Scudo Sports

İran ve Duçark :)

@Serbun hocam ben uzun tura çıkarken emektar kelebeğimi takarım zaten :) düz gidona bende alışamadım daha ama zaman ne gösterir bilemem.bu arada fiyat konusunda haklısınız sonuçta ama bir kere ve tam olsun diyorsanız bu çıkıyor ne yazıkki.çünkü sadece bağaj,sele,ön dinamo 2000 tl yi buluyor ne yazıkki.irandan sonra artık bu işi sevdim diye daha uzun turlar düşünüyorum.nasip diyelim ve istanbulda beraber sürme sözü kabul edelim sözünüzü :)saygılar

Scudo
@haldun31
çok güzel, ne duruyoruz hadi yollara düşelim der gibi duruyor:harika:

• Beğen
Tepkiler: haldun31
@Serbun hocam ben uzun tura çıkarken emektar kelebeğimi takarım zaten :) düz gidona bende alışamadım daha ama zaman ne gösterir bilemem.bu arada fiyat konusunda haklısınız sonuçta ama bir kere ve tam olsun diyorsanız bu çıkıyor ne yazıkki.çünkü sadece bağaj,sele,ön dinamo 2000 tl yi buluyor ne yazıkki.irandan sonra artık bu işi sevdim diye daha uzun turlar düşünüyorum.nasip diyelim ve istanbulda beraber sürme sözü kabul edelim sözünüzü :)saygılar
@Ahmet Bag teşekkür ederim,hergün orman yollarındayız ahmet bey :)
.zonguldağa doğru yolunuz düşerse buralardayız beraber binebilriz :)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Bag
@haldun31
kim bilir inşallah diyelim şimdilik, davetiniz beni onure etti, esen kalın:)

• Beğen
DSC08473.jpg DSC08623.jpg DSC08473.jpg DSC08686.jpg DSC08686.jpg DSC08792.jpg DSC08799.jpg DSC08807.jpg DSC08809.jpg yazdan kalan iran turumdan yeryüzü şekilleri :) gitmeyi düşünenlere fikir verir belki.bu arada bisikletimin üzerinde ne kadar su şişesi varmış yahu :)

Gezilen ulke degissede sanirim burdn devam etmek daha dogru olacak arkadaslar.bu yilda rotayi avrupa eurovelo 6 olarak belirlemistim ama arada salzkammergut rotasinin bir kisminida cikarttik.iyi oldu guzel oldu :)fotolari telefonla cektim ve karisik kusura bakmayin artik.sorusu olan arkadaslar olursa yardimci olmaya calisirim.

Dosyalar

• IMG_3529.JPG
    IMG_3529.JPG
    115 KB · Okunma: 44
  • IMG_3530.JPG
    IMG_3530.JPG
    153,5 KB · Okunma: 42
  • IMG_3699.JPG
    IMG_3699.JPG
    135,2 KB · Okunma: 43
  • IMG_3780.JPG
    IMG_3780.JPG
    163,4 KB · Okunma: 42
  • IMG_3788.JPG
    IMG_3788.JPG
    145,7 KB · Okunma: 43
  • IMG_3819.JPG
    IMG_3819.JPG
    147,4 KB · Okunma: 41
  • IMG_3849.JPG
    IMG_3849.JPG
    139,8 KB · Okunma: 40
  • IMG_4005.JPG
    IMG_4005.JPG
    106,6 KB · Okunma: 42
  • IMG_4048.JPG
    IMG_4048.JPG
    129,5 KB · Okunma: 40
  • IMG_4116.JPG
    IMG_4116.JPG
    211,2 KB · Okunma: 40
  • IMG_4141.JPG
    IMG_4141.JPG
    155 KB · Okunma: 40
İran Turu nasıl yaptınız ya burdan mı gittiniz oraya?

@dtcf31 yok hocam,tahrandan başlayan ve yaklaşık 1000 km lik bir güzergahı sürdüm.temmuzda biraz zor olsada yaptık bitti.seneye bu sene batıya gittik,seneye tekrar doğu nasipse.ama seneye olan çok zorlu gececek gibi :)

@haldun31 makul sıcaklıklar için hangi ayı önerirsiniz İran turu için? bir de alta ne giydiniz?

• Beğen
tahrandan başlayarak İranı dolandınız dağlık bölgelerdir. kolay değil valla heyecanlıdır. keşke foto ve videolar paylaşsaydınız. Tebrikler

@mahden alta nike dryfit denen varyok arası uzun eşofman giydim.benim gittiğim zamanda 45-50 dereceydi sıcaklık.bence bizim bahar ayları yine en müsait zaman diye düşünüyorum.su yollarda sıkıntı,ama şehir merkezlerinde sebil su bolluğu var.

@dtcf31 ilk postta biraz koymuştum.sonra iş yoğunluğu bıraktım paylaşımı :)

• Beğen
Tepkiler: mahden
@haldun31 anladım forumu tam olarak gezemedim daha

@dtcf31 hocam bende bu forumdan çok güzel şeyler öğrendim.olurda soracagınız şey olursa keyifle cevaplarım.:)

• Beğen
Tepkiler: dtcf31
5 sene önce ben de İran'da bulunmuştum. İnsanları gerçekten söylendiği gibi misafirperver, sıcakkanlı. Bir kez de olsa bence kesinlikle gitmeye değer bir ülke.

• Beğen
@haldun31 teşekkür ederim bisiklet ile ilgili öğreneceğim çok şey var daha ama sağolsun forumda paylaşılan çoğu şey sorularımın cevabı oluyor. forum sayesinde tamirci bile olacam. yalnız ben sizler gibi uzun turlar yapamıyorum günlük 25- 30 km yapıyorum . onun için sizin paylaşımlarınızla keyif alıyorum sadece:)

• Beğen
Geri