Scudo Sports

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    703
Scudo
Sivaslı ve Afyonluların "burada üşüyorum" dediği Antalya'da, 09:00'da, hava 5 derece, hissedilen (rüzgar yüzünden) -2 derece. O sırada işe 40'la giden ben :harika:

Ekran Resmi 2025-02-06 - 11.11.12.jpeg

Önceden hep arabayla giderdim. Sonra bisiklete geçtim. Ağır extrem durumlar (Yağmur - Kar vs) olmadıkça işe bisikletle gidip gelmem aylık 2bin tl civarı bir kazanç bıraktı. Maddi açıdan bisiklet kazançtır.

bisiklet ile okula giderken en büyük derdim sırt çantasıydı, sırtma yapışıp sırtımı yapış yapış yapıyordu. Mevcut sırt çantam eskiyince hem bu sorunu çözmek için hem de yazın okula giderken terlememek için paraya kıyıp Rockrider ST 900 modelini (ben aldığımda indirimdeydi) satın aldım. Benim birinci önceliğim derslerde not almak için kullandığım 12.4 inçlik tabletin sığmasıydı ve bu çantaya sığdı hatta A4 boyunda defterler ve kalemle dolu kalemliğimi koydum ve rahatça sığdı. yanında su matarası ile de geliyor ama daha kullanmak nasip olmadı. Eğer sizin de böyle bir ihtiyacınız varsa öneririm. 1739513033589.png

bisiklet ile okula giderken en büyük derdim sırt çantasıydı, sırtma yapışıp sırtımı yapış yapış yapıyordu. Mevcut sırt çantam eskiyince hem bu sorunu çözmek için hem de yazın okula giderken terlememek için paraya kıyıp Rockrider ST 900 modelini (ben aldığımda indirimdeydi) satın aldım. Benim birinci önceliğim derslerde not almak için kullandığım 12.4 inçlik tabletin sığmasıydı ve bu çantaya sığdı hatta A4 boyunda defterler ve kalemle dolu kalemliğimi koydum ve rahatça sığdı. yanında su matarası ile de geliyor ama daha kullanmak nasip olmadı. Eğer sizin de böyle bir ihtiyacınız varsa öneririm.
Bu çanta ile terleme azaldı mı? Çok fark ediyor mu?

İşe bisikletle giden birini kötü düşünceler ele geçirirse 😀

Bisiklet yoluna park edenler, bisiklete yolda alan bırakmayanlar, yol diyetlerine karşı olanlar, bisiklet yoluna karşı olanlar... Orijinal klibin üstüne ifadeler cuk oturmuş.

bisiklet ile okula giderken en büyük derdim sırt çantasıydı, sırtma yapışıp sırtımı yapış yapış yapıyordu. Mevcut sırt çantam eskiyince hem bu sorunu çözmek için hem de yazın okula giderken terlememek için paraya kıyıp Rockrider ST 900 modelini (ben aldığımda indirimdeydi) satın aldım. Benim birinci önceliğim derslerde not almak için kullandığım 12.4 inçlik tabletin sığmasıydı ve bu çantaya sığdı hatta A4 boyunda defterler ve kalemle dolu kalemliğimi koydum ve rahatça sığdı. yanında su matarası ile de geliyor ama daha kullanmak nasip olmadı. Eğer sizin de böyle bir ihtiyacınız varsa öneririm. 325007 dosyayı görüntüle
çok güzelmiş gerçekten

• Beğen
Tepkiler: Alazarhus
Bugün resmen Paris-Roubaix yaptım. Cuma günü kâr yağmıştı , öyle fazla birşey de değil. Az diye belediye bisiklet yollarını tuzlama yapıp temizlememiş sanırım, cumadan beri ortalama eksi 10 derece hava sıcaklığı olmasından yerde olan kâr birikintileri taş gibi buza dönüşmüş. Sarsıntıdan ellerim uyuştu resmen.

En son on yıl önce böyle ağız tadıyla sürmüştüm kar içinde. Çok keyif aldım be. Elhamdülillah.

Dikkatli sürdüm hep. Yolda saldıran başıboş köpekler yüzünden ani fren yapıp düştüm, o bile keyfimi kaçıramadı. :hhhhhh:

WhatsApp Image 2025-02-21 at 08.48.18.jpeg WhatsApp Image 2025-02-21 at 08.48.19.jpeg

Merhaba dostlar, iş değişikliği ve atanmam sebebiyle artık izmirde yaşıyor olacağım. İzmir genel olarak ulaşımda uzaktan gördüğümüz kadarıyla bisiklet alt yapısıyla donatılmış durumda. genel olarak mevsimler nasıl geçiyor. Ben eskişehirde yaşıyordum şuana kadar kışları çok soğuk ve yağışlı geçiyor. 12 ay boyunca iş ve gündelik ulaşımımı hep bisikletle sürdürüyorum. Eminim ki izmir eskişehirden daha ılıman olduğu daha rahat bir giyinim ile daha rahat bir ulaşım sağlayacağım. Sizlerinde firkilerine bilgilerine ihtiyacım var.

Merhaba dostlar, iş değişikliği ve atanmam sebebiyle artık izmirde yaşıyor olacağım. İzmir genel olarak ulaşımda uzaktan gördüğümüz kadarıyla bisiklet alt yapısıyla donatılmış durumda. genel olarak mevsimler nasıl geçiyor. Ben eskişehirde yaşıyordum şuana kadar kışları çok soğuk ve yağışlı geçiyor. 12 ay boyunca iş ve gündelik ulaşımımı hep bisikletle sürdürüyorum. Eminim ki izmir eskişehirden daha ılıman olduğu daha rahat bir giyinim ile daha rahat bir ulaşım sağlayacağım. Sizlerinde firkilerine bilgilerine ihtiyacım var.
Dışarıdan öyle gözükse de sadece sahil hattında bisiklet yolları var, o hatta metro da var, biraz daha gezinti amaçlı yollar.

Yani İzmir'de benimde bildiğim sadece sahil şeridinde bisiklet yolu var. Orada da dikkatli olmak gerek çünkü maalesef yayalar orayı yürüyüş alanı gibi kullanabiliyor

Geri