Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İkinci el bölümünde alışveriş yapmadan önce mutlaka bakınız!

Bu arada kanka dediğine bakmayın. Toplasanız anca 2 defa msn den yazışmışlığımız var.:D

Scudo
Oğulcan'ın forumdaki nickini de yazsaydın keşke. Sürekli banlanıp, yeni nicklerle tekrar tekrar giriyor foruma. Ayrıca moderatörleri de uyar bence. Buradan, yani Mersin'den tanıyorum onu. Kesinlikle alışveriş yapılacak birisi değil, yaşı da çok küçük, hiç ciddiye almaya değmez. Aman aman diyorum, uzak durun...

merhaba arkadaşlar, doğrusu bu başlık altında yazacağım aklıma gelmezdi, ta ki ERKAN ERYİĞİT adlı şahısla alışverişim olana kadar.
Kendisinin sadece bir kaç defa sim kartı takıp söktüm, sıfır gibi, kesinlikle çin malı değil dediği, yanında 1 GB hafıza kartıyla dediği telefonu aldığımda bol çizikli çin malı olduğunu ve hafıza kartının bozuk olduğunu farkettim. Kendisini aradığımda önce para bulunca göndereceğini söyledi sonraları da telefonlarıma cevap vermedi.

Bana olan zararından ziyade yaşı da küçük olan bu arkadaşın 5-10 liraya dürüstlüğünü satmış olması acı..

@İlker

idris aca arkadaşımızı bu yüzden kınıyorum ama yinede olabilir bu bir allah yapısı deyil kul yapısı bu ürünleri toparlayım malzemenin bu kısımlarını kromoly den yaptıra bilir biliyorum biraz ağır olucak ama 10 gram o kadarda fark etdirmez sonuçta avrupa şampiyonasında deyiliz kötüde olsa arkadaşıma tavsiyem bu olabilir

Mersinde "DİŞİ KIRIK YUSUF" Dene varlıkla asla asla ama asla muahbbet dahi etmeyin.değişik nicklerle giriyor foruma ve milleti dolandırıyor.

Ve anlıyamadığım en mantıksız tarafı da , bunun gibi hırsız ve dolandırıcılar
"ATİLLA BİSİKLET" gibi seviyeli bir spor klupünde o klup'ü temsİlen yarışıyor.

oNUN GİBİ DOLANDIRICI BİRİNCİ OLSA NE YAZAR.oTOBÜS PARASINI DAİ VERMEM.

Mersin de "DİŞİ KIRIK YUSUF" Çok DİKKAT ARKADAŞLAR.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Boran
@sadana

burada yazanlar yalan ve iftiradır yusuf arkadaşımızı tanıyorum ve kendisi kesinlikle böyle bişey yapmamıştıs onu sevmeyen bazı insanlar ona karşı bu şekil hareketlerde bulunuyor forum görevlilerinden arkadaşım adına özür diliyor ve konunun kapatılmasını rica ediyorum

@mumuX_33

Ali abinin işi gücü yok senin arkadaşına iftira mı atıcak?Varsa bir savunması yazılır kim haklı kim haksız bakılır...

Bu bölümde bundan soran IP sorgulaması yapılacaktır. Görüyoruz ki bir çok kişi kendini övüyor :) İnsan hiç kendime sattım kendime teşekkür ederim der mi :)

Bundan sonra bu kişiler kendilerini övmeden önce onların kaç tane üyelikleri olduğunu bildiğimizi bilsin.

Bu kişiler sadece bir kullanıcı adı kullansın ki belki bizdeki yiten saygınlıklarını geri alırlar

@ulas

kırmızı yaptığım cümle şu anlama mı geliyor yoksa ben mi yanlış anlıyorum veya forum kurallarını yanlış mı okudum: forum yönetimi bazılarının birden fazla üyelik kullandığını biliyor. mavi renli cümlede bu kişilere sadece bir üyeliklerini kullanmaları hususunda rica ve tavsiyede bulunuluyor.

fakat kurallarda bu üyelerin tüm üyeliklerinin iptal edileceği yazıyor. bu bir çelişki değil mi?

Ortak kullanılan bilgisayarları/ağları hesaba katamazsınız. Mesela beni de inceleyin, 2 kullanıcı adı çıkacaktır büyük ihtimalle (çıkmazsa, mesaj yazmadığı için olabilir). Ama birisi ben, diğeri kız arkadaşım. Aynı bilgisayar, farklı tarayıcı ile girmişti.

Benzer şekilde bir sürü giriş yapılmıştır 30000 kullanıcı arasından.

