C.Biberci
Tulpar
- Tepki
- 5.283
- İsim
- Alp Tigin
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Triathlon
Kanka gecmis olsun . Mahmut Tuncerinde dedigi gbi keko life her yerdeler. Dikkat etmek lazim dicemde mantiksiz olacak@Burak B.
@BayCicik
@murat serbet
@Tolgahan ÖZER
@Joseph Cavalcanti
@abidin3714
@erman35
@necmeddin
@Yenikasiyer
Değerli arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ederim.
Tüm olumsuzluklara rağmen pedallamaya devam. Tanrı'dan samimi dileğim pedalımızın ve huzurumuzun daim olmasıdır.
217552 dosyayı görüntüle
Arkadaşlar herkese selam . Bir sorum olacak . Yaklaşık 2 senedir işi bisiklet ile gidiyorum . 94 kg 81 e kadar düştüm . Artık yol bisikleti ne geçmek lazım diye 2. El triban 500 ( siyah renkli çelik maşalı olandan 1000 tl diyor 1000 km kullanıldığını söyledi ) buldum . Boy 1.83 bacak boy 81 cm. Xl beden bana uygun mû diye sorsam yardımcı olurmusunuz daha önce hiç drop bar kullanmadım.şimdiden teşekkürler
Evet forumda tribanın ölçülerini gösteren bir tablo var oradan bakınca L ve M beden uygun gözüküyor. Ancak fiyat olarak en uygun xl buldum . xl den vazgeçip m/l beden bakacağız o zaman . Tavsiye ve cevap için çok teşekkürler.Hocam selam aynı boy ve aynı iç bacak ölçüsü benimle
Triban 500 güzel alet fiyatına göre tabii , benkdeki L kadro , M bile olabilirmiş diyorum ama L üzmüyor. XL büyük olur size
Beni de özendirdiniz (paylaşım konusunda). Bu hafta beş gün bindim. Normalde altı gün binip pazartesi dinlenme yapıyorum ve diğer günler kışın 64 km fix. Bu hafta 5x64 km oldu. Hava zehir gibi soğuk, gölgelerdeki sular çıtır buz. Termometre güneşte beş derece gösteriyor...Yazın ki ultraya hazırlanıyorum. Bu da bir nevi iş sayılır...
Ben emekliyim kardeş, her gün antrenman yapıyorum. Tüm binişler non stop. Mesela bu gün 102 km yaptım, 4 saat 12' şeklinde...İşe git-gel mi 64km ? Öyle ise gerçekten bravo tebirkler ! Benim iş yeri de 33km civarı , git-gel yapamam diyip yanaşmıyorum bile.
@TatanQa_tr Eski işyerim 25+25km idi günlük 50km haftada 4 gun iste yeterki..
Ben ıslak mendil taşıyorum hocam iş yeri kıyafetimde dolabımda duruyo öyle bir çözüm işinize yarar belkiİstemez olur muyum , şu başlığı her okuduğumda kıskanıyorum yalan yok . Ama iş 7:30 - 07:40 civarı başlıyor bizde , sabah 6 da yola çıkarsam gelirim gelmesine ancak ;
* Yolun çeyreği köyün içinden geçiyor ve köpekler burda epey besili (hadi ona illegal çözümlerim var ... )
* İşe gelince ter vs işini nasıl çözeceğiz ? Hadi atlet vs değiştirmeyi de göze aldık , ter kokusu
300 olmadan 😃
Ben ıslak mendil taşıyorum hocam iş yeri kıyafetimde dolabımda duruyo öyle bir çözüm işinize yarar belki
@TatanQa_tr İşyerinde nasıl yaptıgımı anlatayım
İş yerinde giyindiğim yer depo daha çok malzeme deposu ve oraya sadece ben giriyorum. Bisikelt kıyafetleri asıyorum 2 saatte kupkuru oluyor, sonra katlayıp saklıyorum. İş kıyafetlerim her zaman işyerindedir, temizlik için eve götürüp getiriyorum o ayrı mesele. Bisiklet kıyafetleri kolay kolay kokmaz, anti bakteriyel vede polyester oldugu için pamuklu kıyafet gibi kokutmuyor hemen. Asıp kurutma imkanı yoksa, yanına kuru bisiklet kıyafei getirilebilir. İş dönüşünde evde duş yetiyor, sabahları 1 kez mum deodorant sürerim.. Ne zaman ter koktugumu hatırlamıyorum