Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İkinci el ilanlar hakkında

Kesinlikle bir azalma mevcut yeni ilanlarda benimde gözüme takılıyordu

• Beğen
Tepkiler: T0LGA ve tolga1976
Scudo
Bir yerlerden peydahlanan ve admin olan arkadaşlar; bir zahmet günlerdir onaylamadığınız ilanlarıma bir göz atın.

Ha bu mesajı sert buluyorsanız da "kim bu herif" diye Delta Bisiklet Ulaş ve Gökcan Bey'den bilgi alabilirsiniz. Kıçı kırık bir bisiklet ilanı için onlara ulaşmayı ayıp sayıyorum ama siz babanızın malı gibi forumu kullanıp, kendinize bir kimlik yaratmaktan çekinmiyorsunuz.

Haa derseniz ki ne oldu da bu adam patladı; bugüne kadar gık demedim burada olan bitenlere, hatta birileri ben yönetime girince kendini yerlere vurup beni çıkarttı listeden. Sonra forum Delta Bisiklet'e geçti. Bir tek mesaja bakardı gene aynı yetkileri almak ama bu arkadaşlar gibi kimlik bunalımında olmadığımdan gerek yok.

Nerdeee eski adminler, moderatörler... Bu mesaja gocunan varsa tanıdıklardan; bana ulaşsın. Tanımayıp ta şikayetçi olan Ulaş Bey'e...

sevgili arkadaşlar

iş sadece 2. el ilanı mı

forumun eski halini bilmiyorum

buranın sadece 2. el ilan sitesi olduğunu düşünmüyorum

adamlar son derece iyi niyetli davranıyorlar
dışarıdan bakan bir kişi olarak böyle görüyorum

eskiden de
bisiklet yarışları var mıydı?
Triathlon zevkini tüm türkiyeye İstanbulda yaşatan Delta"dır
Delta olmasaydı bu organizasyon olmayacaktı
önümüzdeki yıl
uluslararası olacak

sene başındaki bisiklet yarışlarına ne diyelim

federasyonun yapacağını onlar yapıyor

devamlı burnumuza Delta ilanı da sokmuyorlar

sizler gezi organize etmiyorsanız
eskiyseniz
sorun sizde

ikinci el ilanı daha çok olsun diyorsanız
ilgili bir sürü site var
yiğidi de öldürmeyin
hakkını da VERİN

Mustafa Bey herkes Delta'ya yüklenir gibi bir izlenim olmuş ama genelde şikayet forumu idare ettiğini düşündükleri kişilerden...

Ben kendi adıma konuşayım; Delta ailesine o kadar yakınım ki siz onları bana karşı savunmaya başladığınızda sanki bir gelip evimdeki bir şeye müdahale eder gibi rahatsız oluyorum. Yani benim için Delta ve forum ayrı durumda.

Ne Delta ailesinden bir kişinin forumla uğraşmaya vakti var, ne hali; nasıl çalıştıklarını 2001'den beri en iyi ben bilirim... Burada onların güvenip görev verdiği arkadaşların silkinip bir kendilerine gelmesi gerek...

@Tolga Ayla

Ikinci el bolumu ile agirlikli olarak ilgilenen yonetici olarak cevap veriyorum.
Verilen ilanlarin bir cogu kurallar dahilinde olmadigindan onaylanmiyor.
Malesef cogunlukla kurallar okunmuyor, ya da okunmasina karsin anlasilmiyor.
En cok problem de resim, fotograf ekleme ile ilgili yasaniyor. Kurallarda acikca nasil fotograf eklenecegi belirtilmis olmasina karsin, uyeler bu konuda problem yasiyorlar. Aslinda resimli ve detayli anlatimlara 'Nasil fotograf eklenir?' baslikli bir cok konu da mevcut forumda, ama bunlar da arastirilmiyor, ya da bir sekilde anlasilmiyor.

@Aybars Öge Sürücü

Siz de yukarida verdigim ornekteki 'okumayan' ya da 'okudugunu anlamayan' uyelerdensiniz. Az once gondermis oldugunuz ilani tekrar inceledim, veryansin etmeden once 'ikinci el kurallari'ni okuyun, ilaninizi uygun formatta gonderin ki, yayinlansin.

Bizimle eskiden kalan baska bir alip veremediginiz varsa onu bilemem tabi...
@Aybars Öge Sürücü

• Beğen
Tepkiler: tolga1976
Sadece 1 seneyi aşkın zamandır forumu takip ediyor olsam da ben de belli bir durgunluk olduğunu düşünüyorum genel anlamıyla.

Ve açılan yeni konuların ve ilanların onay sürecinin alışılmış dışında yavaş olduğu kanısındayım. Umarım forumu yaşatmak ve paylaşımları arttırmak daim olur.

• Beğen
@Bora

Sevgili Bora ilanı önizleme ile gönderdiğimde fotolar thumbnail olarak kendi orjinal boyutuna linklenmiş olarak çıkıyor. Bu konuda haklısın. Okurken thumbnail detayında link olsun olmasın reddedildiğini görmemişim. Sadece thumbnail olarak eklenmişlerin reddedileceğini düşünmüşüm demek.

Bu arada "eskilerden" demişsin; sen o kadar da eski değilsin yönetimde; üzerine alınmana gerek yok.

