Scudo Sports

Ironman'e katılıyorum, bisiklet seçimi konusunda yardım lütfen.

Wiggle'da indirim var bazı bisikletlerde şu an;

(link)

Scudo
kusura bakmayiniz , cok profesyonel degilim ancak takip ettigim kadariyla cogu kisier , bu segmentte bisiklet icin "CERVELO" kullaniyor.

çok fazla bilgi sahibi olmamakla beraber,ülkemizde hatrı sayılır sayıda başarılı triathlon,ironman sporcusu var.instagram hesaplarından gördüğüm kadarıyla çokta aşırı ego sahibi olmayan kişiler bunlar.sosyal medya aracılığıyla onlara ulaşmayı deneyip,birinci elden bilgi alabilirsiniz belki.umarım istediğiniz yerlere gelirsiniz,şimdiden başarılar.

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
@U.Şengün
Konuya çok müdahil olmak istemiyorum :), bu yazdığımıda direk size yazıyorum gibi algılamayın lütfen . Bahsettiğiniz kişilerden birine, lütfen ihtiyacı olan kişiler yazsın. Cevap alabilliyorlarmı veya cevap alsalarda hangi üslup ile cevap alacaklar gerçekten merak içerisindeyim ...

5 sayfayı okuyamadım orbea-ordu önerisi varmı bilmiyorum. Orbea dan Aram bey gerekli yardımı yapar. (link)

@çimtay

Yok. "Ordu"dan hiç bahseden olmadı. Baya güzelmiş. Kimdir Aram bey? Nasıl görüşebiliriz?

@uslsy isterseniz bu bisikleti alabilirsiniz bence size çok uygun bir bisiklet çünkü TT kadroların avantajı hem aero dinamik açıdan hemde bisikleti sürerken başka kasları kullandığınız için koşuya daha rahat başlayabilirsiniz (link) fiyata jant seti dahil değilmiş ama siz kendi istediğiniz jant setini takabilirsiniz yani geliştirme için de çok para kalıyor

Sahibindende ridley marka bir kadro var TT için fiyatida iyi sayılır. Istersen bak ona link atam Ömer
Sendeki leri aktarırsin

@mariokaldato

Çatlak yada kırık, tamir görmüş gibi abi.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@uslsy Göztepe parkının yan tarafinta sahil yolu. 0216 302 62 68 (link) Kadıköy/ İstanbul

Konuyu hortlatmak durumundayım. Hala bir bisiklet bulamadım kendime.

Öncelikle artık tt olmayacağı kesin çünkü Fransa Nice parkuru tırmanış ağırlıklı. Parkuru incelemek isteyenler linke tıklasın. ((link)) İyi bir seti olan aero carbon fazlası ile işimi görecektir.

Önerilerinizi bekliyorum. Herkese yardımları için teşekkürler.

@wakizashi

Bu makineyi ilk defa görüyorum. Fiyat da baya iyi emsallerine göre. Arkaya 11-32 ultegra kaseti takmak gerekir o kadar bence.

• Beğen
Tepkiler: BarkinD
@uslsy bence iş görür yine de konuda uzman arkadaşlardan görüş almanızda fayda var.

• Beğen
Tepkiler: uslsy
@wakizashi

Bana da iş görür gibi geldi ince bir iki ayarla. Teşekkür ederim. :harika:

@uslsy abi sen bu işin üstadlarına danış bence burada bizden fikir bekleyerek zaman kaybetme. Bence bi istanbulda istanbul triatlon klubüne git, federasyonla görüş ne bileyim asla durma fatih abiye yaz. Öyle işte :)

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
  • Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
Geri