Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    694
Scudo
Babamın arabası perte çıktığı için benim arabayı ona verdim, bu bahaneyle 22 geliş 22km gidiş olarak 3 gündür bisikletle gidip geliyorum :D 3 gündür araba koltuğuna oturmadım, bakalım ne kadar devam edeceğim :)

Bugun hava bozuk diye antreman yapmadan işe gittim, dunkü antremanımı atayım :) Evden-güzelbahçe, güzelbahçeden bucaya..

WhatsApp Image 2020-10-07 at 08.46.59.jpeg

Dosyalar

• WhatsApp Image 2020-10-07 at 08.46.59.jpeg
    WhatsApp Image 2020-10-07 at 08.46.59.jpeg
    106,7 KB · Okunma: 5
Selam herkese bu gün ilk sabah yağmurunu gördük. Dağ bisikletimi alt üst yağmurluğumu çıkarttım piyasaya. :)
Dechatlıon dan aldığım alt nylon panlalonu giydim geçen sene de çok işe yaramıştı almayı düşünenlere tavsiye ederim. Üst yağmurluğa gelirsek; NEK marka bir yağmurluğum vardı ve hiç terletmiyordu, farklı bir sebepten dolayı iade ettim Dechatlından mavi yağmurluk aldım ve anladımki nek güzel ve kaliteli bir markaymış. Dechatlonun üst yağmurluğu terlemeye sebep oluyor.
Bende de var üst mavi, giymiyorum. Aşırı terletiyor. Kardeşimin yağmurluğunu çaldım şimdilik giyiyorum. O da Dechhatlon'dan alınma ince beyaz.

@BerkEvren merhaba kullandığınız çamurluk memnunmusunuz marka model bilgisi verebilirmisin?

Bu akşam bisikletle donemedim..ben 4/4 de kaldım.aman dikkatli olun.özellikle kırmızı ışıkta yolu boş görüp ışık ihlali yapan sürücülere dikkat edin..mümkünse ışıklardan bisiklet elde geçin.manevra kabiliyeti daha çok oluyor..işe bisikletle gidip gelinirken hava kirlenmiyor, gürültü kirliligi olmuyor, insan sağlıklı ve zinde oluyor, trafiğe sebebiyet verilmiyor, toplu tasima ucretinden tasarruf edliyor, araba yerine bisiklet tercih edenler bakımndan dışardan ithal edilen yakıt, yedek parça, servis bakım vs.den tasarruf edilerek hem ev hem ülke ekonomisine katkı sağlanıyor ve sayamadiğım sayısız yararlar sonrasinda insan mutlu oluyor .

Son zamanlarda Netflix te izlediğim belgeselden sonra işe bisiklet ile gidip gelirken buff ile ağzımı ve burnumu örtüyorum. Arabaların egzosundan çıkan karbonmonoksit ve NOX Azot oksit sağlık için çok tehlikeli olduğunu öğrendim.Malum yollarda gidip gelirken maruz kalıyoruz.

Hem de o kadar zararlı ki eski yapıları bile ufalıyor. O nedenle bazı kadim şehirlerde benzinli araç sokmazlar. Betonu un ufak eden ciğerimize neler yapar...

ben de 2019 sonlarına gelindiğinde artık her an egzoz dumanı koklar olmuştum. Öyle ki akşam olmuş sokak tenhalaşmış son araba geçeli bir saat olmuş ama sokakta egzoz kokusuburam buram. Büyük bir felaketin gelmekte olduğunu anlamıştım.

bu yıl dünyada bisiklet satışları aşırı artmış ama daha da çok artan bir şey var o da devletlerin bisiklet altyapısı için ayırdığı paralar önceki yıla göre milyarlarca avro artmış. Darısı başımıza

saygılar

Geri