Ne demek ön aktarıcıyı kesmiş.Öyle iş mi olur Bence gidip kestiği malzemenin sıfırını isteyin.Ben daha zincir kopartan ön aktarıcı görmedim.Velev ki kopardı o malzeme iptal edilmez.Size yakın olsaydım şimdi soluğu bisikletçide alırdım.
Bahsettiğiniz yeri doğru anladıysam ön aktarıcıyı kesmiş. Ön aktarıcı kesilir mi? Vites sisteminin önemli bir parçası orası. Bir terslik var burada. Sorun oradan kaynaklanıyor denilerek kesim yapılamaz. Başka yollarla düzeltilir. En azından ben böyle yorum yapıyorum.
@Nizami Ney ciddi misin dostum adam vitesin işini bitirmiş dalga mı geçiyorsun ki öyle bir halin yok yanlış anlamadıysam hemen git o bisikletçiye ön aktarıcının parasını al bu nasıl cahilliktir yaw komedi filmi mi aktarıcıyı kesmiş adam anaa vallahi şaşkınlıktan bakakaldım şu an o kadar tuhaf hangi bisikletçi bu neredeymiş hemen git zararını karşılasın öyle bir çözüm olamaz ki orayı kestiği için artık vites artıramayacaksın saçmalığa bak böyle cahiller bisikletçi oluyor çözemedikleri sorunlarda saçmalıyorlar ben yapamadım dememiş bisikleti berbat etmiş hey allahım.
@alifurkan390 Vallahi dalga geçmiş heralde bisikletçi ön aktarıcı sabit dururken vitese deymiyorki yani kesmek yerine çıkarsaydı bari ve ya sana ön vites attrıma dese aynı şey çünkü vites attırmadığın sürece zincire değmez aktarıcı zararını karşılattır kesinlikle saçmalamış bisikletçi bisiklet tarihinde ilktir bu niye yerinden çıkarmadın diye de sor ona.
@nbacıshaquılle Abi bide adam dalga geçer gibi elinle değiştircen vitesi diyor nerden götürmüşüm bundan sonra kendim yapıcam zaten bozarsam kendim bozarım
@Nizami Hukukî olarak haklısınız ve bisikletçinin zararınızı karşılaması gerekir. Babanıza danışın, durumun ehemmiyetini anlatın, o size yol gösterecektir. Eğer tanıdıksa, fazla çıkışmak hoş sonuçlar doğurmayabilir. Dediğim gibi, daha doğru adım atabilmek için danışın.
@Nizami Aynen öyle bana kalırsa babana durumu anlat hatta buradaki yorumları da okutabilirsin bisikletçiye gidip sana yeni vites takmasını söyleyin çünkü adam haksız bir şey yapmış önce yaptığı hatayı telefi edip hakkınız yedirtmeyin sonra da her şeyi sürekli oku ve izle bisikletini kendin tamir et ben öyle yapıyorum. Hidroliğini kendim doldururum amortisörü parçalayıp toplarım vites ayarları kendim yaparım fren ayarlarını yaparım bisiklet öyle zor değil motorsuz basit alet zaten kafamız yetiyor allaha şükür.
@ahmtayd Abi zaten hata bende götürmeseydim daha iyiydi ben ona zincir diye götürdüm adam vites kesiyor işte böyle bir cahillik anlamadığı halde kesiyor