Selamlar derece için tebrik ederim. Bu yarışa bir program ve antrenör eşliğinde mi hazırlandınız? Yoksa Kendi programınızı kendiniz mi yaptınız? Kısa bir bilgi alabilir miyim?
Bilgi için teşekkür ederim. Ben de aktif olarak yüzüyor ve yazları da bisiklete biniyorum. 43 yaşındayım. Önceki yıllarda birkaç kez sprint mesefesine koşu antrenmanı yapmadan katılmıştım. Sprint bir şekilde bitiyor ama bu sene yine zevkine 4-5 koşu antrenmanı ile Alanya Olimpik mesafe yarışına katıldım. O biraz zor geldi. Koşu etabını zar zor bitirdim
Bu sebeple 70.3 mesafesinin aslında ne kadar zor olduğunu aşağı yukarı tahmin edebiliyorum.
Önümüzdeki yıl tekrar bir yarışa katılıp katılmama konusunda kararsızım. Koşu olmadan olmuyor ve koşuya da sakatlık riskinden ve yüzmeye zararı olabileceği için temkinli yaklaşıyorum. Koşu hakkında görüşlerinizi de kısaca yazabilirseniz çok sevinirim.
Herhangi bir bisiklet olur. ben antalyada endurance bisikletimle kasmadan 35 ortalama yapmıştım. aynı bisikletle balkan şampiyonasında istanbulda 40,7 ortalama yapmıştım.
241447 dosyayı görüntüle
Merak ettim yarışlardaki sonuçlarınızı kontrol ettim antalyadaki yarışta ortalamanız 28 balkan yarışında 37 civarı görünüyor
90km mesafede kasmadan 35 ortalama bisiklet ne olursa olsun pek basit bir iş değil pro değilseniz, boş hayal satmaya gerek yok sonuçlarınız gayet başarılı şişirmenize gerek yok
@s7rky
herhangi bir bisiklet ile ironman yapılabilir tabiki buna engel yok eğer hedef uzun mesafe ironman ise(140.6) mutlaka TT bisiklet sizin yarışta daha verimli yarış tamamlamanız için mantıklı olacaktır ama rahat ettiğiniz herhangi bir yol bisikleti işinizi görecektir aerobar takarak daha verimli hale getirebilirsiniz bu yarışlar için
öncelikle bu sürelere giyinme zamanı da eklenmeniz gerekiyor. burada işkembeden sallayacak değilim.
bu 40km lik bir TT
buda 150 km 1000 elevasyonlu solo bir sürüş.
bunlardan daha iyilerini de sürmüşsünüzdür mutlaka ben ona bişey demiyorum ki zaten yarış sürelerinizde gayet başarılı tebrik ederim tekrar , ben yazdığınız "Ironmande kasmadan 35 ortalama yapmıştım" kısmına takıldım merak ettim sonuçlarınızı bunlara giyinme zamanlarınıda katsanız ortalama 35den 28 e düşmez bende aynı yarışı 2 yıldır koşuyorum yarışlardaki ortalamalarım 33-34 km/s civarı ve pek kasmadan oluyor diyemem![]()
Yanlış anlamayın lütfen amacım kimseyi yalancı konumuna çıkartmak değil insanlara yanlış bilgi vermemek lazım onun için girdim araya,Hocam konuyu kirletmeyelim daha , inceleyip de göremediğiniz ben yarışta 8 km de fazla sürmüştüm mesela o var. (yanlış yola saptım) bisiklet konusunda iyi olsam daha yüzme ve koşu konusunda vasat bir triatlettim.