Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    694
Tabii havalar düzelince jantı yol bisikletine takacağım tekrardan.

Maşallah jantlar bisiklete çok yakışmış,çiçek gibi duruyor. :harika: Jantlar,çamurluk,aynakol yaprakları,kadro rengi bir bütün olarak çok ahenkli geldi gözüme.Allah nazarlardan kaza ve belalardan korusun.
Yol bisikletine ayrı jant alın:)

Scudo
Son bir ay sanırım bir kez bisikletle gidemedim. Yoğun kar yağışı vardı o gün. Bugün de fotoğrafı çektikten birkaç dakika sonra kar yağışı başladı. Gözlüksüz biraz zorlandım.
Bisikletteki ağırlık ve ivmelenme sorununu yol jantı ve lastiği takarak çözdüm. Güzel yokuş çıkmaya başladı. Tabii havalar düzelince jantı yol bisikletine takacağım tekrardan.

285126 dosyayı görüntüle
Maşallah jantlar bisiklete çok yakışmış,çiçek gibi duruyor. :harika: Jantlar,çamurluk,aynakol yaprakları,kadro rengi bir bütün olarak çok ahenkli geldi gözüme.Allah nazarlardan kaza ve belalardan korusun.
Yol bisikletine ayrı jant alın:)

Katılıyorum. Hem görüntüye, hem de dualara...
Çünkü harbi yakışmış. Tekrar kazasız belasız sürüşler diliyorum.

Bende bugun 25 yil aradan sonra tekrar basladim 2.4km ise giderken zorlanmadim yokus asagiya indigim icin cikis nasil olucak bakalim
Sizinki kadar olmasada bende uzun süre ara vermiştim. Yaklaşık 10-12 senedir bisiklete binmiyordum ama ufak ufak başladım.

Arkadaşlar selam, Gaziosmanpaşa'dan Tuzla Aydınlı mah. taşındım. İşe gidip gelirken bisiklet kullananları görünce motor almaktan vazgeçip ben de bisikletle gidebilir miyim acaba diye düşünmeye başladım da sizlerin fikrine de ihtiyacım var.
Evim ile iş yerim arası arabayla 5 KM(9 dakika). Bisiklet yol tarifi alamadığım için yürüyerek tarif aldım 4.1 KM'e düşüyor 48 dakika yazıyor.

Aydınlı yolu caddesinden götürüyor navigasyon. Bu yoldan bisiklet ile şirkete gitmek çok zor olur mu? Formum veya spor geçmişim yok normal 86 kilo bir insanım.
Formsuz bir insan bu mesafeyi gidebilir mi tahminen kaç dakika sürer gibi tahminlerinizi alabilir miyim?

Ayrıca olur derseniz de hangi tarz bisiklet bakmam gerekiyor çok pahalı olmadan.

• Beğen
Tepkiler: Cotyoran52
Arkadaşlar selam, Gaziosmanpaşa'dan Tuzla Aydınlı mah. taşındım. İşe gidip gelirken bisiklet kullananları görünce motor almaktan vazgeçip ben de bisikletle gidebilir miyim acaba diye düşünmeye başladım da sizlerin fikrine de ihtiyacım var.
Evim ile iş yerim arası arabayla 5 KM(9 dakika). Bisiklet yol tarifi alamadığım için yürüyerek tarif aldım 4.1 KM'e düşüyor 48 dakika yazıyor.

Aydınlı yolu caddesinden götürüyor navigasyon. Bu yoldan bisiklet ile şirkete gitmek çok zor olur mu? Formum veya spor geçmişim yok normal 86 kilo bir insanım.
Formsuz bir insan bu mesafeyi gidebilir mi tahminen kaç dakika sürer gibi tahminlerinizi alabilir miyim?

Ayrıca olur derseniz de hangi tarz bisiklet bakmam gerekiyor çok pahalı olmadan.

İlk zamanlar yolun yapısına göre biraz zorlanabilirsiniz, sonra emin olun bu mesafe mesafe bile değilmiş diyeceksiniz :) Sezon açılıyor, bisikletin tam zamanı :)

Tuzla sahilden aydınlı mah bisikletle geliyorum hocam 9km ilk başlarda biraz zorlansaniz da gayet rahat gidebileceğiniz bir mesafe

Sizinki kadar olmasada bende uzun süre ara vermiştim. Yaklaşık 10-12 senedir bisiklete binmiyordum ama ufak ufak başladım.
Ustad ben vitesleri bile karistiriyorum shimano deore 3x10 group setli giant escape bir bisikletim var en rahat yokusu nasil cikarim onu bile bilmiyorum su anda :) kiloda var bu arada 120 kg yim
Bu arada bir sey sorma istiyorum bisiklet yol tarifi veren bir uygulama yokmudur ?

