Çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Haklısın geçiş mevsimi dikkatli olmak lazım.Arkadaşlar esim covid oldu.ondan da ben kaptım.bu virüs bağışıklık sistemi zayıfladığında yakalıyor.muhtemelen cocuklar eve getirdi.gerci çocuklarda Allahtan bir belirti yok..ama taşıyıcı olmaları ihtimaline binaen aynı evdeyiz mecburen..test pozitif çıkınca sizi araıyorlar.sonrasinda eve gelip ilaç veriyorlar..ben de halsizlik var..eşimde biraz öksürük ilaveten halsizlik var.ikimizde 77 doğumuyuz..bağışıklık sistemini sağlam tutmak gerekiyor.7. ve 10. Günü durum kötülemezse atlatıyoruz.. bir müddet ise gidemeyeceğiz katladım koydum bisikleti.usutmeyin o vakit yakalıyor..
Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda atlatırsınız.Arkadaşlar esim covid oldu.ondan da ben kaptım.bu virüs bağışıklık sistemi zayıfladığında yakalıyor.muhtemelen cocuklar eve getirdi.gerci çocuklarda Allahtan bir belirti yok..ama taşıyıcı olmaları ihtimaline binaen aynı evdeyiz mecburen..test pozitif çıkınca sizi araıyorlar.sonrasinda eve gelip ilaç veriyorlar..ben de halsizlik var..eşimde biraz öksürük ilaveten halsizlik var.ikimizde 77 doğumuyuz..bağışıklık sistemini sağlam tutmak gerekiyor.7. ve 10. Günü durum kötülemezse atlatıyoruz.. bir müddet ise gidemeyeceğiz katladım koydum bisikleti.usutmeyin o vakit yakalıyor..
Belgeselin ismini paylaşabilir misiniz?Son zamanlarda Netflix te izlediğim belgeselden sonra işe bisiklet ile gidip gelirken buff ile ağzımı ve burnumu örtüyorum. Arabaların egzosundan çıkan karbonmonoksit ve NOX Azot oksit sağlık için çok tehlikeli olduğunu öğrendim.Malum yollarda gidip gelirken maruz kalıyoruz.
Ben şahsen gitmeye basladim. Çok ta memnunum. İşe giderken pedalsiz ve terlemeden gidip dönüşte yükleniyorum pedala 👍😁Arkadaşlar bir sorum olacak sizlere.
Elektrikli yol bisikleti ile işe gitmek sizce işe bisikletle gitmekten sayılır mı? Yorumlarınızı merak ediyorum.