Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İngiltere'den alışveriş

DHL ekspresle gelmişse normal, benim kargom da 3 günde gelmişti.
Royal expressle bir haftada geldi.

Scudo
DHL doğru seçim kargo firması diyebiliriz o halde.

Özel kargo firmaları'nın (courier) ekonomik olmayan hizmetlerinin teslim süreleri 2-3 gündür.

• Beğen
Tepkiler: Alfa_x
@ALİ FAHRİ DURAN

@Tuncay Üner

Tuncay arkadaşımızında sölediği gibi özel firmaların hızları ortalama 2-3 gün. 75 euro altında ülkeye girişi riskli olmayan ürünleri rahatlıkla alabilirsiniz. Ancak yılda 5 muafiyet hakkımız olduğunu unutmamak lazım. 5 seferden sonra 75 euro altına da vergi talep etme hakları var yasal olarak. Eğer UPS veya DHL veya bir başka özel kargo firması (PTT hariç) yıllık 5 hakkınız dolduğu için paketinizi alır ise, bu firmalarda malesef sadece vergi ödeyerek kurtulamazsınız :) ardiye vs. adı altında başka ücretlerde çıkabilir dikkatli olmakta fayda var.

• Beğen
5 i geçmedik yılı bitirdik sayılır sıkıntı yok ,bilgi için teşekkürler.

Türkiyede bu kadar hızlı hizmeti sadece mng kargoda gördüm. değişim için gönderdiğim ürünü 24 saat dolmadan Antalya - İstanbul - Antalya rotasında götürüp getirdiler. Yurtiçi kargoda şu anda ürünüm var 1 günde istanbuldan buraya geldi 2 gündür antalyada teslim edilemiyor ! Madem yoğunluğun var filonu da ona göre ayarla değil mi!

İstanbul - Antalya 24 saatten az da çok iyi süreymiş keşke tüm kargolar hızlı gelse herkes işini daha hızlı görse önemli konular.Filo da dediğiniz gibi sağlam olacak arkadaş..

DHL express ile lastiklerim Evanscycle sitesinden 22 saatte gelmişti. Royal mail ile başka bir gönderi 10 günde gelmişti. :))

• Beğen
O zaman bir iki saat farkla rekoru kaptırmışız desenize :).Yani genel olarak Evans'ın kargolarından şikayet yok kanımca, sıkıntı buraya geldikten sonrasında oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Kerim BEŞER
Royal mail ile gönderileri takipli olsa çok güzel olacak ama yapmıyorlar tek şikayetim bu fakat kargo kaybolursada sizi mağdur etmezler. Alternatif olarak takipli Royal Mail postası için merlin cycles sitesini kullanıyorum.

Ebay ve Amazondan ürün aldım Ebay 14 günde Amazon 16 gün de geldi

Çok uzun sürmüş bide takip numarası yoksa sıkıntı, evans'da yok mesela ücretsiz kargoda, geç gelse insan sıkıntı yapıyor,ebay ve amazon da varmı?

İlgili sitede Türkiye'de ürünü takip edebileceğimiz kargo takip numarası bulunmamakta...Kendilerinin göndermiş olduğu (ref W001767660) bu numara ise sanırım onların İngiltere üzerinden ürün takibini yaptığı referans numarası..

@İlker_Yılmaz
Bu takip numarası değil Evanscycles sitesinin sipariş numarasıdır. Eğer siparişle ile ilgili her hangi bir sorunuz veya probleminiz var ise bu numara ile iletişime geçiyorsunuz.

ilker Yılmaz,evet öyle ben sadece onu yazdığım şeyin yalan olmadığını ispatlamak için gelen mailden kopyaladım,keşke en azından yurt içine gelince bir takip numarası alsa çünkü buraya kadar çok hızlı gelip sonra yavaşlıyor işlemler genelde.

Kerim Beşer,işte sıkıntı buraya geçince neyi nasıl örenicez gelene kadar sıkıntı orda.

Ali Aşkar,30 de artık ölüm görmemişşim sizin konuyu bakıyorum hemen .

Çok şanslıymışsınız. Ben de kadro ve maşa almıştım İngiltere den maşa siparişini kadrodan 1 gün sonra vermiştim. Maşa 4. gün elimdeydi. Ama kadro gümrüğe takıldığı için 23 günde elime ulaştı :)

4 gün ciddi güzel bir süre ama kadro çok gecikmiş,fiyatından ötürü mü takıldı gümrük vergisi ödediniz mi?

benim yurtiçi kargodaki paket hala şubede. adamlar 7-8 kmlik yer için 4 gündür bekletiyorlar. aşağıdaki linkte son durum var :) dayan yurtiçi kendi rekorunu kıracaksın!!!!

(link)

Geri