Ben de wiggle sitesinden 03.12.2013 tarihinde saat garmin edge 500 bundle sipariş ettim. 06.12.2013 tarihinde Türkiye'ye giriş yaptı. İzmir'de ikamet ediyorum ve Kargo hala İstanbul'da. Ptt gönderi sorgulama sayfasında sırasıyla çıkan bilgiler aşağıda. Beklemedeyiz.
Ne kadar ağar işliyor süreç,gelişmeleri bekliyoruz.Yalnız bu bilgilendirme durumu benim alışveriş yaptığım sitede yok ,detaylı bilgi verilmesi güzel ne yurt dışı ne tr de evans free kargo da böyle bilgiler, yani takip numarası vermiyor malesef.
Herkese merhaba,
İngiltere'de fiyat olarak buralara göre çok uygun bir bisiklet buldum. Lakin buraya getirme işi sıkıntılı olacak. Düşündüm ki oralardan gelen bir arkadaş/ağabey olursa ondan ricacı bari olayım. Çünkü ancak bu koşullarda o bisikleti satın alabiliyorum.
Bu konuda yardımcı olabilecek birisi olursa çok mennun olurum.
Teşekkürler,
Unutmadan belirteyim; uçak kargo parası tarafımdan karşılanacak.
ingiltere'den Turkiye'ye yuk tasiyan nakliye firmalari ile gonderilerimizi yapiyoruz. Bu sekilde yaptigimiz gonderilerde gumruge girme durumu sozkonusu olmuyor. istanbul anadolu yakasindaki depoya kadar gonderi bedeli £150 tutuyor.
Ben İngilteredeyim, ileride benim de böyle bir planım olacak inş. Burdan turkiyede kargo şirketleri var, kg ve hacime gore fiyatlandırma yapıyorlar ama 150 pound olduğunu düşünmüyorum. İsterseniz hem sizin için hem kendim için arastiracagim.
@NKurtuldu
Duruma göre degil malesef, daha 2 hafta önce götürdüm ve bisiklet kartonunu görünce islemini yaptirmaniz gerekiyor diyorlar ve 30€yu da aldilar. 40 kilo yük hakkimiz vardi ve 2 günlügüne gitdigimiz icin hic bir bavulumuz yoktu.
Ve bu THY ile götürdügüm ilk bisiklet degil en az 20 tane.
Sadece bir defa vermedim oda fully bisikletini komple sökerek kartonunu kücük tutmustum ve bisiklet kartonu gibi degildi.
2 hafta kadar önce Almanya' dan arkadaşım standart Canyon kutusunu THY ile ücretsiz getirdi. Sadece sırt çantası olduğundan bisiklet ücreti almamışlar. Duruma göre ücret talep edilmemiş yani.
Insallah, tüm dualarim seninle olacak.
Ben iki hafta önce iki bisiklet kartonu götürmüstüm ikisinede para isteyince, bende birinde bisikletin jantlari ve parcalari var dedim ve birinde bisiklet var dedim. Öyleyse sadece birine para ödeyeceksiniz dedi. Yani icinde bisiklet yok deyince almiyorlar ama bunun birde rezilligi var tabiki, mesela süpelenip icine bakarsa.