Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    691
Scudo
Bu başlığa en son Haziran 2020'de yazmışım. Forum içinde ayrı bir dünyaydı bu başlık. İyi motive ediyorduk birbirimizi.

Şu aralar, işe mutlaka arabayla gitmemi gerektiren bir durum yoksa şöyle bir rutinim var:

Sabah 6 km bisikletle işe geliş ve akşamüstü 6 km yürüyüşle eve dönüş. Bir sonraki gün de tam tersi.

Merhaba , işe gidip gelirken yanımda bilgisayar taşımak için şöyle bir çanta almak istiyorum.
(link)
Bu mantıklı bir seçenek mi sizce yoksa onu alacağına bunu al diyeceğiniz bir çanta var mı acaba? (Para önemli değil ama düşersem bilgisayarı koruyacak birşey olursa güzel olur yoksa sarıp sarmalayıp koymam gerekecek.Sırta çantası maalesef çözüm olmuyor çantam ağır olduğu için.)
Şu an böyle bir çanta kullanıyorum bilgisayarı sokmak çıkarmak çok zor.
1708067341419.png
Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Joseph Cavalcanti
@mcadirci Mevcut çantanız linkteki ürüne göre çok daha iyi duruyor bence.

Sabah 6 km bisikletle işe geliş ve akşamüstü 6 km yürüyüşle eve dönüş. Bir sonraki gün de tam tersi.
İlk cümleyi 6 kere baştan okudum yanlış mı anladım diye. Sınırsız bir bisiklet stoğunuz olmalı dedim. Sonraki gün tam tersi diye okuyunca mantık oturdu kafamda 😅

Haftayı kapatırken vukuat listem:

- Yoldan çekil diyen alkollü bir motorcu dayıyla dalaşma,

- Trafiğe kızıp kulağımın dibinde kornaya abanan ticariye çemkirme,

- Bisiklet yolunda üç defa otomobille önümün aniden kesilmesi,

- Son olarak, bir açılışa gelen BŞB bürokratlarının makam arabaları rahat çıksın diye evimin yolunu kesen zabıtalarla tartışma.

Uzun zamandır ekipman eksikliği, hastalık ya da şiddetli fırtına gibi hava koşulları dışında her gün gidip gelmeye devam. Bu sene kış da çok sert geçmedi. Anadolu Yakası'nda Caddebostan Fenerbahçe güzergahını kullanıyorum. Köpekler de neredeyse hiç rahatsız etmiyor. Ancak kedilerin tekerleğin altına atlama gibi bir huyları çıkıverdi. Beni görüyor, yaklaşıyorum, tam geçeceğim sırada önüme atlıyor, neden böyle yapıyor bu hayvanlar?

Uzun zamandır ekipman eksikliği, hastalık ya da şiddetli fırtına gibi hava koşulları dışında her gün gidip gelmeye devam. Bu sene kış da çok sert geçmedi. Anadolu Yakası'nda Caddebostan Fenerbahçe güzergahını kullanıyorum. Köpekler de neredeyse hiç rahatsız etmiyor. Ancak kedilerin tekerleğin altına atlama gibi bir huyları çıkıverdi. Beni görüyor, yaklaşıyorum, tam geçeceğim sırada önüme atlıyor, neden böyle yapıyor bu hayvanlar?
Zilli korna kullanıyorum ben. Çalınca hemen kaçıyorlar. Tavsiye ederim.

Geri