Scudo Sports

İkinci el bölümünde alışveriş yapmadan önce mutlaka bakınız!

@Murat Vural

Murat sesini duyabildik sonunda, istersen yazabiliyormusun. Sadece msn de sana soyeldiklerimi dusunmedi istiyorum, hani bak zarar ediyorsan bana satma, korkma ikinci el bolumune ilan ac satarsin demistim. Ama sen, abi lastiklerin hepsi elimde kalicak satmam lazim dedin ve sonra resmen mizikcilik yaptin. Cumartesi gununden beri gondereceksin. Bu gune kadar 15-20 arasi satis/alis yaptim, 3.5 tl yi takacak biri degilim ama tavrin hic hos degildi, telefonu acmaman ayri bir olay zaten hic girmiyorum oraya. Seni bircok kez uyarmama ragmen umursamazliktan geldin.

Scudo
Arkadaşlar nasıl oluyorda birine karşı sorumluluğunuz varken bunu görmezden gelerek telefona cevap vermemek nasıl bir davranıştır:eek: Bir düşünün biraz empati yapın gerçekten parayı gönderen taraf ne kadar zor durumda kalıyor bir kez olsun düşünün bunları o zaman ilerde sizin de başınıza gelmez bu olaylar..

Durust Murat arkadasimiz lastikleri nihayet gondermis bugun geldi, ama hangi lastikeler. Ilanimda tubeless istedigimi belirtmistim kendisiyle konusurkende yine belirttim ve resim istedigimde birinci resmi kendisi gonderdi digeri ise gelen lastigin resmi. Artik soyleyecek soz bulamiyorum. Guya 130 tl ye lastik alicaktik bana maaliyeti 143.5 tl oldu, ve gelen lastigin nakit satis fiyati bugunku kurla 125 tl. Arkadasa mail attim cevap yok, telefonu kapali....

http://img101.imageshack.us/img101/9188/20022009016.jpg

http://img18.imageshack.us/img18/5303/dsc01924d.jpg

forumda en sorunsuz alışverişlerimi yaşadığım hatta biçoğunda ürünleri gönderip parasını daha sonrada verebileceğimi söyleyen zekixx nickli zeki kardeşimin başına böyle bir durum gelmesinden dolayı gerçekten üzüldüm kendisini daha 2-3 aylık bir zaman içinde tanımama rağmen kadim dostlarım arasına girmiştir belki biraz yanlı olacak ama ona bu haksızlığı yapan murat vural ı burdan kınıyorum :mad:

Murat Vuralın 70 liraya sattığı kask, piyasada 30-50 arası bulunuyor. (daha yeni arkadaşım, 35e eminönü kron mağazasından aldı) ama, yorum yazmak yasak, bunu belirtemiyoruz!

@VolkanÖzcan

olabildigince uzak durmak lazim bu cocuktan. sanirim baskasinin urunlerini satiyor.

• Beğen
Tepkiler: sadana
burada yazılan bilgilere teşekkürler sayenizde kimin nasıl uyanık, güvenilmez olduğunu öğreniyoruz. Bu degerli açıklamalar için sağolun, sizlerin sayesinde kimin ne halt oldugunu anlıyoruz.

Özellikle bizim grup bu forumda satış yapan 4 kişiden kesinlikle hiçbir şey almıyacağız, burada isimlerini yazmak istemem ama 1 kişi Ankara 1 kişi izmir 2 kişi istanbul bu kişileri kim oldugunu bilenler biliyor.

Bi kere müşteri kaybettiniz mi, bi daha o müşteriyi kazanamazsınız :boese157:

burada yazılan yeni bilgileri yakın takiple izliyoruz, emegi geçen herkes sagolsun.

Bu Ankara, izmir, istanbul daki kişilerin isimlerini yazın, herkes bilsin. Bilenler biliyor demişsiniz ama mesela ben bilmiyorum, tez zamanda ögrenmek isterim.

@ultegrax

Cube Firmasına attığımız mailde arka bacaktaki sorunu üretim hatası olarak iletmek yerine bacağı satın almak için bir talepde bulunmuştuk ve halen cevap bekliyoruz.

@zekixx

Evet haklısınız. Ordu'daki bir bisikletcinin ürünlerini satıyor. Zamanında Vader marka seleleri kendi ürünü diye normal fiyatının üzerinde satış yapmıştı. Ve ben de bu ilana hem normain üzerinde bir fiyata sattığından ve bir mağazanın ürününü satarak forum kurallarınca yasaklanmış şekilde ticaret yaptığı için ilana mesaj yazmış ve moderatörleri uyarmıştım. İlan silinmişti. (kilitlenmemişti, tamamen silinmişti) Aynı gün aynı şahsiyet aynı ilanı tekrar açtı ve yönetim bir müdehalede bulunmadı bende birşey demedim. Sonuçta artık yönetimin haberi vardı. Başka bir bisikletcinin malzemeleri sattığını ispatlamak için bu foruma üye olan arkadaşlarım da var. Her türlü şahitlik yaparlar. Ki Zekixx nickli arkadaşımızın gösterdiği ilk lastik fotoğrafındaki arka plan olsun, diğer sattığı ürünlerin fotoğrafındaki arka planlar olsun hepsi aynı bisikletcinin dükkanının yeri olduğunu kanıtlar nitelikte.

Açıkçası ben bir Ordu'lu olarak utandım olanlardan....

Gerçektende öyle. İlk önce Vader marka selenin beyaz renkli olanı satıyordu. Bende 'siyahı olsa alırdım' demiştim. O da hemen bakarım, o da var ayağına yattı. Sonrada var dedi. Bir dükkândan alıp üstüne ekleyerek sattığı doğrudur.

bende eşref canbaz arkadaşımızdan 105 9 lu ruble göndereceklerdi ama yerine hg 50 bir dişlisi olmayan 8 li ruble geldi arkadaşları çok aramama rağmen ulaşamadım inşallah yüz yüze bir görüme imkanı sağlıycam. arkadaşlar satışlarda genelde hep yurt dışına çıkarlar bir daha bulamassınız [eşref canbaz- rahman karataş]

Arkadaşlar dükkan malı satanları tespit edip ispatlayın biz gereğini yaparız.

@colnago
@Alp Aslan
2.el satışlarında bu bölümü gözden geçirip alışveriş yapmak tüm arkadaşlarımız için sağlıklı olacaktır böylece herkes daha az üzülecektir,iyi günler

Beyaz liste yerine ürünlerin iyi ve garantili olduğu hakkında bir puan bölümü oluşturulsa ( rep puanları gibi) yada bu satıcılara özel sayfalarda alıcıların mesajları yer alsa olmaz mı?

bu başlık çok dağınık olmamış mı? forum yöneticileri burada belirtilen tüm isimleri liste yapıp kolay ulaşılabilir bir yerde tutamaz mı?
yani ben alışveriş yapmadan önce bu başlık altına yazılan her şeyi okuyup satıcının adı var mı diye kontrol etmem mi gerekiyor?

• Beğen
Tepkiler: ufuk_ ve vgulgec
@evelent

Daha önce de bir arkadaşımız aynı talepde bulunmuştu.

@semih26

Cevap da bu olmuştu. ;)

@HaliliOzturk

@HaliliOzturk

• Beğen
Tepkiler: sadana
Geri