kısa sürede vücudunuz forma kavuşur, rahatlıkla gider gelirsiniz. ben yollarımız bozuk bir de arada araziye kaçarım diye dağ bisikleti aldım. ama yol da tercih edebilirsiniz. bi bisikletçide deneme şansınız olursa en azından türe daha doğru karar verirsiniz. ikinci el bakacaksanız ilk tercihiniz en uyguna ve masrafsız olanı olsun. ama onu da alırken muhakkak bir bisikletçiye 2dk olsun gösterin, sizin göremediğiniz ufak bi arıza bile 300-500 TL tutabiliyor. en ikinci el alacakken gösterdiğim her alette sorunlar çıkınca vazgeçerek sıfıra yöneldim.

• Beğen
Tepkiler: Joseph Cavalcanti
Bu sene iş yerine yakın bir konumda oturmamdan dolayı (5km) kar ve yoğun yağmur yağmadığı sürece hava sıcaklığına bakmaksızın işe bisikletle gidip geldim.
İlk zamanlar hava 0 derecelerde olduğunda oldukça soğuk geliyordu, sonrasında alıştıkça -5 , -10 derecelerde bile sorun yaşamadan gidip geldim.
İş yerim üniversite içerisinde olduğu için otobüsle gidip geldiğimde yürümem gereken 2km kadar mesafe oluyordu, otobüs (3km) + yürüme (2km) zamanı bisikletle gittiğimden daha uzun sürüyordu, üstelik pandemide toplu taşıma oldukça sıkıntılı geliyordu bana. Bu sebeple biraz da kendimle inat ederek araba kullanmadan, işe bisiklet gidip gelmede ısrar ettim.
Bu sene şunu net olarak anladım, eğer dışarıda yürüyerek bir yerden başka bir yere giderken üşümüyorsan, ulaşım amaçlı kullandığında bisikletle de belirli bir hızı geçmediğin sürece, yürürken üşüdüğünden daha fazla üşümüyorsun.
Şimdi bahar ayları geldi, havalar giderek ısınıyor, artık iş çıkışı yolu uzatarak eve gitmeye başladım.
Yazın temmuz ayında Ankara'ya taşınacağım, şu an hangi konuma taşınacağım belli değil, bu yaz hatta sonbahar evden çalışacağım, belki kış da dahil olur ama eninde sonunda ofisten çalışmaya başlayacağım.
Umarım Ankarada'da aynı şekilde hareket edebilirim.IMG_20220328_144417.jpg

Ustad ben vitesleri bile karistiriyorum shimano deore 3x10 group setli giant escape bir bisikletim var en rahat yokusu nasil cikarim onu bile bilmiyorum su anda :) kiloda var bu arada 120 kg yim
Bu arada bir sey sorma istiyorum bisiklet yol tarifi veren bir uygulama yokmudur ?
Üstad merhaba hayırlı sabahlar, konu ile alakasız olabilir kusura bakma ancak KG olarak aynıyız tercih ettiğiniz bisiklet nedir acaba ?

Üstad merhaba hayırlı sabahlar, konu ile alakasız olabilir kusura bakma ancak KG olarak aynıyız tercih ettiğiniz bisiklet nedir acaba ?
Selamlar Henüz bende 3 4 gündür sürüyorum Giant Escape 2 modelini kullanıyorum Shimano 3x10 Group set kullanıyorum gayet memnunum her gün işe gidip geliyorum 5 kg ortalama çanta yükümde var lastikler Schwalbe Marathon Plus Tour 7. seviye zırhlı lastik

• Beğen
Tepkiler: Eker.mm7
Selamlar Henüz bende 3 4 gündür sürüyorum Giant Escape 2 modelini kullanıyorum Shimano 3x10 Group set kullanıyorum gayet memnunum her gün işe gidip geliyorum 5 kg ortalama çanta yükümde var lastikler Schwalbe Marathon Plus Tour 7. seviye zırhlı lastik
Güle güle binin inşallah, bütçe olarak 4000 TL bandında önerebileceğiniz bir bisiklet olur mu acaba ?

Güle güle binin inşallah, bütçe olarak 4000 TL bandında önerebileceğiniz bir bisiklet olur mu acaba ?
Bu konuda çok bilgili değilim fakat carraro 227 iyi bir bisiklet gibi duruyor ayrıca forumda şehir bisikleti onerileri bolumune yazın daha bilgili üstadlardan hemen cevap gelicektir.

Geri