm, eksik bir parça olduğuda yazılmamış ?

http://img10.imageshack.us/img10/8812/15032009077.jpg

modoretör niye siliyorsunuz yazdıklarımı? doğru söyleyeni dokuz kövden kovarlar öyle değilmi.....ercan bey mümkünse o fotorafta körük horoz ve 4 vidayı nasıl gördüğünüzü anlatırmısınız bana...
yazdıkalrımıda modoretörler silmezse sevinirim....2-3 ilanımı sildiniz bırakında beyefendi cevap versin yazdıklarımı bir okusun!!!!adeta adamı zorla kara listeye sokuyorsunuz....

• Beğen
Tepkiler: nasuh ve onur kaan
@başarist

tamam haklısınız...biri görünmüyor olamayabilir. eksikler 17. sayfanın başındaki resmin altında alıntı diye yazan yerde yazıyor o eksik bu eksik....

• Beğen
https://www.bisikletforum.com/images/icons/icon4.gif
Cumhur,

1-flood yapma,
2-akılıca mesajlar ile yorum sağla anlayayım
3-konu başlığı malum o yüzden fazla işgal etme
4-gereksiz ve anlamsız savunmalar yapma(üsteki mesajın gibi)
5-konu ile alakalı yorum yapıyorsun tek sefer de düzgünce açılımları ile dile getir.

Anlaştık...

e-mail adresim: cumhur_boyraz@hotmail.com cep numaralarım: 0554 405 13 15
0531 396 37 73 bana haklı olduğunuzu bu adamın sizi dolandırdığınızı ispatlayın 2008 xt hidrolik set yollayacağım buda büyük söz ispatlayın!!!
önder abi hiç bir şey yaptığım yok..öfkemin yorum yapmamın nedenide bahsettiğiniz gibi konu başlığı. Kara liste. insanın anlına yapıştırılmış bir kara lekeden bahsediyoruz o yüzden bu kadar basit olmamalı değilmi sayın abicim ? ben bizzat bu şahsa kendim yollayacağım vidasını ama siz bana söylermissiniz ilan resminde (ikinci körüğü gectim) fren vidası ?
yorum yapmamın nedeni konu başlığının ÖNEMİ! kimse bişey almasın ne bana ne bua dama hiç umurumda değil Önder abi banlayın problem değil ama bu ilan burda yakışmıyor bozuk hollowtech göbek satp sağlam demiyoruz!!!!en azından sattığımız parcanın arkasında duruyoruz bida mesaj atmamazlık yada o adamla bağlantıyı tamamiyle kesmiyoruz...bir ürün aldığımızda teşekkürü özelden, msnden yada cep telefonu aracılığıyla ediyoruz.eksik olduğu anda direkmek foruma konuyu koyup böyle böyle demiyoruz haksızmıyım Önder abi? (Ercan bey size %100 körük horoz papuç vida onu bol bol özellikle yollayacağım foruma bu konu acıldı diğe değil ama bundan emin olun lütfen!!!) Önder abi konuyuda lütfen kaldırmayın bırakın kalsın burda bir insanı gereksiz yere karalayın...

• Beğen
Cumhur,

burda karalama kampanyası başlatıp sonlandırmıyoruz,sen gereken neyse güzel bir dille izah edersin ona göre yorum ve görüşler gelir.Konu gereği neyse çözülür,kimse kimseyi rencide etmesin,kırmasın,çözüme gitsin amaç ve gaye budur.

Öfken le veya savunucu pozisyon da senin daha ılımlı ve soğuk kanlı yaklaşman gereken yerde fevri çıkışlar yapıyorsun dimi!! Fazla uzatmanın anlamı yok gerekli kişiler kendi araların da halleder ve burda gerekli açıklamaları yaparlar..

abicim şuan o şahız istanbul dışında o yüzden ben yorum yazıyorum istediklerini göndereceğim diyede ben o yüzden yazdım bilginize.konuyla ilgilenen benim şuan.dediklerinide göndereceğim abicim.bilgilerimi verdim beyefendi ulaşır bana adres bilgilerini verirse sevinirim ama e adresine göndermeyeceğim sonra kargo fazla tuttu diye tekrar yazmaması için...vakit ayırıp yazdığın için teşekkürler Önder abi. Tek bir şey merak ediyorum sence bua dam dolandırıcımı abi?

• Beğen
Yorumları okudum. Ben DOLANDIRILMADIM.
Bana Eksik Parça gönderildi. Kendisi ile irtibata geçtim tamam GÖNDERECEĞİM sözüne karşılık bekle bekle bekle dayanamadım artık...