IP sorgulaması yapılacak dediğiniz için yazma ihtiyacı hissettim.

Kesin bildikleriniz için gerekeni yapın ama arada yaşları da yakmayın bence. ;)

@Serden Us

Aynı durum bende de sözkonusu. 40 yılda bir de olsa, benim evime gelen bir arkadaşım, bisiklet foruma benim bilgisayarımdan giriyor. Gerçi çok uzun süredir foruma uğramadığı için sorun olacağını hiç sanmıyorum. Ama bende de aynı durum olduğu için belirteyim dedim.

Eğer IP adreslerimiz Static olsa idi IP taraması başarılı olabilirdi. Anacak IP numaralarımız, modemin resetlenmesi, elektriğinin kesilmesi, modemin düğmeden kapatılması nedeniyle değişecektir. Belki benim şu an kullandığım IP bir süre sonra küçük bir ihtimal de olsa bisikletforumdaki başka bir üyeye verilecektir. Mesela bizim çalıştığımız firmada foruma üye olan iki kişi varız, ikimizde aynı ağ üzerinden çıkış yaptığımız için IP nolarımız aynı olacaktır.

size daha ilgincini söyleyim belki aynı durumda olan vardır.lojmanlarda oturuyorum ve internet ağımız bir firma tarafından sağlanıyor tam emin değilim ama ortak dağıtıcı olduğu için sanırım tüm lojman aynı ıp ıle bağlanıyoruz :) gerçi 500-600 kişi içinde başka forum kullanıcısı yok olsa tanırdım ama girdiklerini düşünürsek cok ılgınc bır durum olur :)

• Beğen
Tepkiler: Ali AKTAŞ
Merhaba

Modemler Her bilgisayar için ayrı İP adresi üretir. Eğer modeminiz varsa Modem sayfasında Bilgisayar isimleri yanında ise kullanılan İp adresleri vardır. İP kişiye özeldir.

İp adresi ile işlev yapılan bilgisayar bulunabilir. Türk telekomla bilgiler

Telefon Numarası
Bölge Numarası
Bilgisayar ismi

Eğer Mobil internet kullanılıyorsa (3g) Yukarıda yazdığım bilgiler yanında Birebir Kordinatlarda çıkmaktadır.

Herkezin Dürüst olması için güzel bir uygulama..

Teşekkür ederim
Bertan İlhan

Ben de,2 kardeşimle evde ve işyerinde aynı bilgisayardan foruma giriyorum.Bunların sahte üyelik olduğu söylenemez herhalde.Çünkü herkesin bir kimliği ve ismi var,bu ibraz edilebilir olduğu sürece,sorun olacağını zannetmiyorum.

O kadarını da biliyoruz. Kardeş arkadaş bunları elbet biliyoruz tahmin ediyoruz. Ama bir bilgisayardan da 30 arkadaş yada kardeş giremez diye de düşünüyoruz.

Ip değişsin değişmesin önemli değil bizim için Girilen IP numarası üye kaydına giriyor ve arşivde kalıyor. O kişinin IP numarasından başka giren kim varsa Foruma Üye ise liste halinde alt alta çıkıyor.

Geçen haftaki 2.el bölümü tartışmasında farklı üyeliklerle aynı kişi defalarca mesaj yazmıştır ve oylamaya katılmıştır.

Neyse.. uzatmaya gerek yok.

Bilginiz olsun dedim arkadaş kardeş onları yazılan mesajlardan anlayabiliyoruz.

İyi forumlar

@ulas

Bu şekilde kayıt takibi bazen yanıltıcı olabilir.

Örneğin: xxx.xxx.xx.123 IP no ile bir kişi üye oldu diyelim, forumu bir süre inceledikten sonra, internet bağlantısını kapattı. Aynı anda başka bir kişi internet bağlantısını açtığında aynı IP adresini alabilir ve bisiklet foruma bağlantı yapar. Kayıtlarda aynı IP adresi gözükecektir.

Birde işin Proxy yönü ve Proxy Apps uygulamaları durumu varki... ;)
Bu konuda Lamer'lara açık kapı vermiyelim.

@PALA

Biraz önce yazdıklarıma istinaden bi ekleme yapmak isterim.

Forumdaki 2.el alışveriş bölümündeki değişiklikleri olumlu bulduğumu ama uzun vadede forumda potansiyel kaybına neden olacaktır. Dünyaki başarılı olan bütün uygulamalar online-interaktif düzendir, bu firmalar üyelerine her türlü yeniden düzenleme yetkisi sağlar. Hatta üyeleri sürekli aktif tutabilmek için incik-boncuk eklentiler sunmakta.

Geri