Snr U
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 1.223
- Bisiklet
- Mosso
hocam marka model nedir. Çok yakışıklı duruyor.
Teşekkürler. Kinesis Racelight modeli. Şurada biraz lakırdı etmiştik üzerine;hocam marka model nedir. Çok yakışıklı duruyor.
Bu konuda ki ilk yorumum.Arkadaşlar bir sorum olacak sizlere.
Elektrikli yol bisikleti ile işe gitmek sizce işe bisikletle gitmekten sayılır mı? Yorumlarınızı merak ediyorum.
Tabiki sayılır. Evet antrenman sayılmaz, spor sayılmaz ama gayette bisikletli ulaşım sayılır. Toplu taşımanın kalabalığına girmemek, trafikten bir araç daha eksiltmek demek neticedeArkadaşlar bir sorum olacak sizlere.
Elektrikli yol bisikleti ile işe gitmek sizce işe bisikletle gitmekten sayılır mı? Yorumlarınızı merak ediyorum.
Ben bir fitness bike hastası olarak bayıldım bu haline. Cevap için teşekkür ederim.Teşekkürler. Kinesis Racelight modeli. Şurada biraz lakırdı etmiştik üzerine;
Gravel bisiklet sayfası
Esasen yol bisikleti. Ama hidrolik fren dönüşümünde çok daha ekonomik olacağı ve zaten bir yol bisikletim olduğu için düz gidonla topladık Sürpriz bir bütçe ortaya çıkarsa drop haline geri dönecek
Ben de en azından "Bir sıfırdan büyüktür mantığı ile bakıyorum"Tabiki sayılır. Evet antrenman sayılmaz, spor sayılmaz ama gayette bisikletli ulaşım sayılır. Toplu taşımanın kalabalığına girmemek, trafikten bir araç daha eksiltmek demek neticede
sizin ücretsiz sürüm dimi Murat bey?merhaba arkadaşlar son iki gündür stravada kayıt yapamıyorum. Bu sorunu nasıl çözerim bilgisi olan var mıdır? Her şey çalışıyor. Sonra save yaptığımda böyle bir sürüş hiç olmamış gibi davranıyor.
Evet ücretsiz sürüm. Çok can sıkıcı. 4-5 Yıldır kullandığım bir uygulama strava. sanırım iphone eski olduğu için uygulama kullanılamıyor. Uygulamayı silip yeniden yüklemek istedim ama appstoreda göremiyorum bile. Başka iphone 6da kullanan var mı bu uygulamayı?sizin ücretsiz sürüm dimi Murat bey?
ben yeni bir uygulamaya geçerek kurtuldum sports tracker