Scudo Sports

Ironman'e katılıyorum, bisiklet seçimi konusunda yardım lütfen.

@uslsy
Eğer sadece Iron Man için alacaksaniz ve normalde sürmeyecekseniz (Türkiye şartlarında biraz zor) Aero bi yol bisikleti almanızı tavsiye ederim. Iron Man haricinde de rahat rahat kullanabilmeniz için daha uygun olacaktır ama yine de hep katılıp derece elde etmek istiyorsanız kesinlikle TT Bike alın derim. Sonuç olarak Iron Man haricinde de kullanacaksanız Aero, Sadece Iron Man gibi etkinlikler ve yollarda kullanacaksanız TT Bike öneririm.

• Beğen
Tepkiler: uslsy
Scudo
Sonunda bisikletimi aldım arkadaşlar.. Herkesin bilhassa da @Oksal Özdöl ün kafasını çok şişirdim bu hususta.
Hepinize çok teşekkür ederim.

Bisikleti Ankara Ilgaz Bisikletten Celal Hocadan aldım. Kendisi ile ilk defa tanıştım. Herkese tavsiye ederim.

Aldığım bisiklet: Giant Propel Advanced Pro 0 Di2 Ultegra

Bisikletin Giant'ın kendi sitesindeki linki: (link)

adp.jpeg

Hayirli olsun, gule gule binin, Allah kaza bela vermesin :).

• Beğen
Hayırlı olsun, yarışmada başarılar. :harika:

• Beğen
@CmlCLK Teşekkür ederim.

@Abdülkadir Ergin İnancım çok 38 hafta kaldı. Olacak bu iş. Teşekkür ederim :)

@uslsy

Bu fotoğrafı bekliyordum :) İyi günlerde, nice başarılara koşarsınız yeni bisikletinizle umarım...

Bu arada, Celal tek suluk kafesi mi hediye etti? :)

• Beğen
@Punctum

Aynen.. :D

• Beğen
Tepkiler: yokgibi
@uslsy

Gününde değilmiş :)

Şimdi yanına gideceğim. Size bir kafes daha koparmaya çalışayım şöyle mavisinden :)

@Punctum

Sky açık Mavi 750lik bir matara var sütunda üstte. Kopartırsan onu kopart Mehmet hocam. Aklım kaldı onda. :)

336895671_tn50_0.jpg

Hayırlı olsun çok güzel görünüyor. Yarışmada başarılar:harika:

Sizlere tum kalbimle başarılar dilerim bu önemli organizasyonda. Önemli olan bitirmek , umarım bitirirken, üstüne de çok güzel bir derece elde edersiniz.

@uslsy
3gundur hasta yatagimda yatarken yine yapmışsın yapacağını
Hayin
Ayro hayin
Hayırlı olsun makina bek zalım masallah

• Beğen
@uslsy hayırlı olsun, yakisikliymis kerata :)
Allah kaza bela vermesin.

• Beğen
@uslsy hayırlı olsun.
Bu bisikleti seçme sebeplerinizi de öğrenebilir miyiz yüzeysel de olsa?
Sırf merak. Yoksa benim bütçem bana hala eldiven aldıramadı. :)

@yokgibiBen de giant propel slr 2 modelini almayi dusunuyordum degil bisikleti bulmayi turkiyedeki fiyatini bile goremedim propel serisindeki en uygun model oydu sanirim

@mariokaldato

Teşekkür ederim Cumhur abi. Geçmiş olsun ama yapma şunu lütfen. Sen ne uyu ne hasta ol. Başıma iş açacaksın. Allah için yahu.

@furkanbr

2 olunca 105 set. 1 olunca mekanik ultegra. 0 olunca di2 ultegra.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@uslsy Güle güle kullanın nazar değmesin aman dikkat, disk frende yok epey hafif olmalı, sitesinde belirtmemiş tartma şansınız oldu mu etiketler dahil :)

@karanbatu

Selamlar. Öyle düşündüğünüz kadar hafif değil. Di2 sistem ağır biraz. 8.5kg pedalsız. Aero bisikletler düşündüğünüz kadar hafif değil. Hafiflik arıyorsaniz aeroya değil lightweight bisikletlere bakmak lazım.

Geri