Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnişlerde hangi süspansiyon daha iyidir?

Scudo
Markalarin ikiside iyi ama hangi modelleri olacak ve ne tür inisler olacak? Bisikletiniz ney ve nekadar süspasiyon istiyorsunuz, süspansiyon tabiki bisikletin ne olduguna bagli birsey.

Bisikletin model / isim belirtirseniz daha iyi yardımcı olabilirim. Ayrıca ikiside iyidir ama nasıl bişey istediğinizi anlatırsanız kısaca sevinirim.

Abi ben araştırma yaptım FOX Daha iyi gibi gözüküyor

Hangi amortisör daha iyi

1:(link)

2:(link)

Serkan, cevap alacagini sanmiyorum ama yinede denis oldun. Arkadasin bisikleti Btwin Rock Rider 500 S ve herhalde buna takip Downhill yapmak istiyor, pardon daha dogrusu DH yaparken komalik olmayi istiyor. Birde bunlar boy sorular pek cevap vermemek gerekiyor.
Yanlis anlamayin neden bos soru oldugunu düsünmem sundan dolayi...

1. Linkdeki Masalar altindaki biskleten en bir kac tane alir.
2. Önceden de bu soruyu sormustu ama link yoktu ve kendisine hangi amacla ve hangi bisikletde kullanilacagini sormustuk kendisinin cevabi ayne söyleydi "Abi ben araştırma yaptım FOX Daha iyi gibi gözüküyor"
3. Eger Kardesimiz biraz anlamis olsaydi, bu masalarin kendi bisikletine olmayacagini bilirdi.
4. Benim tahminim su an sorsak kendi bisikletinin süspansiyon mm bilmezdir gibi geliyor bana.

Ben de bir cevap alırım diye bekledim ama bazı üyler sadece konu açmakla kalıyorlar. Açtıkları kendi konularını bile takip etmiyorlar. Benim bulduğum en ucuz maşa, Bir daha bu tip konulara cevap yazmayacağım...

FOX 40 Factory Kashima

(link)

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@SerkanH

Abicim ben bunu ilerde düşünüyorum birde şuanki bisiklete takmak için değil toplama bir bisiklet çıkarmak için.

@Murat Cömez

Abicim ben bunu şuanki bisiklete takmak için değil toplama bir bisklet çıkarmak için söyledim.

@SerkanH

Abicm kusuruma bakma akşamdan akşama giriyorum o yüzden .

Peki bu masalarin hangi bisikletlere takildigini biliyormusun, bu masa ile tolayacagin bir bisiklet en 30000TL olmasi gerekiyorki takabilesin. Bu masalarla dünya sampiyonasinami katilmayi düsünüyorsun?
Biraz mantikli bir masa sorusu olsaydi kesin yardimci olanlar cikardi.

Yanlis anlama beni ben sadece olmiyacak ise amin demiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Berke
Tamam abicim sorum saçma olabilir kusuruma bakmayın bisiklet hankkında falza bir bilgim yok.

O zaman niye sordun?

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Abi yukarıda belirttiğim gibi bisiklet hakkında fazla bir bilgim yok.Sordum soronun saçma olduğunun farkında olmamışşım.

Ah nizami ah niyazi oldun valla [emoji2] sen misin cahilliğinle soru soran [emoji6]

o maşayı elinde bile gezdirsen ilgi odağı olursun. bisiklete takmana gerek yok.

Bu iyiydi :) Redbull Rampage de front flip yapınca bisiklet dağıldı sadece maşa kaldı diye de eklersin :p

fox iyide hangi modeli rock shox ve fox rakip firmalar iniş için dh veya enduro türü maşalar vardır bu arada manitou ve marzocchi gibi çok iyi iniş maşaları üreten firmalar var en iyi maşalardan fox talas var rock shox boxxer ler var manitou dorado var varda var :D

Herkese iyi forumlar

Değerli forum üyeleri kafanızı biraz ütülüyecem

İlk sorum elimde bir rockrider 6.3(500 S) var bisiklette bir vites sorunu vardı sürekli zincir kopuyordu tamirciye götürdüm zincir değişecek dedi bende gittim bir zincir alıp geldim tamirciye bırakıp 10 dk işim vardı ayrıldım geldiğimde tamirci ön vitesin resimde gösterdiğim alanını kesmiş sorun ön vites deymiş ben onu iptal ettim dedi.Bende internette bir araştırma yaptım ve şunları buldum:
(link)
(link)
(link)
(link)
https://i.hizliresim.com/Gk80nN.jpg

İkinci sorum ise ben (link)dizlik,dirseklik,eldiven,gözlük ve kask sipariş vericem kask haricinde hiçbiri 75 Euroyu geçmiyor.Bunlar hepsi birlikte geldiğinden eldivenlerde gümrükte takılı kalır mı yoksa sadece kask mı takılı kalır.

Üçüncü sorum ise dizlik ölçümünü nasıl yapacağız birçok siteye baktım binbir türlü cevap var :confused:

Beni aydınlatmanız umuduyla :)

Geri