Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İlk bisikletim :)

Bisiklete isim koymak normal midir?

• Toplam katılım
    133
İlk olduktan sonra devamı gelir.
Hayırlı olsun bol pedallı günler.

Scudo
Kazasız inşallah

:) İlk bisikletimin adı İmam dı(Bisam Maraton) ... Camide çok yıkanmışlığı vardır.... Şimdi kendisi, yeğenimi okuyup üflemekte :)
Sonraki Rin Tİn Tin (Bianchi SLR200) di. Kendisiyle az gezmedik... En uzun yol arkadaşımdı :) Şimdi İzmirde bir yakışıklının (CBR 600)yanında takılıyor.. Şimdi ise Karanfil imle(Btwin Triban 3 KIRMIZI) geziyoruz... İşe gelip gidiyoruz, beraber.... Yanında da çakma karbon bi BELDESANımız var eşim için topladığım...
Ancak eşim daha olayı çok içselleştirmediği için İsim takmadı ama yakındır :)

• Beğen
Tepkiler: Gjankrow
Ben mahmut koydum

Dosyalar

• 20150516_115340_HDR.jpg
    20150516_115340_HDR.jpg
    129,1 KB · Okunma: 25
Valla ne yalan söyleyeyim bende isim koydum bisikletime sıkıntı yok bence evde duruyor kendisi ododaya yer yaptim ona ;-)

ng650 aldım geçen günlerde ve daha dün akşam kurdurdum. Hayatımda ilk defa bir kıza aşık olmuştum, onu ilk gördüğüm gibi baktım bisikletime. Ve arkadaş dediklerim afedersiniz, aptal mısın o kadar para verdin ona vs. dediler. Gücendim ama arkadaşlarımı değiştirme vaktimin geldiğini anladım. Bu arada benimkisine daha bir ad bulamadım ama siyahı bol ve fıstık yeşile bulanmış güzel bir ng650 işte. Bulurum yakında güzel bir isim. Hepimize kazasız belasız sürüşler! :)

Bende de Bianchi Folding Bike var sürüşü bence çok keyifli tabii yokuşlarda zorluyor ama genede onunla her yere binip gidiyorum. Marmaray'a,Metro'ya,Otobüse sokuyorum. İstanbul caddelerinde,sahillerinde,müzelerin
de dolaşıyorum.1 tane MTB 1 tane de yol bisikletim var ancak en ucuz olmasina ragmen en sevdigim bisiklet Bianchi Folding Bike'im :)

Nice pedallara.

Benimkisi carraro kisaca kara diyorum. Dahakolay. Hem ikimizin arasinda baktim alinmadi dadevam ediyoruz :)

@Mehmet Altuğ vallahi ben de laptopuma isim koyarim ama benimkiler daha basit: Leno (lenovo kisaltmasi)
@Levent S. Yaptiginizi ben de yapiyorum. Elimi kadronun ustunde gezdiriyorum kafami seleye ayayip bisikleti kucakliyorum oyle ic cekiyorum bir iki dk. Ah su kurullar bitse de sen guzel bir seyahate ciksak. Seni memleketime goturup gezdirsem diyorum da bunlari toplum icinde yapmiyorsunuzdur insallah;) benim arkadas gordu epey bir dalga gecti. :krnz: ama nr diyeyim o da hakli. Sevgilime boyle davranmiyorum.
@neslihanatam isim koymak normaldir. Benim eski bianchim var evde. Ona a bia (kisaltma ama hos geliyor:kyfmyrn:) diyorum. Daha salcano ma isim bulamadim:uzgnm:

• Beğen
Tepkiler: Levent S.
@cattepiller bn de city fun 50 hd aldim bana da arkadaslarim mal misin o kadar para sactin. 300-350 liralik bisiklette ayni isini gorurdu dedi. Sanirim bu arkadaslarin da bir bakima ihtiyaci var. Parca mi degistirsek duzelirler mi acaba? :)

Bayılıyorum şu kafalara yaaa demek 250-300 tl'lik bisiklet al yoluna devam et öylemi parası olmayanda var elbet herkes bütcesine göre hareket eder.ama sanki bu muhteşem kafalar ceplerinde çok para olsa neye biner veya kullanır onuda onlara sormak lazım kadir bey.

Herkesin bisikletine kimse karışamaz isim olarakda burak cennette kullanılan bir binek hayırlara yol alın diye :) Hırçın mitolojik bi isim ararsanızda kerberus diyin cehennem bekçisi olan üç başlı ittir kendisi...
Yadigar eski Türk filmlerindeki o öldürüldüğünde ağladığımız beygirdir bu da olabilir kaderleri bir olmasın :)
İsterseniz tarçın kimyon aloaveram bile diyebilirsiniz velespit sizin qeyf sizin

@redwolf Aralarinda 'ustune 200 daha vereydinde bir motor alaydin en azindan o seni tasirdi. Ben o paraya motor aldim' diyen de oldu. Malligina guldum cevap vermedim.:acpsnr::D

Geri