Abdülkadir Ergin
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 7.143
- İsim
- Abdülkadir Ergin
- Başlangıç
- 1984—85
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Abdülkadir Ergin
otların arasına baktınızmı hocam belki oralardadır kask
son zamanlarda forumda gördüğüm en güzel mesaj fotoğrafları kaydettim canım sıkıldıkça bakıp gülüyorumKaç yıldır işe gidip gelirim. İlk defa bu Cumartesi günü iş çıkışında bir baktım benim kask yok ortalıkta, biri aşırmış. Bisiklette bir tuhaf duruyor, gidon dönmüş, kilidi gerilmiş kalmış. Arka tekeri havaya kalkmış gerginlikten. Kendi kendime kızdım söylendim, napcan eski kaskı be adam dedim. Neyse görürsün sen gününü deyip ayrıldım. Bugün güvenliğe mail attım, görüntülere bakıldı vee olayın faili ortaya çıktı
217238 dosyayı görüntüle
217239 dosyayı görüntüle
217240 dosyayı görüntüle
217241 dosyayı görüntüle
Dönüşüm muhtesem olmus , cok begendim emegine saglik.O degilde arkadaki decklere hasta oldum. Odyofilsin herhalde217313 dosyayı görüntüle217314 dosyayı görüntüle217312 dosyayı görüntüle
Flatbardan Dropbara.. Meilan m4 km saatinden, igs618e.. Son 3 gun içinde yapılan apreytler Sora sti kollar 3x9 uyumlu oldugundan bunları tercih ettim, 42cm dropbar.. Tüm fren ve vites telleri yapıldı. Lastikler geçtiğimiz hafta durano ile değiştirildi Artık rahatca aero pozisyonu ile hız yapabileceğim Bahar gelince çamurlukları sökünce daha bi hafifler.. Bu saatten sonra apreyt olmaz.. Bundan sonra allah izin verirse maddi açıdan toplandıgımda karbon yol bisikleti almak olucak