murat serbet
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 1.828
- Bisiklet
- b'Twin
Son düzenleme:
Bu çanta ile terleme azaldı mı? Çok fark ediyor mu?bisiklet ile okula giderken en büyük derdim sırt çantasıydı, sırtma yapışıp sırtımı yapış yapış yapıyordu. Mevcut sırt çantam eskiyince hem bu sorunu çözmek için hem de yazın okula giderken terlememek için paraya kıyıp Rockrider ST 900 modelini (ben aldığımda indirimdeydi) satın aldım. Benim birinci önceliğim derslerde not almak için kullandığım 12.4 inçlik tabletin sığmasıydı ve bu çantaya sığdı hatta A4 boyunda defterler ve kalemle dolu kalemliğimi koydum ve rahatça sığdı. yanında su matarası ile de geliyor ama daha kullanmak nasip olmadı. Eğer sizin de böyle bir ihtiyacınız varsa öneririm.
Hem terleme hem de sırt ağrısı fark edilir ölçüde azaldı.Bu çanta ile terleme azaldı mı? Çok fark ediyor mu?
çok güzelmiş gerçektenbisiklet ile okula giderken en büyük derdim sırt çantasıydı, sırtma yapışıp sırtımı yapış yapış yapıyordu. Mevcut sırt çantam eskiyince hem bu sorunu çözmek için hem de yazın okula giderken terlememek için paraya kıyıp Rockrider ST 900 modelini (ben aldığımda indirimdeydi) satın aldım. Benim birinci önceliğim derslerde not almak için kullandığım 12.4 inçlik tabletin sığmasıydı ve bu çantaya sığdı hatta A4 boyunda defterler ve kalemle dolu kalemliğimi koydum ve rahatça sığdı. yanında su matarası ile de geliyor ama daha kullanmak nasip olmadı. Eğer sizin de böyle bir ihtiyacınız varsa öneririm. 325007 dosyayı görüntüle
Dışarıdan öyle gözükse de sadece sahil hattında bisiklet yolları var, o hatta metro da var, biraz daha gezinti amaçlı yollar.Merhaba dostlar, iş değişikliği ve atanmam sebebiyle artık izmirde yaşıyor olacağım. İzmir genel olarak ulaşımda uzaktan gördüğümüz kadarıyla bisiklet alt yapısıyla donatılmış durumda. genel olarak mevsimler nasıl geçiyor. Ben eskişehirde yaşıyordum şuana kadar kışları çok soğuk ve yağışlı geçiyor. 12 ay boyunca iş ve gündelik ulaşımımı hep bisikletle sürdürüyorum. Eminim ki izmir eskişehirden daha ılıman olduğu daha rahat bir giyinim ile daha rahat bir ulaşım sağlayacağım. Sizlerinde firkilerine bilgilerine ihtiyacım var.