• Beğen
Kusura bakmayın belki biraz ağır olacak ama herkes önce insan olduğunu hatırlasın sözüme böyle başlıyorum ve devam ediyorum bu forumda mod. olan yada admin olan arkadaşları ben anlayamıyorum ilan yanlış bilmem ne diyorlar zamanında türkiyenin en büyük forumlarında modluk yaptım modluk öyle gelişi güzel yapılacak bişi değil size o yetki forumda düzenlenmesi gereken yerleri düzenleyip forumu daha temiz ve düzenli hale getirmek için o yetki veriliyor aynı editölerin yaptıkları işi sizler forumlarda yapıyorsunuz yazarlar taslağı önünüze atar hiç bişi demez cünkü o işini yapmıştır o yazıları düzenlemek editörlerin işidir sizler diyorsunuz ki resimleri yazıları yanlış yazıyorlar vs. madem yanlışı görüyorsun düzeltmek o kadarda fazla zamanınızı almıyor bu işi yapan daha iyi bilir ya işinizi tam anlamıyla yapın yada hiç yapmayın acık ve net söylüyorum ben bu zamana kadar hiç kimseden sözümü esirgemedim hiçte umrumda değil cünkü herkes insan parası varmış yetkisi varmış bişi denmezmiş haklıysam herseyi söylemeyede hakkım vardır eğer o karşımdaki insansa ve hatalıysa hatasını ya k.eder yada bazı insan görünümlü cahil arkadaşlar gibi parasını yada yetkilerini konuştururlar kısaca demek istediğim oraya adam linki atıyor mesela resimlerin başına koymayı bilmiyor bunu yapmak cok zor bişi mi su forumda bisiklet fotolarına girip bakınız modların yapmadıklarını üyeler yapıyor kişilerin resimlerini alıntı yapıp düzenliyorlar bundan başka bişey demeye gerek yok sanırım eskiden 2.el yada aranıyor ilanlarında en az 3 sayfa olurdu simdi en fazla günde 2 tane ilan oluyor malesef buna bir çözüm bulun en kısa sürede iyi forumlar...

Öncelikle forumu Delta'nın satınalması diye bir durum yok ,onu belirteyim.Sadece Admin Murat Reis ,kendi özel durumundan dolayı forum ile eskisi gibi ilgilenemediği için ,Admin olarak Ulaş daha ön plana çıkıp ,gerek teknik anlamda ,gerekse maddi konularda forumun yaşaması için gereken desteğini arttırmıştır.Yönetici arkadaşlarımızın hepsi ,bu işi ellerinden geldiğince layıkıyla yapmaya gönüllü olmuşlardır.

Forum dışarıdan göründüğü gibi(ya da bazılarının böyle algıladığı gibi) sadece 2. el ilanlarını onaylayarak ya da reddederek yönetilmiyor.Ayrıca yöneticelerin görevi tur düzenlemekte değil.Sadece bu aktivitelerin üyeler tarafından ,kuralına uygun olarak yapılmasını denetlemektir.Bunun haricinde teknik konularda üyelerin sorularına cevap vermek vb şeyleri görevlerimiz arasında sayabiliriz.

Yönetime yeni üye alınması her demokratik oluşumda olduğu gibi oylama ile yapılmaktadır.Yönetimin mahremiyeti açısından bu konu ile ilgili soruları-sıkıntıları ,ilgili muhataplarına(!) özel mesaj veya yüzyüze konuşarak yönetimde ki tüm arkadaşlar yanıt verebilir.Yıpratıcı olabilecek eleştiri yapmadan önce ,lütfen herkes önce çuvaldızı kendisine batırsın!!Kİmse burada durup dururken peydahlanmadı emin olabilirsiniz.Sadece durup dururken peydahlanan sorunlar garip karşılanıyor.

Kİmse işini 4/4 lük yaptığını iddia etmiyor.Ben kendi adıma ,işimden ,evimden ,çocuğumdan zaman çalıp forumla ilgilenmeye çalşıyorum.Bu zaman dönem dönem artıyor,bazen günlerce kesintiye uğruyor.Forumun kalitesini ,düşünüldüğü gibi tamamen yöneticiler değil,bilakis aktif olan üyeler belirliyor.Lütfen eski üye olarak foruma güzel konular,örnek aktivitiler ile destek verin,bizlerde sizleri destekleyelim.

Son zamanlarda editlenen mesajlar 150 TL'ye BMX ne alayım aq.,AXARAY'dan olan var mı?Mesajımı niye yayınlamadınız?Bana özel mesajdan hakaret etmişler!Emin olun biz de bunlar ile uğraşmak istemiyoruz!!Üyelerinde sanırım bu konulara dikkat ederek bizlere yardımcı olması gerekiyor.

Arkadaşlar ,lütfen yönetime atıfta bulunurken ,Yok burası Delta'nın oldu,yok 2. el satışları bitti derken elinizi vicdanınıza koyun!!!Eğer öyle olsaydı biz günlerce 2. el ilanlarını düzenlemek için uğraşmaz,foruma bilmem kaç GB 2. el alanı ayırmaz ,direk bölümü kapatırdık olur biterdi.

Daha çok yazacak şey var ama ,dediğim gibi ,işimden daha fazla zaman ayıramıyorum,derin anlayışınıza bırakıyorum.

Konuyu acan Tolga Bey'in cevabini yukarida net olarak vermistim zaten.
Bu konuyu daha fazla uzatmaya gerek de yok, lakin konu uzadikca gecmiste problem yasayan ve bunu iclerine sindiremeyen bazi arkadaslar, bu gibi durumlari firsat bilerek ortaligi karistirmaya calisiyorlar.

Geri