Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İlk bisikletiniz ve hayalinizdeki bisiklet

@ÇaNakkaLeRuHu
MTB canda ben biraz daha hızlı olmasını istiyorum daha çok

Scudo
@Furkan Ertürk

Ben o yaşlarda bisikletçi ile ahbap olmuştum. Birşey oldumu hopp yanındaydım abimin :)

• Beğen
Tepkiler: Furkan Ertürk
@EsQaRe
Hepimizin ya da birçoğumuzun söylediği şey. Ama olmuyor işte
Aslın da Hız bizimle alakalı ama mtb olduğu için ne kadar uzun süre gidebilirsin ki.

Zordu benim çocukluğumda bisiklet sahibi olmak pinokyo, Polo birde BMXler vardı . Pinokyonun hep zinciri atar birde pantolonun paçasını yırtardı , Poloların tipleri pinokyoya göre iyi olmasına rağmen çok yorduğu söylenirdi . En iyisi BMXlerdi ama onlarda çok pahalıydı kimsede olmazdı. Okul harçlıklarından saatlik kiralamalar haricinde bisiklet nerdee...Bu konuları 13-15 yaş çocuklar aramızda konuşurduk bisikletimiz olmamasına rağmen.
Bir zaman sonra babam lastikleri olmayan pinokyoya benzer paslı bir bisikletle eve gelmişti. Acele edip lastiklerini taktırmadan jantın üstünde çimenlikte sürdüğümü hatırlıyorum çok keyifliydi. ..

@z. usta

Paylaşım için teşekkürler. Benimde jant üstünde sürmüşlüğüm vardır :)

@serdarsezgin Maşallah sizde amma şanssızmışsınız Sanki bir hırsız sürekli sizi izliyormuş gibi nerdeyse her bisikletinizi çalınmış :)

@hidromek evet hocam tabii çok uzun bir süreci özet geçtim ben. 98'den 2014' e kadar olan bir aralıkta çalındı bunlar. Çok şükür 2015'te daha temkinli davrandım ve kayıpsız atlattım :)

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
@hidromek

Katılıyorum. Yakınlara bakmalı !..

Beyaz eşya satan firmadan elden taksitle almıştım ilk bisikletimi Ümit marka çift süspansiyonlu uzun Zaman'da kullanmıştım ama Malesef çalındı sonda yeni bisikletlere yelken açtık :)

• Beğen
ilk bisikleti konyadan aldım, kron sattım, Nevşehir 2. el salcano aldım, sonra takas ederek sipariş usulü avanos/Nevşehir salcano xrs 030 aldım, evlenince sattım. Şimdi hiç birisi kalmadı, Ama düşünüyorum carraro cr-cx gıro veya salcano cyc02 apex cross eşime ve bana.

• Beğen
@fatihözüdoğru
Güzel bir düşünce bende sizin gibi düşündüm ama hanımda öyle bir niyet yok ne yazıkki

@Bianchi tdl 1300

Hız ve performans arayanlar yol, aktivite doğa arayanlar MTB budur yani. İkisini karıştırmayalım pls....

@EsQaRe araba aldıktan sonra bisikletleri araçla nevşehirdeki vadilere kadar taşıyıp, sadece vadilerde gezmeyi kabul etti.

@serdarsezgin

Dediğim gibi yatarken bisiklete iyi geceler diyebilecek uzaklıkta olun sorun kalmaz :)

İlk bisikletim dolma tekerdi babam almıştı ancak bir süre sonra büyük bisikletlere özenmeye başlamıştım bu yüzden bisikletimi kendim parçaladım(çocuk aklı başkası yaptı dedim yenisini aldırmak için) sonra peder castello bisiklet aldı 21 vites efsaneydi akardım sokaklarda bisikleti birgün apartman demirine kilitleyip bıraktım ancak sabah kalktığımda yerinde yeller esiyordu çaldılar bundan bir kaç sene sonra 2 amartisörler yeni moda olduğunda bir tane daha aldırdım ancak çok ağırdı sürülmüyordu.Şimdi kron tx 500 akar..

• Beğen
Geri