Satın aldığım konu kapalı, Kron.xaos (oğuz) adlı üyeye özel mesaj GÖNDERİLEMİYOR
Mesaj göndere bas aşağıdakini görürsün.
kron.xaos has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her.

Kişiye hiçbir şekilde ulaşamayınca siz ne yaparsınız? nereye sorarsınız? nereye yazarsınız?

Ben parça pinçik birşey istemiyorum. Sadece verilen sözü tutmaması beni üzdü ve sinirlendirdi bende buraya yazdım.
BİR DOLANDIRILMA SÖZ KONUSU DEĞİLDİR.

Bu aldığım parçaları da birisine hayrına hediye vericem.
Teşekkür ederim yorumlarınız için.

İyi Forumlar

o sizin probleminiz (hayrına birine vermeniz)(mahalledeki çoçuklar bisikelti sevsin diye günde 20 tanesinin bisikletini hayrına yapıyor ilgileniyor eksik parca temin ediyorum.Size gönderilmeyin 4 vida horoz yada her neyse onunla zengin olmam)ben öğlenden sonra paşa gibi gider sana vida papuç horoz gönderirim kargo şubesine gider alırsın ödemesinide ben yaparım ama kusura bakmayın ev adresinize postalayamam sonra fazla kargo ücreti tutuyormuş sanırım...özel mesajda bu ilan acıldığından beri gönderilmiyor yeni ilan acamıyor buda bilginize Ercan bey...oğuz tarafından gönderilmiş ilanlardan her hangi birine naksaydınız e-mail adresinide görebilirdiniz buraya konu açmak için harcadınız sürenin yarısını bile harcamazdınız;)

• Beğen
Ercan Bayram sohbetiyle bile güven veren birisidir, kimseyi 4 tane vida için kara listeye ekleyecek birisi değildir. Burada asıl önemli konu verilen sözlerin tutulmaması ve özel mesajların engellenmesidir. Madem bu kadar haklısınız, neden özel mesajınızı kapattınız diye sorarlar adama?!! Forumda birçok kişi Ercan Bayram'ı tanır, kime güveneciğini, kime inanacağını bilir zaten...

@dgt97

1)Biz burda sohbet yapmıyoruz kıme guvencegımı sana sormam...
2)suan 4 vida için buraya eklendim...
3)ben kımseye soz verıpte yapmadıgım hıc bır sey olmadı suan istanbulda deılım özel msj bana gelmıyor ben engellemedım ama gelmıyor bende bılmıyorum..
4)kim kime güvenmek ıstıyorsa guvenır bu benı alakadar etmez
5)Cumhur ark bugun kargo ıle vıdalarını gonderıcektır.. ben olmadıgıım için (DİKKATINIZI CEKERIM GONDEREMIYORUM) hala bu konuya benım vıdalarımı gondermıyo (kron.xaos) adlı kişi diye yorum yapabılıyorsanız buyrun yapın sehır dısındayım suan gonderılcek ama yıne ben gondermıycem
Konu bundan ibaret kara listedeyim 4 vida için... Birdaha alıp sattıgım kısıyı tanıyarak yapıcam dedıgın gıbı 4 vıda ıcın bızı kara lısteye eklemesınler....

@Ercan Bayram

Ercan abi tekrar özürdilerim ama tekrar diyorum sehir disindayim özel msj gelmiyor neden oldugunu bılmıyorum ama emin ol senın 4 vida içinde msj engellemem ben bu forumda soz verıgım her ınsana sozumu tuttum arkadaşımın dedigi gibi istedigine ver sorun deil....senın problemin.. ark bugun sana parcalarını yollar ama sunu bıl burda olsaydım yarın dedıgım gun parcalarını yollardım amakı goruluyorkı hala deılım..
iyi forumlar... Parçaların 10 nisan 2009 günü yola cıkıcaktır

• Beğen
@kron.xaos

Kontrol Paneliniz -> Seçenekleri Düzenle bölümünden yuvarlak içerisinde olan bölümün işaretli olduğundan emin olun. ;)

http://i647.photobucket.com/albums/uu195/hasimokyay/ozelmesaj.jpg

• Beğen
Tepkiler: kron.xaos
@dgt97

Kim dıyor sattıgımı konuyu kapatırmıs olmuyum ıstedıgın sekıldede ıspatlarım sana maşa bende yanı sadece orda olamadıgım ıcın konuyu kapattırdım

Geri