Öncelikle forumu Delta'nın satınalması diye bir durum yok ,onu belirteyim.Sadece Admin Murat Reis ,kendi özel durumundan dolayı forum ile eskisi gibi ilgilenemediği için ,Admin olarak Ulaş daha ön plana çıkıp ,gerek teknik anlamda ,gerekse maddi konularda forumun yaşaması için gereken desteğini arttırmıştır.Yönetici arkadaşlarımızın hepsi ,bu işi ellerinden geldiğince layıkıyla yapmaya gönüllü olmuşlardır.
Forum dışarıdan göründüğü gibi(ya da bazılarının böyle algıladığı gibi) sadece 2. el ilanlarını onaylayarak ya da reddederek yönetilmiyor.Ayrıca yöneticelerin görevi tur düzenlemekte değil.Sadece bu aktivitelerin üyeler tarafından ,kuralına uygun olarak yapılmasını denetlemektir.Bunun haricinde teknik konularda üyelerin sorularına cevap vermek vb şeyleri görevlerimiz arasında sayabiliriz.
Yönetime yeni üye alınması her demokratik oluşumda olduğu gibi oylama ile yapılmaktadır.Yönetimin mahremiyeti açısından bu konu ile ilgili soruları-sıkıntıları ,ilgili muhataplarına(!) özel mesaj veya yüzyüze konuşarak yönetimde ki tüm arkadaşlar yanıt verebilir.Yıpratıcı olabilecek eleştiri yapmadan önce ,lütfen herkes önce çuvaldızı kendisine batırsın!!Kİmse burada durup dururken peydahlanmadı emin olabilirsiniz.Sadece durup dururken peydahlanan sorunlar garip karşılanıyor.
Kİmse işini 4/4 lük yaptığını iddia etmiyor.Ben kendi adıma ,işimden ,evimden ,çocuğumdan zaman çalıp forumla ilgilenmeye çalşıyorum.Bu zaman dönem dönem artıyor,bazen günlerce kesintiye uğruyor.Forumun kalitesini ,düşünüldüğü gibi tamamen yöneticiler değil,bilakis aktif olan üyeler belirliyor.Lütfen eski üye olarak foruma güzel konular,örnek aktivitiler ile destek verin,bizlerde sizleri destekleyelim.
Son zamanlarda editlenen mesajlar 150 TL'ye BMX ne alayım aq.,AXARAY'dan olan var mı?Mesajımı niye yayınlamadınız?Bana özel mesajdan hakaret etmişler!Emin olun biz de bunlar ile uğraşmak istemiyoruz!!Üyelerinde sanırım bu konulara dikkat ederek bizlere yardımcı olması gerekiyor.
Arkadaşlar ,lütfen yönetime atıfta bulunurken ,Yok burası Delta'nın oldu,yok 2. el satışları bitti derken elinizi vicdanınıza koyun!!!Eğer öyle olsaydı biz günlerce 2. el ilanlarını düzenlemek için uğraşmaz,foruma bilmem kaç GB 2. el alanı ayırmaz ,direk bölümü kapatırdık olur biterdi.
Daha çok yazacak şey var ama ,dediğim gibi ,işimden daha fazla zaman ayıramıyorum,derin anlayışınıza bırakıyorum.