Başlık kısmının yanında dediğiniz kısım.Ben de 2 ilan açmıştım, satıldıklarında ise bunu belirten bir işaret aradım. Bulamadım .
Önceden kırmızı kalın puntolarla "Satıldı" yazısı görüyordum başlıkların yanında.
269366 dosyayı görüntüle
Başlık kısmının yanında dediğiniz kısım.Ben de 2 ilan açmıştım, satıldıklarında ise bunu belirten bir işaret aradım. Bulamadım .
Önceden kırmızı kalın puntolarla "Satıldı" yazısı görüyordum başlıkların yanında.
Teşekkürler, o kısmı biliyorum. Benim sormak istediğim kendim bir ürünü satışa koymak istediğimde nereden ilan oluşturabilirim onu bulamadım. Elime değişik bir forma geçti, ben giyemiyorum buradan birinin ilgisini çeker belki diye ilan açmak istedim, yapamadım.ilanlar kısmı kaldırıldı...
şuradan 2. el kısmından aynı işlevi yapan başlıklara ulaşabilirsiniz..
Bisiklet Forum
Forumun alt kısmında ikinci el diye kısım mevcut.Teşekkürler, o kısmı biliyorum. Benim sormak istediğim kendim bir ürünü satışa koymak istediğimde nereden ilan oluşturabilirim onu bulamadım. Elime değişik bir forma geçti, ben giyemiyorum buradan birinin ilgisini çeker belki diye ilan açmak istedim, yapamadım.
Çok teşekkür ediyorum.Başlık kısmının yanında dediğiniz kısım.
269366 dosyayı görüntüle
teşekkür ederim. Hemen hemen her gün foruma en az 1 sefer girerim, kısa da olsa ne var ne yok bakarım. Fakat ''yeni başlık'' kısmı bende gözükmüyor, aktiflik ile ilgili olabilir bilmiyorum.Forumun alt kısmında ikinci el diye kısım mevcut.
269370 dosyayı görüntüle
Oraya girip ilgili bölümü seçtiğinizde ekranın sağ üst kısmında bulunan yeni başlık diye kısımdan açabilirsiniz.
269371 dosyayı görüntüle
Şayet forumda aktif kullanıcı değilseniz yeni ilan oluşturmanız mümkün olmayabilir
Bence başlığı başlatan kişi ilginç bir istek yapmış. Bu emojiyi "resmi moderatör yanıtı" olarak mı kabul edelim?
Asıl merak ettiğim neden olumsuz baktığınızdı, onu öğrenmek için şaka yollu bir mesaj yazdımSayın "Narenciye", iletinizi aldım...
Konu çok uzun ve farklı yükler getirebilir kaygısı ile bir düşünce hali içine düşmüştüm.
Yönetsel değil kişisel/forumdaş olarak değerlendirilmeyi yeğlerim...👎😀 @portakallimon
Tabi ki bu olabilir, zaten burada şu fiyattan ürünü satıyoruz gibi bir durum yok. İsteyen fikir almak için açar konusunu zaten. Moderatör arkadaşların çekincesi tartışma olursa ikide bir şikayet gelir uğraşırız durumu sanırım. Olabilir mi olur, iyide moderasyon bu durumlar için var değil mi. 1 kötü 3 iyiyi götürsün o zaman. Fazla heyecanlananı sakinleşmesi için birkaç günlük uzaklaştırma verirsin o zaman. Amaç satıcıya fiyatlandırma konusunda bir fikir vermek. Bir ürünün fiyatını belirlenmesinde bir çok etmen var: garantisinin olup olmaması, yıpranma düzeyi, sıfırının fiyatı, kullanışlılığı, ihtiyaç durumu, kusurları vs Bir satıcı olarak ürünümü maksimum fiyattan satmak isterim. Bir alıcıda minimum fiyattan almak ister. Neden, ucuza verirsem zararım olur; fazla fiyata alırsam kazıklanmış olurum duygusundan. Sonuç, her iki tarafta gereksiz bir bekleyiş içinde istediğini alamaz. Bir konuya 10 fikir, 10 fiyat gelse alırsın ortalamasını aşağı yukarı bir fiyat önerisi elde edersin. Kötü mü?Konu açılması tabi ki iyi olur düşüncesindeyim. Lakin, objektif olması konusunda şüphelerim var. Almak isteyen ucuz olsun diyecek, sarmak isteyen pahalı. Genelde e-bay fiyatları taban seviyesi stoğu olmayan ya da genelde 2. El fiyat belirlemek için yeterli oluyor bence. Gene de çoğunluğa uyulur. Ama ilana koyacak olan da gözüne kestirdiği fiyatı yazmaktan alı koymaz sanırım kendini. 😁
satılık bişeyler var sanırımİkinci el bölümünde ilan açamıyorum yeni konu/ilan açmak için hangi şartları yerine getirmek gerekiyor?