Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İlk bisikletiniz ve hayalinizdeki bisiklet

@MertAG

Paylaşım için teşekkürler. Kron tx güzel bisiklet ALLAH(C.C.) kaza bela hırsız vermesin İnşaallah :)

• Beğen
Tepkiler: MertAG
Scudo
@serdarsezgin
:koptum:yakında bana bisikletmi benmi diyenler çıkabilir :D

@mustafa üzümcü

Bazıları onu da yapmıyor. Ben satıyorum abi diyor :)

ilk bisikleti alma hikayem çok güzeldi..cebimden kuruş para çıkmadı babam almıştı :D keşke yine eski günlerdeki gibi cömert olsa :D

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
Benim ilk bisikletim babamın koyu yeşil çelik kadro İngiliz malı Hercules marka bir bisikletti.Tabi yıl 1983-1984 gibi .küçük olduğumdan seleye oturamazdım ama gidonu tutarak kadroya ardan girerek pedal çevirirdim.ilginç bir denge olayı.vitesi yoktu.ama ben bisikleti onda öğrendim ve sevdim.konyda oturuyorduk.babam aydınlıktan kayalıparka işe bisikletlt gider gelirdi.yaz akşamları sabırsızca babamın'bisikletin' gelişini bekler hemen karşı tarlada bir iki tur atardım .akşam yemek hazır olana kadar.vay be yaşlanmışız(42) valla.şimdi muğlada oğlumla(11) ve kızımla (12)biniyoruz.herkesin kendi bisikleti var .allaha çok şükür.

@m/yalcin

Paylaşım için teşekkürler. İnsan yaşlandığını düşününce yaşlanmıştır. ALLAH(C.C.) mutlu huzurlu ömürler nasip etsin İnşaallah.

Karne hediyem olarak 1900 bilmem kacta aldim hatirlamiyorum :) eminonu efor bisiklet eskidende efor muydu ismi onuda hatirlamiyorum. O dukkandan bianchi aspid sx almistim. Jelatini uzerinde alttan depodan cikartirlarken oyle seviniyordumki :) hi ten has celik kadro bisikleti satici kurarken dikkatle izliyordum. Elinde pensesi orasini burasini sıkıyor duzeltiyordu. Sonra yapti ileri dogru bana dogru uzatti bisikleti. Ondan sonrasini o heyecanla hatirlamiyorm:) sonra vapurla uskudara gectik heo gozum ustundeydi gogsum kabarik sekilde. Sanirsin mercedes var altimda ama cocukluk iste o da benm mercedesimdi. Markasida o zmn en iyi markaydi. Arkadaslar kuponla aldigi bisan ihlaslarla gezerken ben havali havali bianchiyle geziyordum. Gordum delisi olmustum sanirim :) ne gunlerdi. Keske geri gelse.......

İlk bisikletimi 89 senesinde sünnet paramla babamın önderliğinde almıştık:)1.30 boyuma rağmen 57 Lady kadro Balkan marka acayip kontra bir bisikletti.O dönem bisiklet pazarı soydaş kardeşlerimizin getirdiği Balkan bisikletlerin hakimiyetindeydi Bursa'da. Evlafdım 2 numara büyük olsun seneyede giyersinin mantığının bisiklettede babam tarafından hayat bulmuş haliydi:)Ee tabi çocukkene lady kadro filan pek bakmazsın o dönemler bisiklet olsun pembe mor olmasın yeter..Selesine oturamadan eskiler bilir "kadro arasından" kullanırdım 3 sene.:)Boru değil 57 kadro bisiklet milletin bacak arası kadar boyum var o zaman:)Sonuçta büyüktü ama en azından arkadaşlara "bi tur versene aga" diyip salça olmuyordum:)

@Ahsen Okyay

Paylaşım için teşekkürler.

@Nautica

Bu kadar adam öpücük verip almış siz normal olarak almışsınız ne mutlu....

@Candan Biberci

Paylaşım için teşekkürler. Kadro arasından kullanmak seleyi eskitmemek adına faydalır :)

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Karne bahanesiyle Dünya'nın parasını harcatmışımdır aileme :) Bisikletim de o bahanelerle alınmıştı. Napalım kardeşim, taktire boğuyordum ailemi o zamanlar.

• Beğen
sünnet paralarının bana dönmesi için zamanında , o zamanlar pinokyo-balkan bol mıktarda vardı ,ben büyük bi gürültü koparıp polo lüx ki ülkede 40-50 tane vardı ,yaklaşık 4-5 yıl bindim ve çalındı ilk bisikletim pololüx,şimdilerde ghost se 9500 kadroya xt set toplamak nıyetındeyim

@uzaklar26

Paylaşım için teşekkürler. İnşaallah istediğiniz bisiklete kavuşursunuz..

@Gökhan Akkaya

Zamanı gelir ödersin İnşaallah. Haklarını ödeyemezsin ama paraları belki ödersin :)

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Akkaya
İlk bisiklet sene 91 yaz tatiline girerken babamın hediyesi oldu. Haşim İşcan'dan gidip o zaman çok moda olan ortadan amortisörlü bir BMX almıştı bana. Bisikleti sürmeyi de Haşim İşcan'ın yanındaki parkta öğretmişti Allah razı olsun. Sürmeyi öğrendikten sonra tüm yaz tatilimiz köyde bisiklet tepesinde geçmişti. O bisikletle kardeşimle beraber çok sağlam kazalar yapmıştık. Kardeşim köy yolunda yokuş aşağı giderken bir danaya toslayıp üzerinden uçuşa geçmişti. Allahtan bir yerini kırmadan o kazayı atlattı. Ben de orman yolunda bayır aşağı kaptırmış adrenalin basıyorken bir yağmur çukuruna girip bir takla atmıştım. Şimdi gençler buna downhill diyorlar babam ise o zaman yaptığıma eşşeklik diyordu. Düşerken bisikletin gidona artık nasıl bir baskı uygulamışsam ortadan kağıt gibi katlanıp yamulmuştu. Hey gidi günler ne maceralar yaşattı o BMX bize. Son kazadan sonra iflah olmadı garibim. Sonra aradan 20 yıldan fazla zaman geçti sene 2015 ben seleye geri döndüm.

• Beğen
Bir tanıdğın benizn istasyonu vardı (Petrol Ofisi) oraya promosyon gibi bişey üstünde PO yazan bisikletlerdendi. Sonra babama ısrar edip Ümit marka bir bisiklet almışdım. Yıllar sonra (2014'te) Bianchi speed3000 aldım. 3 4 ay sonrada Salcano xrs 030 alıcam benim bisiklet hikayem bu :D

• Beğen
97 98 gibi amcam bi bmx hediye etmişti sokakta bırakıp maça takılınca kamyon ezdi :( sonra aynı bisikletten babama ağlaya zırlaya tekrar aldırdım çalındı. 2006da bianchi sahibi olmuştum karne hediyesi. uzun bir aradan sonra bisiklete 2015 martta bi hediye daha geldi babamdan whistle modoc.

ve son olarak bende kredililer arasına katıldım ve kredimi çekip şuan ki bisikletime sahip oldum

• Beğen
@şamilkafkas

Paylaşım için teşekkürler. Size kalıcı birşey olmasın mal yerine gelir.

• Beğen
Tepkiler: şamilkafkas
@AliMurat

Paylaşım için teşekkürler.

Geri