Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İkinci el ilanlar için öneriler

Site böyle çok iyi, fazla kurcalamayalım.
Özellikle ikinci el bölümü başlıkları çok yerinde seçilmiş mevcut haliyle, oynamayın daha.

• Beğen
Tepkiler: M.A.Y.
Scudo
Herkes satışa çıkardığı ürünü kelepir, bedava, işe yarar parçalar vs tarzı başlıklarla yazmak yerine marka, model ve ölçü olarak başlıkta belirtse sanırım problem olmayacak. Örnek ''Scott spd ayakkabı 45 numara.'' Başlığa satılık yazmakta bana kalırsa yersiz yer işgal ediyor, ikinci el bölümüne ilan göndermişsiniz bunu ayrıca başlıkta belirtmenin bir anlamı yok.

• Beğen
Tepkiler: M.A.Y. ve Edip D.
@MuratHan

Eğer o konu başlığı altında okunuyorsa dediğin doğru abi.
Ama mesela yukarıdaki "Yeni Mesajlar" bağlantısına tıklayarak okunuyorsa -ki ben sürekli öyle yapıyorum- o zaman karışabiliyor bütün konular iç içe olduğu için.
En azından benim ilanlara "Satılık" yazma nedenim bu =).

• Beğen
Tepkiler: MuratHan
@Edip Dinçer

Haklısınız, yeni mesajlar altında karışıklık çıkmaması için bu tür ilanlar renk ile ayrılsa bu bir çözüm olabilir belkide.

yeni mesajlari arattiginizda konu basliginin en saginda konunun hangi bolumde oldugu yaziyor zaten ayrıca basliga yazmaya gerek kalmiyor.

2. El bölümünde bazen konulara bakıyorum istediğim bir ürün oluyor heyecanla açıyorum fiyatı da çok uygun oluyor bazen ama sonra yorumlara bakıyorum ve ürünün satıldığı yazıyor. Tabi hayal kırıklığı oluyor yanında da ufakta olsa sinirleniyor insan. :) Genelde aramalarımı forumun sağ üst köşesinde bulunan "Google Özel Arama" adlı kutucuğa anahtar kelimemi girip yapıyorum, oradan arama yaptığınız için konuların kilitli olduğu belli olmuyor. Bence forum yönetimi çoğu sitedeki gibi satılan ürünlerin konularının başlığına "[SATILDI] ibaresini eklemeli. Örn:

"Satılık: XXXX Ürün" adlı konuda ki ürün satıldıktan sonra konu başlığı düzenlenip;

"[SATILDI] XXXX Ürün" olmalı diye düşünüyorum. Böylece üyeler zaman kazanır ve satılık ürünlere bakmaz. Ve 2. el bölümü daha verimli olabilir diye düşünüyorum.

Ayrıca örnekler çoğaltılabilir.
Bkz: Satışından vazgeçilen ürün için konu başlığına: [İPTAL] veya [SATIŞTAN ÇEKİLDİ] yazısı da eklenebilir. Tabi konu başlığının uzunluğu da hesaba katılacaktır.
İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
Evet gerekli ve yararlı bir şey bence de olmalı bu.

Bence de olmalı. Satılmış ürünleri tekrar incelemeyiz bari.

Forum yöneticileri umarım dikkate alırlar bütün 2.el bölümünde ki satılan ürünlere eklerler.
Sadece yakın zamanda ki konulara değil de bence şimdiye kadar olan bütün konulara eklenmeli. :) Biraz yorucu olacak yöneticiler için, yardımcı olabiliriz gerekirse :p

sahibi tarafindan satildigi bildirilen tum ilanlar zaten kilitleniyor.kilitli ilanlar satildi yada vazgecildi anlamina gelir.bir kac ayi gecmis ilanlara da zaten bakmayin guncellenmiyor ise vaz gecilmis yada satilmistir.satilmasa bile ayni fiyat degildir iki yillik ilan bulup guncel mi diye soran arkadaslar oluyor.

Tam konuyla alakalı değil ama buradan yazmak istedim uğraşmamak için. 2 gün önce ilan açtım ancak halen onaylanmış değil. İlanda mı bir sorun var yoksa online olan yönetici mi yok ?

Tam konuyla alakalı değil ama buradan yazmak istedim uğraşmamak için. 2 gün önce ilan açtım ancak halen onaylanmış değil. İlanda mı bir sorun var yoksa online olan yönetici mi yok ?
Ben de aynı dertten muzdaribim. Pazartesi günü verdiğim ilan hala onaylanmadı. Neden bu kadar ağır işliyor ya da bir sorun varsa geri dönüş sağlanmıyor anlamış değilim.

Ben de aynı dertten muzdaribim. Pazartesi günü verdiğim ilan hala onaylanmadı. Neden bu kadar ağır işliyor ya da bir sorun varsa geri dönüş sağlanmıyor anlamış değilim.

Yasak olan yere ilan paylaşsak anında mesajımız silinir orası ayrı tabi :d Ama durum işleyişe uygun olunca bekletiliyoruz.

Yasak olan yere ilan paylaşsak anında mesajımız silinir orası ayrı tabi :d Ama durum işleyişe uygun olunca bekletiliyoruz.
Kesinlikle o konuda sistem çok hızlı çalışıyor :D

İlan onayı kaç saat sürüyor acaba?

belki konusu tam olarak burası değil ama ben ilan verme kısmını bulamadım bir türlü 😦 daha önce ilan vermiştim, dün akşam epey aradım ama bulamadım, nasıl yapılıyor ilan verme işi ?

belki konusu tam olarak burası değil ama ben ilan verme kısmını bulamadım bir türlü 😦 daha önce ilan vermiştim, dün akşam epey aradım ama bulamadım, nasıl yapılıyor ilan verme işi ?
ilanlar kısmı kaldırıldı...

şuradan 2. el kısmından aynı işlevi yapan başlıklara ulaşabilirsiniz..

Bisiklet Forum

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Ben de 2 ilan açmıştım, satıldıklarında ise bunu belirten bir işaret aradım. Bulamadım :).
Önceden kırmızı kalın puntolarla "Satıldı" yazısı görüyordum başlıkların yanında.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Geri