Scudo Sports

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    702
Dechatlon yağmur pantolonunu wed'ze içlikle beraber ben de aldım henüz denemedim ama burada memnuniyet bildirimi görmekten çok memnun oldum. A101'in softshell montunu aldım markası exuma bu hafta bime de geldi. Denedim rüzgar performansı iyi çabuk yıpranıyor diyorlar. 2019 yaklaşık 1100 km ile kapatıyorum. 2020 bakalım nasıl olacak.

Scudo
a101 de olan montu bende düşünuyordum sonra tchibo da olan bu monta kaydım
şu anlık memnunum izmir havası için ideale benzıyor kısa kollu forma ile kullanıyorum ne üşüttü ne çok terletti yağmur için bir deneyim yaşamadım.
1576222534940.png

@BayCicik anladığım kadarıyla bisikletin toplam kilometresi. tabi ki yine de süper bir rakam. benim emektar 4 yıl 19 binde misal.

@BayCicik anladığım kadarıyla bisikletin toplam kilometresi. tabi ki yine de süper bir rakam. benim emektar 4 yıl 19 binde misal.

Ben de öyle anladım aslında, çünkü mesajın devamında ".. 10.000 ile.." diye bi kısım var. Ama gene de emin olmak istedim.
60.000 ne demek abi?
60.000
Düşününce yoruldum :komik: :komik: :komik:
Şimdi tekrar okudum ve içimi rahatlatan cümle; "Hedeflerin gerisinde kalsakta yıllık ortalama 10.000 km ile iyi denebilecek bir mesafe yaptık."
Yani öldüm ben 60.000 km yolu düşününce, o anlamda içimi rahatlatan :harika:

yarın sabah 11-12 derece havada tek kat sora kışlık uzun kollu forma ile çok üşür müyüm? o_O buff da takcam ama içlik giyersem de çok terlerim diye korkuyorum. akşam dönüş daha sıcak. 14-15 derece gösteriyor. bu havada tek kat kışlık forma iyi oluyor. ama sabah için endişeliyim.

yarın sabah 11-12 derece havada tek kat sora kışlık uzun kollu forma ile çok üşür müyüm? o_O buff da takcam ama içlik giyersem de çok terlerim diye korkuyorum. akşam dönüş daha sıcak. 14-15 derece gösteriyor. bu havada tek kat kışlık forma iyi oluyor. ama sabah için endişeliyim.

Ben olsam giyerdim kısa kollu içliği. Varsa en güzeli katlanabilir bir yelek aslında ama yoksa gazete/dergi kağıdı koyun cebinize bence. Göğüsten rüzgar almamak için.

@makaram sabah için rüzgarlık şart gibi. dönüşte katlayıp alet çantasına veya arka ceplere sıkıştırırsınız.

@BayCicik

6. yılın içindeyim yani yıllık ortalama 10.000 km. Bu gerçekten abartılı bir mesafe değil. Günlük 30-40 km arası iyi kondüsyonda olan herkes yapabilir.
Bugün hava yine mevsim normallerinin üstündeydi. Rotayı uzatarak keyifli bir şekilde işime geldim.

DSC_0225.JPG

@Alp Tigin Tengrikut
Ben yıllık 60.000 anladım önce. Ve çok şaşırdım. Onu paylaştım. Yıllık 10.000 ise abartılı değil bence de. Yani ayda 2 izin gününü 125-150 km; haftada 1 mesai sonrasını 50-75 km sürme planıyla, günlük ev-iş arası için git-gel 20 km süren biri için abartılı değil.
En azından kağıt üzerinde değil yani :komik::komik::komik:

Geri