Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İlginç konular arayanlar uzaylılar, ilginç olaylar.

Valla evrende yaşam varmı bilmiyorum ama bu Amerikalılar vahşi bir ırkı başımıza musallat edecekler demedi demeyin :D adamlar yerimizi uyduya bağlamış yollamışlar.

Scudo
Bu konular bence çok derin fazla uğraşmamak kanısındayım. Ben uzaylılara inanmam (bu demek değil ki gözün görmediği diğer şeylere de inanmıyorum gibi bir şey değil ha şa...) Ama kardeşim dini kaynaklar 18.000 alemden bahsediyor e Dünya bi alemse diğer alemler.... Aman Allah'ım...klsdjaslşdaslşdkşaslkdşadaşdkaşldkasşdkas

• Beğen
Tepkiler: gmfaruk
@mehmet ulaş, post: Allah(c.c.)31, member: 50821

4 numara nın cevabı basit Allah(c.c.) ın yardım etmesiyle olmuş bir olay.Bunun gibi çok şey var o savaşta....
Diğerlerini okuyup araştırmam lazım :harika:

• Beğen
Tepkiler: gmfaruk
@alierkanimrek o ayrı bişey :D nasıl formüller var nasıl mantıklar var profesörlere helal olsun

@Yıldıray55 ben verilen bilgiyi mantıktan yürütmeye çalıştım tabiiki için işinde kutsal şeyler olabilir ama teknik açıdan incelemek daha iyi olur

@Halit Ahmet Çiftçi var iseler ve büyük ihtimalle bizden daha üstünler neden kendilerii göstermiyorlar ? kafada deli sorualar

The X-Files adlı muhteşem dizi geldi aklıma mesajınızı okuyunca :) İzleyen var mıydı ??
Sonsuz evrende yalnız olmamız düşüncesi çok saçma geliyor bana.
"If we are alone in the Universe, it sure seems like an awful waste of space" Carl Sagan'ın bir sözü müydü bu ?

Rusların 6 Amerikan askerine yaptığı uykusuzluk deneyini araştırın. Garip değil ama ilginç bir olay.
6 tane Amerikan esirini bir odaya kapatıyorlar. Odada her türlü ihtiyaçlarını gidermek için yatak, banyo, yemek vs. her şey var. Buradan 2 hafta sonra sizi alıp evinize göndereceğiz diyorlar. Herhangi bir dövme, fiziksel işkence yok. Yalnız tek yapılan odaya insanın uyumasını engelleyen özel bir gaz vermeleri.
Buluntular ise insanın uyumadığı zaman delirmesi. 10 gün boyunca devamlı çığlıklar duyulmuş. Çığlıklar kesilince içeri girmişler. Bu askerlerden 3ü kendilerini ve arkadaşlarını yiyerek(odada yemek olmasına rağmen) ölmüş ve öldürmüşler. Kalan 3'ünün ikisi ağır yaralı. Birinin boğazı kesilmiş ve etleri yeniş, diğeri ise çığlık atmaktan boğazını ve ses tellerini tamamen yırtmış durumda sonucusu ise organları dışarıda ama konuşabilecek durumda. Sonucuya "siz kimsiniz" diye sorduklarında aldıkları cevap "biz siziz. biz sizin derin hayvan aklınızda her an özgür olmak için dilenen, içinizdeki deliliğiz. Biz sizin her gece yataklarınızda saklandığınızız. Biz sizin bizim gidemediğimiz gecenin huzurunda ulaştığınız sessizlik ve felciz"...

(link)

Güzel hikayeymiş.

Evrenin yaşı, ilk 400.000 yılda neler olduğu ve güneş sistemi dışındaki farklı gezegenler (exoplanet) ile alakalı soruların cevabı 2018'den sonra daha da netleşecekmiş (diyolla).

(link)

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
@Mehmet Tuğrul CANBAŞ doğru söz, çok güldürdü beni :) Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim, böyle evrenden, bilimden konuşmayı çok severim ben, mutlu oldum gördüğümde. Bu konunun bilimsel analizi Frank Drake tarafından yarım asır kadar önce yapılmıştı (Drake denklemi) fakat gelişen teknoloji ile eklenen yeni olasılıklar hesaba katılarak günümüzde bu denklem yenilendi. Bakmak isteyenler ''Drake denklemi'' olarak ararlarsa bulacaklardır. Ayrıca bu konuya dini katmanın doğru olmayacağı görüşündeyim zira din, bilimi ilgilendirmez.

İnsanın algılayabileceği evren 3 boyutludur, uzay-zaman ayrılamaz bir bütün olduğundan 4.boyutu da buna dahil edebiliriz. Evrenin kaç boyutlu olduğunu da bilemiyoruz bu yüzden bir yaratıcı olsun ya da olmasın, bu kadar büyük bir evrende sadece dünyada "yaşam" olduğuna inanmak aptallıktır.

Yaşam kelimesinden kasıt dünyadaki hayatımızdır. Evrenin üst boyutlarında yaşam kelimesi bir anlam ifade etmeyebilir.

• Beğen
Tepkiler: ulaş depeli
Şu uzaylı bulunması ve fotoğrafları olayının gercek olmadıgını okumustum. Soguk savas zamani amerika ve rusya uzay calismalariyla yarisirken. Bn atmosferi gectim. Sen uzaya ciktin. Ben aya gittim. Sen uzayda hayat ariyosun. Derken.. Bu isin sonu yok tabi. ve kendi icindeki rus ajanlarinin da varligini bilen amerika. Boyle uzayli bulduk diye gizli bi proje yapilmis. Balmumu heykeller incelemeler mekikler fotograflar. rus ajanlarina bu bilgilerin sizdirilmasina izin verilmis. Ruslar yillarca uzulmustur herhalde biz niye bulamiyoruz diye. e hollywood da durur mu. o donemde gercekten bulundugu dusunulen. Fantastik uzayli filmlerinden kaldirmis milyar dolarları..

• Beğen
Tepkiler: hakan64
@mehmet ulaş

Ay'ın karanlık yüzünde konumlanmış uzaylı üssüne pek inanmıyorum aslında, yani nihayetinde Ay'a çıkacağımızı ve onları keşfedeceğimizi düşünmemişler mi ? :) Uzaylılarla ilgili birçok belge sahte. Bu bahsedilen fotoğrafları görmedim ama emin misiniz olayın ve fotoların gerçekliğinden ?

• Beğen
Tepkiler: mehmet ulaş
@mehmet ulaş Arthur C. Clarke amcaya sormak lazım diyeceğim ama 7 sene önce toprak oldu kendisi :) Şaka bir yana eğer dünya dışı akıllı yaşam formları varsa kesinlikle bizden daha gelişmiş ve zekiler. Bu durumda bizimle irtibata geçmeleri için hiçbir neden kalmıyor. Zira bizden alacakları teknoloji veya medeniyet değil sadece ve sadece barbarlık ve ilkellik olacaktır. Tabi ki bu söylediklerim var olup olmadıkları bile tartışma konusu olan yaşam formlarının faydacı bir yaklaşıma sahip olmaları ihtimali üzerine söylenmiş şeylerdir.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan BİROL
Geri